Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 360
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
Мари, децата са големи и им е кеф с приятелчета, не с нас, или поне не всеки път с нас. Разбираемо, а и мен напълно ме устройва, и аз съм човек, и аз имам право на моите 5 минути. От кога го чакам Ill Репетирам с новите емотикони, ама никак не са моите.

Резервирах, успокоих се вече, и нямам търпение. Ще имам доста работа преди това, ама пък периода идеално пасна с работата. Остана и времето да е с нас. Вече съм в умуване за нещо в края на август, септември сме на екскурзия в Тасос и така..все нещо чакам

# 256
BirdsFlu, напълно споделям мнението ти.

Заради санирането, печката ни е вътре. Две седмици не бях готвила с мисълта, че кой знае как ще мирише в целия апартамент.
Вчера варих яйца и пекох на тиган нещо като плескавици.
Всъщност не миришеше повече, отколкото с печката на терасата. Simple Smile

# 257
  • София
Съни, много хубави снимки! Кога ли и аз ще стигна до Северното Черноморие? Много ми е домъчняло. Ние сега бяхме на юг. Да ти е здраво и щастливо детето и много да ви радва! Честит празник със закъснение bouquet

Аз се мъча да свикна на новата версия, но нещо не успявам. Много ми блести това бяло и все обръщам на старата. Ще правя така докато може. Когато вече не е възможно, тогава ще се мъча с новата Close

# 258

Всъщност не миришеше повече, отколкото с печката на терасата. Simple Smile

Нали! Това забелязах и аз преди, когато ми беше навън печката. Затова в сегашния апартамент си ги сложих вътре, ами 100 пъти по- удобно ми е, аспиратора е мощен, 90 см, ако пържа нещо после проветрявам яко, но съм си на топло в стаята, при телевизора. Преди палачинки не правех зимата, сега всяка събота

# 259
С времето качествените фотографи ще се открояват все повече, съответно и ще печелят повече. Въпросът е, че и там  освен скъпа техника, се искат и око и ръка - а това си е талант, който малцина притежават.
"Всеки с фотоапарат - фотограф", ми е малко като "всяка готвачка - блогър", и "всяка девойка с 5 червила - бюти консултант" Grinning

Това имах предвид и аз.

Кога ли и аз ще стигна до Северното Черноморие? Много ми е домъчняло.

Аз ще стигна там точно на празника на Варна за две седмици. Relaxed Девойката заминава след една седмица и ще изкара почти 50 дни, откакто сме заминали от там. Ще пътува сама до София и от там ѝ взехме самолетен билет до Варна, само търсим сега някой да я замъкне от едното летище до другото. "Похвалих" се в муньовската тема, че пак обърках билетите. Купих ги в обратни посоки. Scream

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 09:23 от Анонимен

# 260
Аз днес съм с новата версия, струва ми се че нещо са преработили, но не съм сигурна дали съм права.
Не е толкова зле, а и скоро само тя ще остане.

Едва 9ч е, а е отново голяма жега. Уж даваха дъждове, но явно ще ни подмине този път.

Рая, да, аз се изненадах наистина. И сега се колебая дали да не остане вътре, или пак да я изнеса на терасата.
Лошото е, че кухненските шкафове са така направени, че няма място за печка...и трябва да е на другата стена. Но имам време да помисля.

# 261
Моят пък става в 7! часа,през ваканцията 😑 .Поне пази тишина докато стана и аз към 7:30.Днес пък мислех ,че се е събудил,и към 8 влезнах да го проверя какво прави,а той душицата спеше още.Ако почивам,към 19 се позиционирам някъде из вкъщи,най—добре на двора,с чаша изстудено бяло вино 😄 .Разходките в жегата не са за мен.

# 262
  • Варна
Свиквам с новата версия, но наистина, както някой спомена, много ми забива. При вас така ли е? Определено е по-бавна. Дано е временно.

# 263
Добро утро!
Съни, честит рожденик на патерица. Желая му здраве!
Учудващо бързо свикнах с новата версия и ми е комфортна.

# 264
Оплаках ли се, че след смяната на котлоните и аспиратора миналата седмица ми изгоря горния нагревател на фурната.
То, хубаво, ще имам нов, ама кога? Уж бил поръчан....

# 265
Не ми забива новата версия. Само вчера имах проблем с качване на снимки от паметта на телефона. Пишеше, че тази функция е временно недостъпна. Иначе ми харесва липсата на шарения и изчистената визия въобще.

# 266
И аз свиквам с новата версия, но вярно е много бавна. Изнервящо е. Предполагам, че е временно това, ще се оправи. Не ми забива, но бавно зарежда страниците.

Много ми е топло, искам малко по-поносими температури. Над 27 градуса се изпичам.

# 267
  • Варна
Във Варна е чудесно днес. Поне засега. Слънчево, но не жега. Дано задържи целия ден.

# 268
Ама то като гледам при вас се вдигат температурите по някое време на деня, но през нощта е 18, даже довечера 12 градуса. Каква жега?

HighSpeed, за Варна пише че е 24 градуса, което направо си е студ. Вечер студено ли става? Да не помъкна пак  един куфар летни дрехи и да искам на заем пуловери...Rolling Eyes

# 269
При мен на новата мобилна версия ми изскачат едни гнусни реклами и това мн ме изнервя.
И аз съм решила печката и аспиратора да ми са на терасата, точно за да не ми мирише.Ще видим как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт