Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 041
  • 776
  •   1
Отговори
# 225
Книгата е добра идея, ако детето обича да чете.

Руми, сигурно има телефон? Но на нов със сигурност ще се зарадва.

# 226
Миналата година подарих на моята електрическа триколка. Сега и подарих кола за завършването, че нямам време да ги разхождам лятото. Чудя се за РД какво да бъде, че ни предстои. Айфона септември ще излезе newsm78
. Що, сега няма ли айфони? И кой кара подарената кола? 
Мии кара с последния Самсунг осмица плюс, а колата я кара оторизиран възрастен придружител.Joy Joy Залагаме на образование, не на джуки Joy Joy

# 227
  • Бургас
Моята госпожица е лесна- иска роклята на Ана от Леденото кралство, понеже на Елза вече я има Simple Smile

# 228
Моята госпожица е лесна- иска роклята на Ана от Леденото кралство, понеже на Елза вече я има Simple Smile

Имаме доста рокли, но по, как да кажа newsm78, нямаме на леденото кралство, които са ни малки, и мога да ги предоставя на нуждаещи се.

# 229
Сандо, подари емоция на детето  Peace, а щом залагаш на образованието запиши я на курс по фотография и подари някой як фотоапарат. Аз например съм решила да запиша сина ми, защото ми се струва много полезно да се научи да снима хубаво, това е умение за цял живот и ще може да си прави хубави снимки  Peace

# 230
Ох, Лина, усмихна ме. Лесно беше, когато бяха по-малки 😊
Цвети, телефоните са им на няма и 6 месеца.
Поне ще има парти, на басейн, сега уточнихме кои дечица да поканя. До скоро не искаше парти 😁

# 231
Аз пък се зачудих за предложението за фотография, че се брои и за образование това. Мое си мнение.

# 232
Не е образование, но си е курс, защо не? На мен също ми допада, но не за 11 години, може би по- късно

# 233
Детето си подарява емоция всеки ден, с камерата на осем плюс. Що да не е случило на баща, ай ся newsm78 Ако бях някой битник от мините Бобовдол, с шест месеца без заплата, по добре ли щеше да е Mr. Green Mr. Green Бай дъ уей, прочетох сватята, че са спрели информатиката.  #Crazy #Crazy Миии прекрасна пазарна ниша, където може да изкара кинти Joy Аз моята се чудя къде да я запиша newsm78

# 234
Ами образователно е да се научи да снима хубави снимки Laughing Друг е въпроса, че трябва и да се чете, има много хубава литература за фотография, а пък това може да стане и хоби Simple Smile
Не бях разбрала, че е 11 годишна госпожицата Blush

# 235
Не е образователно и въобще нищо не е. Това е просто фотография. Мнозина я практикуват, но резултатът е само снимки и много малко от тях си заслужават правенето и гледането ако не се брои емоционалната им страна.

# 236
  • Телиш/Плевен
Искам да кажа, че попаднах на това видео във Фейсбук и веднага се сетих за Миднайт. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 237
Колко мъжко поведение!!!

# 238
Колко мъжко поведение!!!
Не си интересна, спри, доста елементарно ooooh!

# 239
Ми то след теб все се чистят постове. Що тъй?

Общи условия

Активация на акаунт