В 8 клас съм вече зная - на ваканция да се порадваме накрая(10.07-16.07)

• 52 074
  • 385
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Наборът го е ударил на мързелуване след изпитите. От компа пред тв-то и обратно. Излиза много рядко навън с приятели, повече някое хлапе кисне у нас и играят на компа пак... ooooh!
В петък заминава на летен морски лагер за седмица. Поне там да не е пред компа и малко да се пораздвижи.  Mr. Green

# 226
Шани, темата ще си върне стария вид, когато приключи и третото класиране.
Повечето съученици на нашия младеж имаха желание да останат в същото училище и много се надявам прекрасният им клас да се запази в същия вид.

# 227
  • столицата
Чиби,прекрасно ще е ако ядрото от класа се запази. Така и ти ще си спокойна.
Моето дете от детската до 7 клас бе с почти едни и същи деца. Съответно и родителите се познаваме добре. Това тушира евентуалния стрес от тръгването на училище и от 5клас. Сега ни чака неизвестност:) Дано се случи задружен клас!
По темата с книгите,от списъка на мен май нищо не ми допада,така че оставам на нейна преценка.

# 228
  • Русе
    Аз много се радвам, е се раздели с този клас. Той си го харесваше, но аз не особено. Повечето бяха силни ученици, но пък откъм дисциплина Disappointed  Ще видим в АГ-то какви ще ги дробят.Иначе доста от децата останаха в старото училище, 3-4 отидоха в МГ. 3 в АГ. 3 в училището на Чиби.

Но аз не мисля, че е добре за кръста муСъс сигурност не е добре за кръст с проблем (протрузия ли беше или дискова херния?), ама да не си ти лошата - покажи на лекар при следващ преглед, директно да му забрани! Ей на тия тийнове морето все им е до колене!
 Тъй тъй. Има дискова херния и две протрузии. Чудно. Казах му да наблюдава клиповете с реклами на скачащи с такова и да наблюдава движението точно на кръста. Преди години гледаше с часове едни симулации на Нешенъла , в които даваха точно скелета как се натоварва при различните движения . Казах му пак да потърси подобни симулации и да преенява колко и докъде. Трудно ще е с отписването на този спорт. Има идея , есента да си събере група от деца, които да тренира и така да си остане свързан. Има такъв опит защото по време на тренировки са свикнали да се пазят едни други, да си правят разгрявките, да си правят масажите.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 13:28 от A m b e r

# 229
Чиби,прекрасно ще е ако ядрото от класа се запази. Така и ти ще си спокойна.
Дано.
Прекрасен, задружен клас желая на девойката.
    3 в училището на Чиби.
Приятни моменти в училището  ни на новите ученици.
Хубав клас и на Светльо.

# 230
  • гр. София
    Аз много се радвам, е се раздели с този клас. Той си го харесваше, но аз не особено. Повечето бяха силни ученици, но пък откъм дисциплина Disappointed  Ще видим в АГ-то какви ще ги дробят.Иначе доста от децата останаха в старото училище, 3-4 отидоха в МГ. 3 в АГ. 3 в училището на Чиби...

И аз разсъждавам така, Амбърче. Дъщеря ни, както и ние с ММ не харесвахме особено класа, в който учеше. При нашия клас дисциплина и ред имаше, но само няколко бяха силните ученици. ooooh! Все пак, добре, че в началото на учебната година я преместихме в тази паралелка, защото още по-трагично беше положението в старата "Е" паралелка. Нямаше въобще да съумее да се стегне, да се мобилизира и да вложи всички свои знания, за да премине успешно НВО. От предишната й паралелка почти всички ученици си остават в старото училище...

# 231
Прекрасни съученици желая и на Еви!
За един от приятелите на Сашо, който се чудеше къде да продължи, знам със сигурност от майка му, че все пак остава в нашето училище. Другият сигурно също се е класирал, защото балът му беше малко по-нисък от този на нашия младеж.

# 232
  • гр. София
Чиби, благодаря - пожелавам на всички приети ученици да попаднат в един задружен и сплотен клас с добра/добър класен Simple Smile

# 233
Чиби, благодаря - пожелавам на всички приети ученици да попаднат в един задружен и сплотен клас с добра/добър класен Simple Smile

Дано!

# 234
  • Русе
  С интерес очаквам 1 септември ,когато ще излязат паралелките с разпределение на децата в училището. Другите две приети деца от нашия клас не са от кротките, но са умни. Момичето е много интересно дете, но обича да експериментира в различни насоки. Дано мъдростта, надделее над ексцентричността.  
   Момичета искате ли да направим списък с децата по училища.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 13:55 от A m b e r

# 235

Момичета искате ли да направим списък с деата по училища.

Аз искам. Моето знаеш къде е.

# 236
 ...   Момичета искате ли да направим списък с децата по училища.
Само на русенските ли!?! Че иначе мноооого дълъг списък ще стане!

# 237
  • България, София
Амбър, добра идея за списъка Simple Smile

Скрит текст:
Моята госпожица е във втора немска (73 -то СУ "Владислав Граматик") в паралелка с руски и БЕЛ.

Чиби, Мама Мими, дано децата случат на съученици. Това го пожелавам на всички наборчета Simple Smile

# 238
 ...   Момичета искате ли да направим списък с децата по училища.

Мисля, че Amber има предвид на всички.
Велина, благодаря. В двете  от паралелките при нас вероятно ще са само деца, които досега учеха в училището и ще се познават.
За протокола , младежът СУПНЕ Русе разширено изучаване на НЕ.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 14:07 от Чиби

# 239
  • Русе
  ...   Момичета искате ли да направим списък с децата по училища.
   На всички, които желаят да е споделена информация за децата им. Предишните набори си правеха такива списъци и мисля, че е полезно и за тези след нас. За съжаление досега в наборните теми имаше много слабо присъствие от нашия град.
   Видях че за софийските училища си има отделни теми. Затова и намаля активността тук. Пише се по конкретни въпроси за съответното училище .

Общи условия

Активация на акаунт