Новите ни козметични похождения - 79

• 135 242
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
M.K.S., аз съм си купувала скосена четчица на Катрис, погледни за нея, би трябвало още да я има. При мен пък стана точно обратното - гел очната линия на Л'Ореал при мен не стои както трябва и се размазва. Преди нея бях с тази на Римел - малко по-сухичка е, но е най-здравата, която съм ползвала.

Благодаря, Виктория! Ще я потърся, а добре ли нанася?
Размаза се когато я тествах на плажа - лореалската Smiley
А, на Римел се размазва по-трудно, да не кажа, че почти не мръдна на клепача, което е хубаво, но я върнах заради нацепването и последвалото ронене.

# 241
Да ти кажа, не съм критерий, защото съм с две леви ръце и ми е много трудно да свикна. Иначе нанася тъничка и равномерна линия. Аз обаче никога не мога да я докарам остра, като с течната очна линия с тънка четка. Абе, трагедия Grinning

# 242

ох серията на лореал само шампоана .

# 243
  • Седмото небе
  цвят Intense Emotions
цвят Rose Tea  
Ако може да споделиш от къде е палитрата на Диор и как се казва Peace Предварително благодаря bouquet

# 244
  • Бургас
Много са хубави тези червила на ЕЛ,от мен Мон Герлен/подарък/ Grinning

# 245

Доволна ли си от стика за контуриране ? А тази очна линия е най-добрата , уникална е , препоръчвам я с две ръце , имам я от началото на годината , слагам почти всеки ден , а даже и половината май не съм свършила ... супер лесно се нанася Green HeartGreen HeartGreen Heart

Доволна съм от стика(за малкото време, което го ползвам), имам по-светлия вариант, защото съм със светла кожа, а и не обичам да подчертавам много. Прелива се лесно и ефекта ми харесва.
А очната линия наистина е добра - икономична, трайна, лесно се нанася. Само четчицата им не е от скосените и сега си търся на есенс, но никъде(Дм, Лили, Дъглас, Елитис, Beauty zone) не я намирам, изчерпана е.
Бях си взела очната линия на Rimmel, но я върнах защото ми се струваше изсъхнала, трудно се нанасяше и стоеше нацепена.

Преди имах на rimmel , но се нанасяше много по-трудно , беше по-суха , а изсъхна напълно за няма и 4 месеца , четката й беше ужасна и си купих една на impala скосена ... нанасянето и с нея не беше по-лесно , защото самата очна линия не се размазваше добре /суха/ ... след това реших отново да дам шанс на rimmel , но този път scandaleyes тази скосената , но не беше покривна .. правиш линия и трябва да повториш няколко пъти, докато спре да прозира и не се вижда кожата

# 246
  • Казанлък
Скрит текст:
  цвят Intense Emotions
цвят Rose Tea  
Ако може да споделиш от къде е палитрата на Диор и как се казва Peace Предварително благодаря bouquet

От ebay, но продавача има и собствен сайт.  Казва се  Dior Eye Designer Nude Neutral Brown Eyeshadow Eyeliner & Mascara Makeup Palette. Всъщност харесах още една- Dior 5 Couleurs Couture Colours & Effects Eyeshadow Palette #456 Jardin и не можах да избера, затова си взех и двете. В този случай ползваш 10% отстъпка от цената на артикула с по-ниска цена. Не знам дали тук е редно да слагам линк. Ако не е, кажете и ще го махна...

# 247
# 248
  • Телиш/Плевен

# 249

След толкова положителни отзиви, нямаше как да не го взема: Darphin Niaouli Aromatic care

# 250
ТУК
Още не съм го пробвала

# 251
  • София
Chloe, може ли да споделиш впечатление от шампоана и маската Hug

Вече 2 пъти ги ползвам и съм много доволна - мека, лъскава и някак плътна стои косата ми след къпане Simple Smile

И за да не е спам :

# 252

ох серията на лореал само шампоана .

Дяволски чаровна,откъде взе шампоана и въобще къде е налична серията?

# 253
  • София
Здравейте момичета, най-накрая съм отпуска и мога да споделя козметичните си похождения
- MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL POWDER - страхотна пудра ползвам я за под очите и те-зоната Heart Eyes
- MAC PURE ORANGE STUDIO FINISH SKIN CORRECTOR- имам едни пигментации които ми излизат всяко лято над горната устна и ужасно ме притесняваха, но благодарение на това малко чудо което ползвам под фдт ги скривам
- Teoxane Teosyal Advanced Filler Normal to Combination Skin - не съм впечатлена за сега

- ето този стик фдт ме очарова, лек и лесен за нанасяне, с малко пудра е жесток

- много ми харесва комплекта, мисля да пробвам и други продукти на марката

- много ми харесва, особено лятото, присъствен, странен и очарователен за мен

- втория от горе на доло, М-80, най -накрая молив който да ми се задържи в очната линия, наситено виолетов матов цвят Heart Eyes

- червен молив, цвят WONDERLAND-чуден

има и още придобивки, но да не стане твърде голям чаршаф по-нататък ще споделя

# 254
  • Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт