Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 970
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Днес ще се мъча с новата версия. Няма да се връщам на старата, защото само ще удължа агонията (емотикон със скръстени ръце)
пп: някой ден ще открия емотиконите и тогава ..... всичките ще ви ги публикувам ...

# 151
  • Варна
Е, не е толкова лоша новата версия, на мен даже ми допада. Ще се спогодим Simple Smile

# 152
Баня до Карлово ли? Родния ми край Heart Eyes Препоръчвам Старосел - топъл басейн с обособена бебешка секция с пързалка. Има и интересен зоопарк. Но за 2 нощувки най-много.

# 153
  • Телиш/Плевен
Днес ще се мъча с новата версия. Няма да се връщам на старата, защото само ще удължа агонията (емотикон със скръстени ръце)
пп: някой ден ще открия емотиконите и тогава ..... всичките ще ви ги публикувам ...
Ето ги:
Скрит текст:

# 154
Лаленце, аз ги видях къде се намират, но ми ги няма "любимите" Grinning
Искам си зеления, както и търкалящите се от смях.

# 155
Рая, давай името на хотела в Баня и разяснения за сол в пъпа. Колко, лепенка ли се слага, за да не опада, колко време преди тръгване се слага.....

# 156
  • София

Наистина ли? И на мен са ми любими! Много ще е тъпо без тях Sick

Още не съм ви изчела.
Ходихме на море. Върнахме се. Малко беше. Искам още! Ходихме на рожден ден. Въртя N-тата пералня. След два дни трябва да почвам да работя. Не искам. Мързи ме.
За сега толкова bouquet

# 157
Когато ходим на почивка юни или юли, после все ми се иска пак да отида, сякаш не съм била.
Виж, когато всички са били/обикновено  за море говоря/, после ми е кеф и хубаво, че толкова късно сме отишли.
То няма угодия май. един си иска зеленото човече, другия търкалящото се от смях, аз пък всичките.

# 158
  • Телиш/Плевен
Не знам дали ще ги върнат, но някой каза, че като им напише кода, излизат. Конкретно зеленият беше даден за пример, вероятно и с другите е така.

# 159
Рая, сподели името на хотела. Simple Smile

Ая, Старосел не го харесвам аз, ходили сме там. В Хисаря бяхме последно и изборът от хотели и басейни там е огромен. На децата много им хареса и другия месец искат пак.

# 160
  • София
За първи път пиша от новата версия, защото е ясно, че колкото и да негодувам е все тая и трябва да се свиква с промените. Снощи като отворих мобилната версия и ми увисна ченето, но не в положителния смисъл. Angry

# 161
  • някъде ... тук ...
Вася, затова малко море в началото на лятото и още толкова - в края Simple Smile

Проба: Mr. Green Grin

# 162
  • Варна
Взех си от аптеката кремче за околоочния контур, че напоследък чудовищни сенки имам и малко торбички. Доволна съм. На първото намазване веднага стегна, усеща се като да опъва кожата. И сенките са намалели. Подозирам, че ще станем първи приятели Grinning

# 163
  • София
Взех си от аптеката кремче за околоочния контур, че напоследък чудовищни сенки имам и малко торбички. Доволна съм. На първото намазване веднага стегна, усеща се като да опъва кожата. И сенките са намалели. Подозирам, че ще станем първи приятели Grinning

Име? Картинка?
Нещо напоследък не мога да се нацеля с бялата козметика. Май ще се върна към Лореал.

# 164
Жълто цвете, и аз искам име. Simple Smile

Ползвам един на Ести Лаудер, никакъв ефект няма, а е сума ти пари.

Общи условия

Активация на акаунт