Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 357
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
Руми, не визирах колелото в моя пост като идея за подарък, а фактът, че момиченцата порастват и се радват на дрехи, дрънкулки, и висулки.
Фотографския курс е супер идея, но за след няколко години. Ще я имам в предвид.

# 241
Руми, тя не си ли е казала нещо, ей тъй между другото? Има ли хоби някакво, танци?

# 242
Хобито е нещо много хубаво, но не носи кинти. Една девойка трябва да е самостоятелна, за да се развива по предпочитания. Фотографията е супер, но компютърен дизайн и графика ми се струват по - надеждни.

# 243
Сандо, удари ме по слабото място. Трябва да уча CorelDraw, а въобще не ми е интересно и само отлагам.

# 244
Сандо, удари ме по слабото място. Трябва да уча CorelDraw, а въобще не ми е интересно и само отлагам.
Любима ми е, а пък синът ми от любопитство научи и Фотошоп. Дерзай, Мари  bowuu

# 245
  • Ямбол
Мария, като го научиш, да минеш да ми го разкажеш.
Добро утро.

# 246

А защо не илюстратор? Продуктите на Адоб лично на мен са ми по-удобни. Особено ако вече владееш фотошоп.

# 247
  • Бургас
Добро утро!
Фотографията е хубаво нещо,но за хоби. Едва ли се вадят пари с нея.

# 248
Пари се "вадят" и от фотография, но масово фотографите в България работят редовна работа, и събота-неделя снимат. Simple Smile

# 249
Добро утро!
Благодаря ви за пожеланията.
Аз вече съм в офиса.
За който му се гледа, малко снимки:
Скрит текст:
С тази гледка се събуждах

Тези са от Двореца в Балчик

От Болата

Бяхме и в мидената ферма Дълбока почти по залез

Тези ги снимах на Калиакра, беше доста мрачно тогава

А на тази гледка се любувах минута преди понито да срита детето

# 250
  • някъде ... тук ...
Corel е готин и повече ми допада, но е заради другите cad програми, които ползвам. От шоп-а знам много малко, но не ми се е налагало повече. Мари, ще се справиш Hug

Руми, обича ли да майстори разни неща с мъниста и конци? Купувала съм на детето на кумовете ни такъв комплект за 11-я рожден ден по нейна поръчка.

# 251
От всяко нещо могат да се "вадят пари" (много ми е грозна тази фраза), когато се прави сериозно, професионално и със силна вътрешна мотивация. За съжаление всеки, който може да си позволи да си купи фотоапарат за 1000 лв, вече се изживява за втория Лий Джефрис, и започва да прави "художествена фотография". За справка - уж "професионалните" фотосесии покрай абитуриенските балове, сватби, "бременни" и детски фотосесии - масова бездарност, безидейност, абсолютно погрешни постановки на снимката и т.н.
С времето качествените фотографи ще се открояват все повече, съответно и ще печелят повече. Въпросът е, че и там  освен скъпа техника, се искат и око и ръка - а това си е талант, който малцина притежават.
"Всеки с фотоапарат - фотограф", ми е малко като "всяка готвачка - блогър", и "всяка девойка с 5 червила - бюти консултант" Grinning

# 252
Добро утро!
Съни,честит празник на детето на патерица 🍭!
Днес пак го дават да е мръсна жега,а аз съм си приготвила една камара дрехи за гладене.На всичкото отгоре, малкия си поръча фасул.По принцип лятото избягвам да го готвя ,но е едно от малкото бобови,които детето яде ,та вече къкри на котлона 😀 .
Мари скоро не се е отчитала за ежедневието Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 253
  • Бургас
Според мен си се изкарват пари от фотографията, ако освен хоби я направиш и професия.
Добро утро!
Няма 9 часа, а ми е много топло. Чак ми се приходи на плажа Simple Smile  Остава месец до отпуската.

# 254
Добро утро, дами.
Хубави гледки, Съни. Taйничко се надявах и малкия да е поне на 1-2 снимки.
Ренко, ежедневието си е ....като ежедневие. Единствено съм сменила времето за минаване с прахосмукачка, че децата къртят до обяд, та да не ги събудя. След обяд кисна на терасата да хващам тен, след 19 часа сме на една бърза обиколка на града пеша. Подозирам, че ще се лиша от компанията на децата, защото постоянно мрънкат за нещо, а аз искам да ми е кеф, и поне малко да не го играя рефер между тях.

Общи условия

Активация на акаунт