Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 372
  • 776
  •   1
Отговори
# 300
Ами почти нищо от торентите не можеш да свалиш на Мак. Има доста ограничения имаче интерфейса е ок.

# 301
Ами синът ми си тегли на Мас от Замунда с прокси. Аз тук и без Мас не мога да тегля без прокси, така че не ми е проблем. За филми говоря, програми така или иначе не ползвам много освен офис пакет, пдф и архиватор, но ако трябва ще си ги купя. Не е до интерфейса само, а до качеството и издържливост.

# 302
Ами Маковете си имат фенове, но качеството не е по-различно от на други в този ценови диапазон. Всички твърдят, че са по-ограничаващи, защо, ще ми е трудно да обясня  Embarassed.
Аз съм с ай фон, но не бих казала, че съм особено доволна.

# 303
Аз пак да дам моя глас за Делл,бизнес моделите им. Уникални машинки иначе нямаше да ги използват най-големите компании в света.

# 304
Сега и тях ще ги прегледам. Повече от 2000 долара не ми се дават.

# 305
За високия клас на Делл и аз само хубави неща чувам, но цената им е близка до Мас май.

# 306
  • Варна
За резултатите от химията във Варна да кажа, че днес минах през офиса ми и скокнах до университета. Видях две мои познати от учебен отдел и те потвърдиха, че евентуално петък ще има резултати.

# 307
Сега и тях ще ги прегледам. Повече от 2000 долара не ми се дават.
доста по-евтини са, поне в САЩ.

# 308
Дай модел някакъв.

# 309
  • Sofia
Делл-ове ползваме и у нас.Имаме и един Тошиба-няколко пъти угасва и го ремонтираха. Нашите лаптопи ползваме по 5-6 години.Един мой Делл от 2010 спря едва тази година Smiley.Препоръчвам ги и аз.
Новият вид на форума ми изглежда недовършен...Persevere.
Опитвам се да резервирам маса  за тази вечер в един набеден за фешън гръцки ресторант и места в градината-няма Imp.Не се наядоха и напиха,значи Angry,че и посред седмицата.

# 310
Даун аз съм с Мак и съм супер доволна. Тегля си торенти, програми най-различни, не знам защо си останала с такова впечатление. Сега децата искат да имат компютър в стаята и се чудя какво да им вземем. Най-вероятно  ще е някакв настолен компютър не много скъп.
В офиса всички бяхме с лаптои тошиба, мъжа ми е с такъв, железни са. А батериите се скапват бързо от неправилна употреба.

# 311
http://www.dell.com/en-us/work/shop/category/laptops?cid=82460&ST=BAU 5.11.17 - Dell Business Laptops&ACD=sl_bing_hsb15877,,901pdb6671&VEN1=sl_bing_hsb15877,,901pdb6671&lid=5419348&dgc=st&dgseg=dhs&acd=123098073120600&VEN3=875102411803280383

Не знам има ли при вас сайтове следящи намаленията ( от рода на https://slickdeals.net следящи за намаления по различните сайтове), та там излизат на много добри цени.

По-късно ще мога да напиша кой модел се препоръчва точно от "спецовете", че нещо в момента не ми отговарят. Предимство- може да се сложи солид стейт диск (каквото и да рече това) и направо летят. И за неспециалист като мен разликата е очевидна.

# 312
Даун, хващай първия за ушите, който ти отговаря на параметрите и ценовия клас.
Колкото и да го избираш на късмет си е цялата работа Smile
Вкъщи имам един НР на 14 (четиринадесет) години. Даже момчето, което ни го продаде не вярва, че още работи (той ни е и поддръжка)
Имаме и един АСУС никакви проблеми 4-та година. Основно за работа.
На децата баща ми им купи два от промоциите на Метро - постоянно ги пълнят вируси, поддръжката ги чисти, мъкнат ги по пътувания, подхвърлят ги и те държат Rolling Eyes

Лили, стискаме палци.

# 313
Мерси момичета, ще хвърля око на Делл, но май ще си се върна към тошибата, макар че няма тъч скрийн, в ценовия ми ранг. Най-тъпото е, че сигурно и за по-малко пари мога да намеря нещо, което да ми върши работа, защото и преди 10 години се е ползвал фотошоп, ама нали все повече и повече да имаме.

# 314
Значи, пиша ви от Тошиба, минаваща 10 години,  - параметрите още му важат, дизайна му е супер и към днешна дата, изобщо железарка - е, вече е за смяна (заради параметрите), но много го обичам и чакам естествена смърт, макар да не дава никакви признаци. За тия години му горя кабелче на камерата, и му се прецака батерията около 5-та година, това е.
НО! Тошибите ново производство не ги препоръчвам, не са читави модели, имат много проблеми, цената им не е оправдана.
За 2000 долара Дел висок клас или Леново - но там само по-високия ценови клас, много добри параметри и са много, много конкурентоспособни по отношение на цена:качество.

Общи условия

Активация на акаунт