Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 966
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
Въъъййй,кво е туй чудо ....
Нищо не вдявам...
Искам си старата версия!
Моля!

Ох, Слава Богу!  Praynig Бутона за старата версия ми сработи. Ура!
Карзз работи, след прекъсването. Бутона за старата версия работи...

# 121
  • На брега на реката
Пфуууу и аз успях!
Али, Блек,  Hug

# 122
Момичета (прегръщащ емотикон)

Успях да се върна на старата версия, но не ми работят емотиконите. И на мен не ми харесва новата, пробвах я в бета версията, ама...

# 123
  • Бургас
Момичета,къде ли не търсих,но така и не открих този бутон!
Къде се намира?

# 124
При мен беше горе в дясно.
Не мога да цитирам мнения, емотиконите също не работят и при мен.

# 125
  • Телиш/Плевен
Ми това "полезно" съ светещ въпрос?! На кого би му било полезно да знае, че готвих грах с пиле, М?
Или като лайк да се разбира?
Ако кликнеш на въпросителния, ще видиш прозорче с обяснение за какво е бутонът. Не е като like, макар че вероятно в началото масово за това ще се ползва. Идеята му е когато попаднеш на пост, който наистина ти е полезен с нещо, да го оцениш като „полезен“.

Има ли си тема за новата версия на форума Grinning
Да, ето я.
Съболезнования за колегата ти! Sad

Алечка, съжалявам за бащата на приятелката ти! Sad

На мен си ми е добре новата версия, но аз съм свикнала напълно, тъй като основно нея ползвам от известно време насам.

# 126
И аз се върнах на старата версия, ама предполагам, няма да е за дълго.
Али  Hug

# 127
Стига бе  Shocked. То май при нас е по-евтино кокосовото. Последно за екстра върджин био платих 6 долара за 250.

Цъ, бия те. Тук 250 мл е 3.50 евро от най-хубавото.

Не издържам на режим напоследък и си взех три дни отпуск. Поне да се бях сетила четири да взема, че да не ходя в петък.

С ММ вече почти сме се хванали за гушите относно това как ще изкараме отпуската във Варна. Аз си имам мои виждания и нямам нищо против той да си ходи с неговите приятели, само че аз не искам да губя ценно време с тях. А като не искам да правя нещо, не го правя под ничий натиск, на което той почти две десетилетия продължава да се обижда. Мъже!

# 128
  • Варна
Странна ми е новата версия, но аз смятам да не се връщам към старата, дори и да може. Рано или късно ше трябва да се свиква с нея, така че започвам веднага да ровя и разучавам Smiley

# 129
  • Ямбол
Чек, явно много ти липсва родната Варна, щом толкова много обмисляш пребиваването си там.

Новият облик и на мен ми е малко кофти, предвид, че съм свикнала с другото, но предполагам, че и с това ще свикна.

# 130
Не ме притеснява това, че трябва да свиквам с новите функции, но вчерашното бяло беше страшно уморително за очите. Ако наместят цветовете малко и аз ще мина направо на новата. Много ретро вид има обаче и доста постни емотикони, хич не прилича на нещо обновено. Grinning
 За какво друго освен за маски, жабурене и мазане използвате кокосовото масло? Гледам, че купувате големи разфасовки. Аз все се каня да го пробвам за някакви курабийки или нещо подобно, но така и не съм го ползвала за готвене.

# 131
Новата версия е ужасна, а през моб.телефон не мога да публикувам мнение.
Всяка нова версия е все по-зле от предишната...не знам как го правят този номер.
Или поръчващите ги са пълни профани, или тези, които се заемат с изпълнението.

# 132
  • някъде ... тук ...
Преди малко отворих форума и видях, че са сменили визията. Още разглеждам. На пръв поглед само цветовете бяло/лилаво не са ми добре, ама явно ще се свиква.

И емотиконките ми харесват Simple Smile
проба:  Hands Metal

# 133
Добро утро. Аз си слагам кокосово масло в кафето. Харесва ми ароматът му. Чек, накупи малко от евтиното и за нас! Завидях ти.
Сега да дам малко разяснения, до които аз стигнах с новата версия. Когато изчетете мненията и виждате празно поле, където може да напишете бърз отговор- тогава няма емотикони, няма как да постнете снимка и т.н. За да  виждате емотиконите и другите опции отивате на бутон "отговори", който се намира горе в ляво над полето за бърз отговор.

# 134
Аз веднъж надникнах от любопитство в новата не ми хареса и панически избягах. Кютам си на старата  Blush Сега ще минаваме на новата ли....ужас, никога не е по- добра от старата, странно, защо се налага тогава?

Екатерина, запазихме на твой терен- Св. Никола, казвай бързо как е  Wink

Общи условия

Активация на акаунт