Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 373
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
Еми не бих дала 2000 за нещо с Уиндоус.

# 316
Аз първо за готвенето да кажа, че в момента съм си втълпила, че много мирише като готвя, но освен това ми става и много топло. Трудно мога да проветря и пак говорим за мултикукър, помня че миналото лято щяхме да купуваме и се отказах, сега пак е на дневен ред покупката му.
Имате ли, ползвате ли, доволни ли сте. Хем искам, хем това което изчетох в темите за тях сякаш не се впечатлих особено...
Компютри най-обичам настолни, но започнах да ползвам и лаптоп. Мъжът ми работи на Dell, аз на HP и не съм особено доволна. Носи го на ремонт за какво ли не, накрая му го смениха.

Скрит текст:
Днес изпратихме свекър ми. Беше много болен. Гърлото ме е стегнало... хем знаехме и бяхме подготвени, че ще се случи, хем човек никога не е подготвен за това...

# 317
blackcat, съболезнования.

Аз нямам мултикукър, но имам слоукукър и го ползвам много. И на мен не ми се готви заради жегите. Гледам нещо набързо на тиган или барбекю на покривната тераса, но и слоукукъра да пусна, той не излъчва топлина като фурната например, даже изобщо. Обикновено го пускам сутрин като отида на работа.
На мултикукърите ми е неясна концепцията нещо и нямам желание за такава придобивка.

# 318
О, Коте, ужасно, ти спомена, че е зле, отървал се е човека, но ужасно ме плаши мисълта за загубата на родител.  В тази връзка, исщах в скрит текст, но от телефона не го намирам, майка ми ме притеснява. Нещо и се губи гласа, почти месец вече, ходи на доктор, изписали и да смукане, но нея не я боли...Карам я да отиде поне на УНГ, не ще, нищо и нямало

# 319
Коте, съболезнования

# 320
Рая, ще или не ще, прати я на лекар, ако трябва ти отиди с нея. Баща ми и той така гърло го болеше, после гласа си почна да губи и т.н. То не че не отидохме на лекар и даже не видях с очите си резултата от изследването, според който нищо му нямаше, но това е друга тема и вероятно просто лош късмет. Ако е нещо злокачествено с гърлото, лечимо е при 70% от случаите. Имам двама приятели с такива диагнози и живеят доста години вече съвсем пълноценно след съответното лечение.

# 321
Черно коте, съболезнования! Прегръщам те!
Това си говорихме оня ден с моята дружка, очаквано или не все си боли и все е трудно...

Аз съм параноична (и малко увредена) и влача по лекари и настоявам за изследвания близките...

Предният ми лаптоп беше Фуджицо Сименс и ми служи вярно 8 години, а беше купен на старо... Сегашния е HP. Ама ние  ползваме за филми, музика и интернет.

# 322
На какъв специалист, Чек? Как го открихте, пиши ми на ЛС, ако не те затруднявам

# 323
Чек, ама слоукукъра на топло като е сега няма ли да се вкисне храната за цял ден навън. Това все съм си мислела, иначе аз преди мултикукъра за бавноготвещ се бях навила, то затова и не купихме, защото съм раздвоена.

Благодаря ви Hug
Скрит текст:
За мъжът ми започнах повече да се притеснявам, че той горкия не е като мен. Аз тук напиша някой ред, на приятелки звънна, изслушат ме, успокоят ме, а той мълчи, мълчи, мълчи и стиска. Стана много разсеян, замислен, тъжен... не е моят мъж. Така се случи, че ден преди да почине баща му, друг много близък за него човек си отиде. Мъчно ми е, че минава през всичко това Sad.
Рая, дано е фалшиво притеснението Hug

# 324
  • Телиш/Плевен
Черно коте, съболезнования! Sad

За техниката съм се убедила, че всичко е до късмет и затова вече нито проучвам, нито разпитвам преди да купя. Харесваме си нещо, купуваме и така. Конкретно за лаптопите вкъщи така стана, че ММ имаше Асус, който имаше хиляди проблеми и накрая се скапа тотално, малко след като му изтече гаранцията. Един познат (компютърен специалист) му каза да си вземе нов, но само да не е HP, че не стрували. Е, да, но свекърите точно HP имат и са много доволни, ММ пробва този на баща си, хареса го много и си взе същия. Абсолютно никакви проблеми няма. От друга страна аз пък си харесах Асус и вече втора година съм с него. Имах проблеми единствено със зарядното, но аз и с други имах проблеми, понеже никак не внимавах и все ги опъвах, навивах или застъпвах с нещо и се очакваше, че ще се скапят. Вече внимавам повече, де. Blush

# 325
Koте, съболезнования!
Лиляна, успех и много късмет на твоето момче. Той в кой град иска да учи?

Сега да кажа, че се разбих днес. Това чистене на боклуци, качване на тавана, хвърляне, разглобяване.... Прах един килим в най- голямата жега и си мислех дали ДжеНката си е купила вече рокля и хоп, изненада! Да ти е честита. След килима си облизах етажа и се изкъпах, и ММ ме сюрпризира с "Ще имаме гости! На двора! На барбекю." Хайде, честитих си и се подпуках- подготвих 3 вида салати- домати, краставици, чушки, кромид и магданоз, картофена салата и цвекло с винегрет. Направих и десерт с кайсии, който пекох в етажа на брат ми, подготвих посудата за двора, изкъпах се отново и за да ми мине съклета, че яко бях набрала скорост направих на бързо една поръчка на кецове.
Умирам от глад, а има още половин час до палването на скарата.

# 326
Коте, съболезнования!

Пиша от един Acer, който скоро направи 9 години. До преди година беше железен, вече започна да издиша. Не е работен компютър, за забавление го ползвам единствено. Но през тези години не е като да не е работил нон-стоп.
Следващият мисля да е или Дел, или Асус или пак Ейсър. И за HP чувам положителни отзиви, та има да го мисля.

Джена, да кажеш после за гръцкия ресторант впечатленията. Когато резервираш.Simple Smile

Лиляна, успех на момчето ти!

Върнах се преди малко от зъбар. Добре мина и бързо приключи. Края на другата седмица пак. Вече да приключим с този зъб.

# 327
На какъв специалист, Чек? Как го открихте, пиши ми на ЛС, ако не те затруднявам

Специалистите, които ние открихме не ти трябват, повярвай ми.

Скрит текст:
Настоявах за биопсия, направиха му я и казаха, че нищо му няма. После аз заминах за Малта, той се влоши,
 още една биопсия и пак казаха, че нищо му няма, а след няколко месеца вече казаха "Вие защо чак сега идвате?".
 Аз тогава занимавах форума с това, сега не ми се преразказва подробно, но наистина потърсете читави лекари и отивайте да я прегледат обстойно.

# 328
Чек, ама слоукукъра на топло като е сега няма ли да се вкисне храната за цял ден навън.

Как да вкисне като се готви? Smile Нищо не вкисва.

# 329
Рая, и моят опит с нещо подобно е лош. Но на УНГ се установи, преди това същото като при Чек. Всичко зависи от кадърността на специалиста, за съжаление. Confused Води я и дано е нещо безобидно и се излекува бързо Hug

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 20:57 от Осмичка

Общи условия

Активация на акаунт