Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 939
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
Аз обожавам кестени и варени и печени, но печени май по-ми харесват. Проблемът е, че трябва да се ядат бързо, докато са горещи, защото иначе трудно се чистят.

# 91
  • София
А аз варени. Веднъж опуках половин кило самичка и казвам на мъжа ми- ех, поне не са много калорични, а той- аха, те дивите прасета затова са толкова елегантни Joy Та и аз тъй, досущ Слона  от Странджа планина hahaha

# 92
А аз варени. Веднъж опуках половин кило самичка и казвам на мъжа ми- ех, поне не са много калорични, а той- аха, те дивите прасета затова са толкова елегантни Joy Та и аз тъй, досущ Слона  от Странджа планина hahaha
Царевицата се води като ТФР закуска, т.е Тежък физически Труд  Mr. Green, много едиетична Белинда, но и аз я обожавам.

# 93
Преди правех често кестени, но ги ядеше само мъжа ми. Сега Гайдурков ми спести доста работа в кухнята  Mr. Green

При нас кокосовото органик е доста евтино - 2 кг за под $20. В събота си правих маска на косата и сега ми мирише на курабии

# 94
Искам да кажа, че съм построила комунизЪма, ММ ще напазарува, дъщерята пържи кюфтета, а аз, АЗ седя при вас, пия си биричката и хей живот здравей!

# 95
Уффффф, сега и тиква печена ми се дояде, добре че кестени не обичам. Изядох една риба, че да не мисля за глупости, не помага! Щом загледах на Жаки един снакс, дето смърди на мръсни чорапи, съвсем буквално,  правете сметка какво е положението:) Умишлено не излязох на разходка, да не ме викат царевиците и сладоледа:) Има сега един, като тайландския, който се прави на едни големи запедяващи "тави" сешате ли се? Слагат плодове, шоколад, мляко и с една шпатула мажат, много ми харесва и не е гадно сладък. Та заради  него основно си останах у нас:) Дано утре ми е разминала лакомата криза. Че днес на гладно захарта ми беше 5,8 само за сладко съм втасала....и за царевица Crazy

# 96
  • Ямбол
А сладоледа на топченца опита ли го? Също е хубав.

# 97
Ох, и аз при прасетата(глиганите) с кестени, царевица и тиква.
Току що вечерях, а още съм гладна.  Thinking Ще нападна след малко кокосовите стърготини.

# 98

Не, къде го има:)

Ти тайландския опита ли?

# 99
  • Ямбол

Ти тайландския опита ли?
Какъв тайландски? Къде е?
Сладолед на топченца има като продължиш след този на плоча, някъде пред пощата. Казва се Ice and go. Самият сладолед е на малки топчета и се топи много приятно в устата.

# 100
Ааа, стига с тези сладоледи, че съм гладна Laughing Аз се прибрах преди час и си сложих едни постни пълнени чушки (пиперки Mr. Green) и една зеленчукова супичка да се готвят. През деня нищо не ми се яде и изкарвам да едни солети и ябълка, но по това време вече огладнявам зверски. Blush

# 101
Добре, че не обичам тиква и сладолед.....за по-сигурно държа в хладилника само 1 зелка, 10 моркова и малко маруля   Twisted Evil, че иначе мога и слон да изям

# 102

Ти тайландския опита ли?
Какъв тайландски? Къде е?
Сладолед на топченца има като продължиш след този на плоча, някъде пред пощата. Казва се Ice and go. Самият сладолед е на малки топчета и се топи много приятно в устата.

Аааа, сетих се в Созопол ядохме на топченца.
Тайланския до Де жевю срещу фонтана, но може би ти имаш предвид него под на плоча.

# 103
  • Ямбол
Да, разбрахме се. Аз си мислех, че е друг. Не сме го пробвали още. Има все много народ.

# 104
Аз искам да кажа, че имах ужасен ден... Приятелка загуби баща си абсолютно ненадейно. Здрав, прав, на годините на моя баща. И ми е свито за нея. И се замислям колко е странен и кратък и несправедлив животът и за какви маловажни неща се тревожим през повечето време, а истинските ужаси си дебнат и си чакат времето.. . Абе тегава работа. Извинявайте, че наруших сладоледено- лежерния тон в темата, но имах нужда да си кажа.
Отиваме в тях да се наливаме с уиски...

Общи условия

Активация на акаунт