Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 969
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
Странна ми е новата версия, макар преди това да я пробвах. Ще свикна, не е болка за умиране. Помня предишния път като смениха версията и какъв ужас и заплахи бяха, че ще се махат и прочие. Много шум за нищо.

Кокосовото масло е много популярно напоследък. Онзи ден една позната ми обясняваше, че си прави маски на косата с него и е доволна.

# 136
Добро утро! Нова,стара версия, няма значение,все ще свикнем Smiley .Бавно ми зареждаше от телефона последните седмици,та сигурно е било заради това.
Бях обещала на детето днес да го водя на плаж, но ще му се размине.В петък си разби носа на стълбите и се сдоби с рана и отток,та не ми се рискува.Успокоих го, че докато стане време за море ще му е минало.Да,но сега пък се притеснява,че може да има медузи Smiley .Да му имам проблемите.Ние с мъжът ми вече броим дните до заминаването,че много нерви и ядове има на работа Disappointed Relieved .

# 137
Върнах се на старата, не можах да издържа повече от 30мин.
Супер хаотично и разхвърляно ми е, буквално ме дезориентира.
Докато е възможно ще си карам така. Simple Smile

Окончателно се отказахме от морето, освен ако не излезе някоя интересна оферта.
Сега обаче не мога да реша къде да изкараме отпуската. Някъде в планина, в хотел с басейн. Simple Smile

# 138
Сесил, напредваш с подготовката!
Ние винаги почиваме на планина по време на джаз фестивала в Банско. Нещо като традиция ни е.

# 139
Ако ползвам новата версия трябва да е със слънчеви очила.
Има вероятност дъщеря ми да си дойде за няколко дни този месец, мисля с нея да отскочим до Априлци, че за срамотите не съм ходила там.

# 140
mariat, не схванах смисъла нещо. Simple Smile

Ая, нищо интересно няма в Априлци, няколко села които са събрани и им е дадено общото наименование Априлци.
Освен ако не си почитател на ходенето по пътечки в гората.

# 141

Ая, нищо интересно няма в Априлци, няколко села които са събрани и им е дадено общото наименование Априлци.
Освен ако не си почитател на ходенето по пътечки в гората.

Е, то в планина какво интересно да има освен пътечки  newsm78
На мен пък ми харесва там, вече направиха доста къщички с басейни, може да се качите на хижа Плевен /ама си е бая баир  Crazy/, на Видимското пръскало, тенис корт имаше до една от къщите, в които сме били.

# 142
То ще е за 2 нощувки, така, че няма да ни омръзне. То и в Елена да отидем - пак същото ще е, Родопите обожаваме, но ни е далечко.

# 143
Сесил, избистряш си идеята за почивка. Преди се колебаеше дали да е на море, вече си сигурна, че няма да е на море.....т.е. напредваш с подготовката.
Аз сега погледнах какво, що за август месец, но ми се видя, че има прекалено много време до тогава, та само си позяпах.

# 144
  • Бургас
Незнам как ще се спогодим с новата версия. Нямам бутон за старата версия,имам само един бутон за отговор,който зарежда изнервящо бавно. Дава ми известия за теми,които даже незнам,че ги има във форума. Неща,които изобщо не ме интересуват. Емотикони не ми излизат. Сега пак ще пробвам да видя дали има. Stuck Out Tongue Winking Eye Ха,след триста зора се показаха 5-6 супер стари емотикона.
А снимка не съм и пробвала как се качва. Ако е както ФБ ще е много по-добре. Че с разните сайтове,линкове....дрън-дрън,не ми се занимава.

# 145
Рая, има планински гадчета в които хем има какво да се разгледа като забележителности и т.н., хем можеш да се оттеглиш в хотел в околностите.
За Априлци нищо такова не може да се каже. Същото е положението и с Чифлика, Рибарица.
Изобщо в този район са само хотели и нищо друго.

mariat, колебаех се заради щерката, само тя има желание за море. Simple Smile
Но успях да я убедя да го пропуснем тази година и се пренасочвам към друга дестинация. Simple Smile

# 146
Рая, има планински гадчета

Има, има и такива гадчета  Wink

Знам, Сесил, ние много ходим, мога да кажа, че сме обиколили цяла България по пещери, крепости, музеи  Crazy Останала ни е само северозападна Б-я. Но заради малките ще обиколим пак Родопите, любимата ни дестинация  Heart Eyes И на нас обаче ни е далеч. Така за един уикенд често отскачаме до Трявна, Троян, Елена, Априлци, просто за релакс  Peace

# 147
Рая, ние с децата до Родопите не сме стигали, Борис до тази година пътуваше доста зле.
Сега вече няма проблеми, порасна и 4-5ч не го бъркат, дори и през Беклемето.
Искам някои хотел с басейн с топла вода, защото той пък в студен не влиза. По тази причина и морето не му харесва.
Докато щерката може да откара и 5-6часа във водата и не и пречи да е по-студена.

# 148
  • sofia
От няколко дни съм на новата версия. Проблем беше, докато свикна къде са ми бутоните за бърз достъп до конкретни места (теми).
Липсва ми единствено зеленото озъбено лице. При новите картинки не съм открила негов еквивалент.
 Grin - това е недостатъчно изразително!

Днес от сутринта ми се спи. Толкова ми е смотано и заспало....

# 149
Рая, ние с децата до Родопите не сме стигали, Борис до тази година пътуваше доста зле.
Сега вече няма проблеми, порасна и 4-5ч не го бъркат, дори и през Беклемето.
Искам някои хотел с басейн с топла вода, защото той пък в студен не влиза. По тази причина и морето не му харесва.
Докато щерката може да откара и 5-6часа във водата и не и пречи да е по-студена.

Сесил, приятелката ми ходят на едно хотелче в с. Баня, много е доволна, стаите са супер и басейна е невероятен, с топла вода  Peace  

Да се допълня един бабин лек за проблемно пътуване- сол в пъпа  Flutter, лично изпробвано на мен като дете, още и няколко деца после потвърдиха. Идея нямам как, но подейства това чудо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт