Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 034
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
За най-бърза манджа лятото,това е миш маша.

# 211
Защо така са скрили новите отговори? Ох, направо ми развалиха удоволствието, чувствам се като на изпит леко

# 212
  • някъде ... тук ...
Съни, да расте здрав и щастлив рожденика! bouquet

Имаме мусака останала. Без деца ще свиквам да готвя по-малки количества Mr. Green

# 213
Съни, да ти е живо и здраво момчето!

Аз успях да се боядисам, изкъпах се, вечерях и вече съм паркирана в леглото. Ще погледам телевизия, докато ми се доспи. Утре след работа съм на зъболекар. Не ме е страх. Не че обичам да ходя, само дето много пари отиват за пусти зъби. Но няма начин, трябва да се грижим за тях.

# 214
Благодаря ви, момичета!
Чек, имам си дебела папка с документация за машината, включително и инструкции за безопасност и експлоатация, предоставена от производителя.  Но са на английски. Ще карам да ги превеждат.

Ходих да си полея доматите и имам реколта от 6 броя + една тиквичка Bowtie

# 215
Мари, колело имаме, както и всички техно джаджи.
Май са ни презадоволени децата. Какъв подарък ще измисля, идея си нямам Hushed

# 216
Руми, на колко години става?

# 217
На 11. Мисля да се огледам за някоя хубава книга/енциклопедия. За щастие все още ги харесва ... ама книга за рд ...

# 218
Съни, честит ти рожденник  bouquet

Руми, няма начин да не иска нещо детето. Аз нали съм гадна майка, и подаръци не купувам ( което не пречи да купуват другите и в къщи да прелива от неща), за Коледа си поиска камбанката на Джингъл бел. Голямо търсене, но успях да му я намеря, а на коледното парти, му я даде самият дядо Коледа.
Другата изненада беше четене на "Поларен експрес" от авторът, а после и книгата с автограф.

Така, че познаваш си детето, няма начин да не иска нещо...специално за него. Например сега за първия учебен ден му приготвям изненада - читателски дневник - вечер рисувам до посред нощите, но пък ме кефи.

# 219
Питах я - каза "ми не знам, изненадайте ме" 😂

# 220
На 11. Мисля да се огледам за някоя хубава книга/енциклопедия. За щастие все още ги харесва ... ама книга за рд ...
. И моята е на толкова, получи дрехи, синджирчета, ваучери. Всичко си хареса. От нас беше доплащане за ховърборд, ейййй голяма радост туй чудо. А как тежи....

# 221
Миналата година подарих на моята електрическа триколка. Сега и подарих кола за завършването, че нямам време да ги разхождам лятото. Чудя се за РД какво да бъде, че ни предстои. Айфона септември ще излезе newsm78

# 222
Миналата година подарих на моята електрическа триколка. Сега и подарих кола за завършването, че нямам време да ги разхождам лятото. Чудя се за РД какво да бъде, че ни предстои. Айфона септември ще излезе newsm78
. Що, сега няма ли айфони? И кой кара подарената кола? 

# 223
Сандо, силикона и джуките за догодина ли си ги оставил 🤔

# 224
  • Бургас
Самолет!? 😂

Оххх,направо ми се отщява да пиша с тази версия. На някой друг забива ли му,когато иска да пише мнение? То е едно голямо чакане за да зареди....мани,мани...

Общи условия

Активация на акаунт