Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 381
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
Цвете, аз първо за това си помислих. Ами а де...нищо не и пуснала джи пи то, таблетки и изписара патицата. В сэбота ще ходя и ще настоявам. Извинявам се, че дадох такъв уклон на темата, знам, че някои не харесват  такива неща

# 346
Добро утро!
Коте, съболезнования.
Рая, мъжът ми е с пресипнал глас от рефлукс и киселини. Майка ти има ли подобни проблеми?

# 347
Хм, не съм чувала, но тя никога не се оплаква. Ще я разпитам хубаво като я видя, благодаря за насоките, много сте ми полезни и мили!!!

# 348
Добро утро!
И аз ви се извинявам и ви благодаря за подкрепата, момичета  Hug
Днес се подготвям за работа и следобед май ще идем за кукър. Трябва да си разчиствам компютъра и да си преместя нещата на нов, а хич не ми се прави това - отлагам го от 3 седмици и не му идваше ред, но трябва.
Хубав и слънчев ден!

# 349
  • София
Момичета, не се извинявайте.
Хубаво се редува с лошо, за съжаление.

Коте, ти ми пусна мухата с тоя кукър.  Crazy Знаеш ли от кога му се чудя? На мен най-големият ми проблем е, че нямам сантиметър място в кухнята, където да го сложа. Ама наистина нямам! А пък те обикновено са големи и си искат място доста.
Да пишеш после какъв модел си взела.

# 350
Добро утро! Coffee

Привършвам първото кафе за деня, след малко ще си направя още едно. После на обяд в работата и стига толкова.
Голям мор беше вчера, дано днес е по-поносимо. Поне в прогнозата казаха, че се очаква понижаване на температурите.
Кукър нямам, но преди няколко дни си взех електрическа кана. Много е удобна и топли бързо водата. За кафеджийка като мен е доста добре това.

# 351
  • Бургас
Добро ви утро от Елена! Изпуснала съм 50-тина страници, та ако е имало празнуващи, нека са честити!
Коте, съболезнования!

Не стига, че съм изтървала толкова страници, ами и нов вид на форума.
Прочетох обаче поста на Мариат, в който изчистила пак цялата къща, че и гости посрещнала как си му е редът и се изморих. Машина си, Мари!

# 352
  • на Мелмак
Добро утро, ще си пускам 3-то кафе тази сутрин. Нещо ми е трудно ставането тази сутрин.
Снощи се видяхме с приятели, много приятно беше.
Трябват ми 2 нови гардероба, ще ровя по сайтове днес.
Връщам се да ви прочета.

# 353
Добро утро!
Селесте, весело!

Снощи бях толкова смазана от жегата, че в 9.30 се трупясах и съм спала като пън до 6. И още можех, ама няма. Днес е хладничко и дано така да се задържи, че не се трае. И ако ръсне малко дъжд да ми полее доматите ще е перфектно  Mr. Green
След работа, ако остане хладничко, ще мръден някъде с любимия да се разходим, че то иначе само у дома на климатик.

# 354
Жълто цвете, и аз нямам място. Даже прибирам и вадя от шкафа хлебопекарната, но пък съм оставила сокоизтисквачката отгоре, един вид, здравословно се храним  Mr. Green Шегувам се Simple Smile Кукъра го мисля и искам специално да го изнасям зареден на балкона, да си свърши работата и да го прибера. Сега ми е топло вътре да пускам фурната, а аз котлоните рядко ползвам. Пускам климатиците, но ми остава спарен въздуха след готвене, абе не ме кефи и колкото и да работи аспиратор, отворя да проветря и ми мирише на готвено.

# 355
Аз снощи рекох да си направя едно мохито, но или съм забравила как се прави, или обърках дозите, гадно стана.
Рая
Скрит текст:
ако всичко е наред с гласните струни и другите неща, за които писаха, обърнете и внимание на белия дроб, да я видят на скенер, имаме познати с такива признаци, затова го пиша от личен опит, и дано нищо да и няма bouquet

# 356
Момичета, как ви се струват тези сандали?
Скрит текст:

# 357
Съни, не са лоши, но токът не ми харесва нещо.
А и подметката като гледам е супер тънка и ще са неудобни, поне според мен.

Аз спрях с покупките на сандали, вече започвам с есенните обувки. Simple Smile Не че не ме чакат 3чисто нови чифта в шкафа, но май няма изгледи да ги обуя и тази есен.
Увличам се в красиви обувки с висок ток, а после нося удобни и почти без ток. Simple Smile

# 358
Съни, основно такъв модел нося, имам два броя, но с по-нисък ток до 5см.
На тези специално десена не ми допада.

# 359
И мен по-скоро десена не ми допада. Затова се чудех. Руми, от къде си си взела такъв тип?

Общи условия

Активация на акаунт