Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 995
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
  • На брега на реката
Опитвам се и аз да свиквам с новата версия и мисля, че ще се справя, ама емотиконите много ме дразнят. Също като на Вайбъра са.Confused

# 166
Освен усмихнато човече, други емотикони не използвам и не им обръщам никакво внимание.
Не видях в новата версия къде точно са, но в момента съм на старата така или иначе.

# 167
Аз направих откритието на лятото - лепенки против комари!

# 168
Momicheta, znae li nqkoj kyde e kredora? Ne moga da go namerq i da pisha na cililica.

# 169
  • Germany
И аз се върнах на старата версия. Новата ми е отвратителна. Не разбирам защо непрекъснато ги сменят?!?
Вчера цял следобяд обикаляхме с гостенката ми из Хайделберг и на финала едвам ходех... Трябва да почна да ходя повече пеша, че с тая кола съм се размекнала тотално.

# 170
Нямаш ли кирилица на лаптопа и телефона? Даже не знам къде е този кредор. За новия телефон си изтеглих Gboard и се родих направо.

Стига сте мънкали с тези версии, че е комично направо.

# 171
Imam na telefona, no laptopa ne e moj i ne moga da q instaliram.

Еми върнах старата, докато не го открия. Иначе новият ми харесва. Мобилната версия ми е по-удобна. Юак някакви драстични промени не виждам. Нямах никакъв проблем да си намеря темите.

Лошото е, че в темата за новия вид модераторите не пишат, а в темата с въпроси насочват към тази тема.

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 12:19 от Down Under

# 172
  • Варна
Не знам защо не мога да прикача картинка, не ми позволява. Казва се Remescar. В гугъл излиза веднага.

# 173
  • София
Не знам защо не мога да прикача картинка, не ми позволява. Казва се Remescar. В гугъл излиза веднага.

Въййй, най-евтино го намерих за 50 лв в нета.
Ще си ходя с торбичките под очите Crossing Arms

# 174
Рая, давай името на хотела в Баня и разяснения за сол в пъпа. Колко, лепенка ли се слага, за да не опада, колко време преди тръгване се слага.....

https://www.royalbath.bg/news/paket-carsko-zdrave-35

Това е хотела  Peace

За солта...аз дето не вярвам на никакви бабини деветини, билколечение и тем подобни да давам такъв съвет  Mr. Green Но пробвайте- няма да навреди, на малко парче марля се посипва сол и се слага върху пъпчето преди тръгване. Това е. Поне 3 човека още го потвърдиха /още помнят как в Турция ги е било страх от претърсване  Laughing, върви обяснявай, че това е чиста сол  Joy Joy Joy/

# 175
Привет. Включвам се директно от реката. Малката ми беля днес става на 5. Искаше пикник и сме на пикник. Довечера на заведение с приятели.

# 176
  • В Космоса
Честита ни нова версия! Ще свикваме, какво да правим, просто ми е непонятно защо се налага. Тъкмо свикнем с една шитня и хоп на ви друга.
Телефонът ми нещо се сбъгяса и си изгубих снимките преди да са се синхронизирани с Гугъл от Равногор. Много ме е яд. Правих панорами на райска гледка от Бекови скали, от които се Вижда яз. Въча и тежки надичлени Родопи около него
Правих и много макро снимки на горски ягоди и цветенца, скакалци и бръмбари, каквито не бях виждала...
Тази седмица сме на Върховръх.

# 177
Съни, да ти е жив и здрав малкия мъж! Безгрижно детство му пожелавам!
Рая, цунки!

# 178
Съни, честит празник!

Рая, гледах го този хотел, но вече бях направила резервация за друг. Simple Smile Щом обаче има такава препоръка, ще се възползвам.

# 179
http://www.zdravno.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9%D1%82 … %B8-news1510.html

За тези, на които кремът за около очи им е скъп! Зелен озъбен емотикон!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт