Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 379
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Даун, добре съм. Утре ми е големия преглед, имам задух, но пък кръвните изследвания и урина са с прилични резултати.
Свърших серията с поредния антибиотик.
На крак съм, но някак нямам енергия и често прилягвам.

# 331
  • Пловдив
Аз се занимавам с битов алкохолизъм. Пих в неделя вечер, в понеделник вечер, във вторник вечер. И днес викам на благоверния - край, не мога, дай да си се приберем, че ще се гътна от преумора и прекаляване.

# 332
Черно коте, съболезнования!

Къде ги гледате тези лаптопи по $2000  newsm78 ?

# 333
  • Ямбол
Аз пък се чудя тази вечер дали да си сипя едно за сгряване, че тук е доста ветровито и хладничко. В хладилника имам ракия, вишновка, бира и сангрия. Но последното смятам да го оставя за някоя друга вечер на приказка с приятелка, някакви сирена и гледане на моторното шоу, което подготвят в момента срещу нас и се вижда прилично от терасата ми.

Коте, съболезнования. Всеки изживява мъката си различно и в такъв момент може би някои нямат нужда от близки и приятели. Аз съм така, например.

Жаки, китайският е вече пробван - доволни.

# 334
Привет и от мен.
От скоро съм с Макбук Про с ретина дисплей и съм очарована. Имам си и Фотошоп, и Лайтрум, и торенти си тегля без проблеми. Та, препоръчвам.
Днес имахме ново дете, на 2г и половина. Голям рев падна. Колегата го дундурка на ръце, за да заспи час и половина, което аз намирам за грешка. После тя си тръгна, аз поех, но я гушнах и ми лежа в скута, докато не се схванах цялата и я оставих на леглото, а аз до нея. В крайна сметка заспа, късно, пречеше и на другите деца да заспят и в тази връзка, беше един дъъълъг следобед.
Утре планирам състезание и после децата ще ни изнасят инпровизиран концерт. Много са артистични повечето и във вторник много се забавляваха.

Коте, съболезнования и от мен Sad.

# 335
Разпитах баща ми, каза, че сега е добре. Тя го отдаваше на алергия, бяха чистили прахоляци, нищо не я боли...Тя въобще не си го е сложила. Само на моменти пресипва и после си е ОК...Така ли беше и при вас, сърце не ми дава да я ошашкам с моите притеснения. Чек, извини ме, че те върнах към това

# 336
Еми не, болеше го гърлото много преди да почне да му изчезва гласът. Не можеше и да се храни. Но на мой приятел му откриха тази болест, докато беше на преглед за съвсем друго нещо. Него не го болеше и не беше пресипнал. Жив е и е доста добре.

# 337
Разпитах баща ми, каза, че сега е добре. Тя го отдаваше на алергия, бяха чистили прахоляци, нищо не я боли...Тя въобще не си го е сложила. Само на моменти пресипва и после си е ОК...Така ли беше и при вас, сърце не ми дава да я ошашкам с моите притеснения. Чек, извини ме, че те върнах към това
Можеш да ѝ предложиш УНГ за да се разбере дали е на алергична основа или нещо такова да ѝ кажеш, без да я шашкаш. По-добре излишни изследвания, отколкото ненавременни. Ивинявай, не искам да те плаша по никакъв начин, може да е абсолютно елементарно нещо, но и аз имам лош опит от такива симптоми.Ако е било за кратко и по време на разни цъфтежи, като нищо да си е алергия просто, но то и за това си трябва пак лекар за да се облекчи.

# 338
Коте, съболезнования Hug

Баща ми е опериран от злокачествен тумор на едната гласна струна.Вече 25 години от операцията и е жив и здрав.Но след като го мотаха в Бургас, се ориентира към лекарите в София, където на късмет попадна на читав лекар- неговия спасител.Така че ранната диагностика спасява живот, за жалост при нас в Бургас няма лекар, на когото да имам доверие.Баща ми се лекува в ИСУЛ в София, това като идея ако на някой му е нужно.Рая, при майка ти може да е алергия или певчески възли.Аз имам такива и понякога ми пада гласа, характерно е за хора, чиято професия е свързана с много говорене.

# 339
При всички положения, при повтарящи се симптоми най-добре е да се посети лекар. По-добре излишни прегледи и изследвания, отколкото да се озовеш в ситуация да е вече късно за реакция. Добрите диагноститици са кът за жалост и дори банални неща понякога се лекуват тромаво и неуспешно. Щом става дума за пресипналост може би е най-разумно да се тръгне от читав УНГ и вече той да препрати и за алергични тестове, ако е необходимо. Peace

# 340
Осмичка, съгласна Peace

# 341
Осмичка, много съгласна. Баща ми, светла му памет, го боляха гърдите. Отиде при личният лекар, прослушал го и му казал да си ходи. След четири месеца му откриха рак на белият дроб, последен стадий. Личният каза, че като го е слушал преди това, не е чувал част от дроба, ама що да му каже. В София го отвориха, но беше късно. После направиха зверска катастрофа и животът му се скъси още повече.
Та, ходете при читави лекари!

Коте  Hug съболезнования.

Лиляна, успех на синът ти! Стискам палци и скоро идвам в Приморско, да ям сладолед  Grinning

# 342
  • Ямбол
Хайде, чакаме те.

# 343
Добро утро, приготвям се за работа и след малко излитам. Спорен ден на всички.

# 344
  • София
Добро утро!
Тази почивка свърши, чакаме следващата Laughing

Чернокоте, много съжалявам за свекър ти. Дано да е светло на душата му!

Рая, на мен ми присипва гласа от време на време, без да ме боли гърлото. Мисля, че е защото имам проблеми с щитовидната жлеза. Майка ти как е с хормоните?

Общи условия

Активация на акаунт