Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 946
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Али, съжалявам:(

# 106
  • Бургас
Здравейте,момичета!
И аз съм от любителките на царевичка и сладолед. Помня като дете,как баба и дядо на камината на вилата ми печаха царевица...божее,какъв вкус! Даже и снимка имам на този момент!
А по темата,чета редовно и нямам такова нещо,като летен списък с книги за прочит. Много ми харесват Юрт и Рузенфелт и с нетърпение очаквам новата книга. Харесвам и КЛСафон. Имам за довършване "Сянката на вятъра". Но в момента чета за БГ мафията,"Взлом". Бързо се чете.
Аз обичам криминалета,трилъри,ужаси. Не съм привърженичка на любовни романи.
Обичам и класиката. И българските автори. Любима книга ми е "Железният светилник".

Рая,честит рожден ден! Здраве и щастие ти желая!

# 107
# 108
Благодаря ми на всички, момичета   Heart Eyes След толкова хубави пожелания дано пък най- сетне имам една лека и безгрижна година  Praynig

Али...ужасно, не я оставяйте сама  Sad

# 109
Али, ужасно е...

А новата версия е покъртително отвратителна (повръщаш емотикон)

# 110
Не ми харесва новат версия на форума, къде са ми емотиконите? Да сложа сърдит.
Защо не ми илиза на видимо място Клюкарника, а трябва да ида на падащо меню, после свободно време и чак тогава, има ли по бърз начин?
Мразя промени от всякакво естество, два сърдити емотикона:)

П.с. Не знам дали публикувах, защо не ме връща в темата?

# 111
Отвратителна е тази версия! От 10 минути чета и вече ме болят очите. Освен, че нищо не се вижда къде е, ами и това бяло направо ослепява. RageWeary

# 112
Ми това "полезно" съ светещ въпрос?! На кого би му било полезно да знае, че готвих грах с пиле, М?
Или като лайк да се разбира? Ако да- лайкавайте ми вси- чко:stuck_out_tongue_closed_eyes:
Намерих емотикони, ама са като във фейса, старите няма ли ги, язък!:broken_heart:

# 113
Ще ослепея, много е ярък новият форум, а и преди малко мислех, че пиша тук, а съм писала в друга тема.

# 114
Таман влизам да мрънкам за обновения форум... Има уж опция към старата версия, ама не ми дава старата версия. На мен ще ми трябва упътване как да работя с тази нова версия. И много много, направо искрящо бяло. Аз разбирам, че това е инвестиция, за добро е, няма начин, ще се свиква и с новата, ама така да не обичам новите неща и промени, стария си ми беше много удобен. Оплаках се Cry

п.с - емоджитата са на удобно място:yum:

# 115
  • На брега на реката
И аз да помрънкам за новата версия.Weary Искам си старата.Cold Sweat

Рая, благодаря за рецептата, ще се пробва.

# 116
Бутоните "Полезно" и "Цитирай" мноого големи. Има ли си тема за новата версия на форума Grinning
Аз днес като се прибрах, така ме беше напекло, че допреди малко спах. Сега цяла нощ ще работя. Е така като ми се обърка графика деня става нощ, нощта - ден.
Али, прегръдки. И ние днес бяхме на такова изненадващо изпращане на стар колега. Стар, ама уж здрав човек беше, с големи планове и ангажименти, направо изненадващо... Тъжно е...

# 117
Таман влизам да мрънкам за обновения форум........ Аз разбирам, че това е инвестиция, за добро е, няма начин, ще се свиква и с новата, ама така да не обичам новите неща и промени, стария си ми беше много удобен. Оплаках се Cry
+1
A за каква инвестиция става въпрос, че мозъкът ми е разбъркан в момента от промяната и не мога да схвана?

# 118
Въх,ослепях!

# 119
  • Бургас
Въъъййй,кво е туй чудо ....
Нищо не вдявам...
Искам си старата версия!
Моля!

Общи условия

Активация на акаунт