В 8 клас съм вече зная - на ваканция да се порадваме накрая(10.07-16.07)

• 51 481
  • 385
  •   1
Отговори
# 90
  • I want it all and I want it now.
Успех на децата на трето класиране. Peace
Има доста хубави хубави места.

# 91
  • Варна
В София има места в Първа Английска, Втора, Френската, Испанската, Математическата, 73-то. Във Варна места за английски и немски има само в Хуманитарната, а за математика - нищо. Химията дали ще оцелее?

# 92
  • столицата
Явно само НЕГ минава за хубаво училище  Wink  в София. Фук-фук Joy
За мен лично са изненада местата от 73-то newsm78
Сега сериозно, наистина има доста свободни места в добри училища. Приоритетно, обаче, са за момчета.
Успех на  рискуващите!

Забелязахте ли математическата паралелка на 125-то? Май може и да не сформират паралелка, а там имаше дете , избрало точно тази паралелка с много висок бал /мисля стигаше за СМГ/
А видяхте ли и паралелката с 26  newsm78 свободни места?

# 93
Според мен има много хубави места за трето класиране н София!Изненадва ме многото свободни места във втора испанска-почти цял клас Shocked Значи не е до езика ,а предпочитанията клонят към училището при избора.
Успех на участващите в третото класиране!

# 94
  • I want it all and I want it now.
Забелязахте ли математическата паралелка на 125-то? Май може и да не сформират паралелка, а там имаше дете , избрало точно тази паралелка с много висок бал /мисля стигаше за СМГ/

Много ще е неприятно за детето.
Не знам ако не се формира паралелка какво ще прави. Crazy

# 95
Явно само НЕГ минава за хубаво училище  Wink  в София. Фук-фук Joy
...
А видяхте ли и паралелката с 26  newsm78 свободни места?
Галимаркова, стига сЪ фукляви.  Joy Joy Joy
В 125-то им трябват още три деца и ще стигнат минимума. А тази с 26 свободни е за закриване. Вероятно са предупредили децата, че няма да успеят да съберат паралелка и, ако е имало записани, просто са си изтеглили документите предварително.

# 96

Никакъв избор на хубави училища.  newsm78
Дано не са се надявали много хора на този списък.

Ти сериозно ли? Единствено в НЕГ няма свободни места. Във всички останали топ училища има. Кой се е надявал на свободни мяста в СМГ, или 73-то?

Не съм сложила правилните филтри, не се палете толкова.  Peace

# 97
  • София
Много ще е неприятно за детето.
Не знам ако не се формира паралелка какво ще прави. Crazy
Ако иска още сега може да участва в трето класиране и място в СМГ му е почти сигурно. Може да изчака още и да подаде молба до директора на СМГ на 4 класиране. 100% ще го вземат.
Не го мислете него. Всички врати са му отворени.

# 98
...Сега сериозно, наистина има доста свободни места в добри училища. Приоритетно, обаче, са за момчета.
Успех на  рискуващите!
А, приоритетно!?! В типично мъжките техникуми места за момчета няма Wink ... а ако махнем 7те места в НФСГ, направо разлика не остана...
Сега сериозно - изключително ми е странно в 2АЕГ - в 5 паралелки 6 места за момичета, нито едно за момче... Да си мисля, че момчетата по- с разбиране са си редили желанията и като са попаднали там, значи са искали там  newsm78 Разсъждавам си просто...

# 99
  • Русе
  Паралелки с 13 до 17 свободни места ще оцелеят ли.

# 100
😭😭😭ние няма да рискуваме на третото класиране, засъжаление. Има 4 места в училището което искаме, но нашия бал не е много висок и предпочитам да не рискуваме. Ще погледна и четвърто, но ще сме си със сигурност в училището в което вече сме записани, дори си намерихме и група на класа. Много весело и приятно лято на всички прекрасни деца.

# 101
  Паралелки с 13 до 17 свободни места ще оцелеят ли.
Зависи. Ако съберат 18 деца след трето класиране, със сигурност. Иначе:
(6) По изключение от ал. 5, ако паралелката е единствената за населеното място, след съгласуване с финансиращия орган началникът на регионалното управление на образованието може да не я закрива.

# 102
  • София
galimar, окупирахте вие хубавото училище  hahaha

Писах аз преди време, че си е рискова тази паралелка в 125-то, ама стана скандал, че съм обиждала.

Да си призная не очаквах толкова свободни места в София и то на добри училища, особено с ТУЕС и НПМГ в общото класиране.

# 103
Успех на участващите в трето класиране!
Дано сагата за чакащите приключи в следващите дни! Аз направо си отдъхнах и вече си очаквам напълно заслужената ваканция.
Наборът е много четящо дете, но мрънка като чу за списъка. Почна да чете все пак, да видим.

# 104
  • София
galimar, окупирахте вие хубавото училище  hahaha

Писах аз преди време, че си е рискова тази паралелка в 125-то, ама стана скандал, че съм обиждала.

Да си призная не очаквах толкова свободни места в София и то на добри училища, особено с ТУЕС и НПМГ в общото класиране.

Само ТУЕС. НПМГ и преди, назависимо от отделните изпити, си беше част от общото класиране. Peace
Има хубави  места за 3 класиране Simple Smile, дано участващите се окажат там, където искат.

Общи условия

Активация на акаунт