Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 999
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
Рая, ще ти пиша на лични за комплекса.

# 181
Аз ползвам кофеина на The Ordinary, както и почти всичко останало тяхно и категорично за първи път виждам бяла козметика, която работи и то на цена като за джобни пари.

http://theordinary.com/product/rdn-caffeine-solution-5pct-egcg-30ml

# 182
Рая, давай името на хотела в Баня и разяснения за сол в пъпа. Колко, лепенка ли се слага, за да не опада, колко време преди тръгване се слага.....

https://www.royalbath.bg/news/paket-carsko-zdrave-35

Басейнът им е много малък, за капацитета на хотелът. Храната става що годе.

# 183
  • София
http://www.zdravno.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9%D1%82 … %B8-news1510.html

За тези, на които кремът за около очи им е скъп! Зелен озъбен емотикон!!!!!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 184
  • Варна
Че какво му е на цената на кремчето... То и без това се нанася супер малко и отива за много време.

# 185
Съни, честит рожденик, да е жив и здрав

Десетина дена остават до на малката рд и не мога да измисля подарък. Никакъв. В чудо съм се видяла Disappointed Relieved

# 186
Рая, давай името на хотела в Баня и разяснения за сол в пъпа. Колко, лепенка ли се слага, за да не опада, колко време преди тръгване се слага.....

Странно, а те ходят точно заради басейна, на всички снимки, които ми е пращала си е напълно спокойно, има си достатъчно място за плуване, не просто за киснене. Не съм ходила лично, но те ходят за трети път, а я познавам прекалено добре и знам, че не обича фраш. От храната не беше очарована, но не можело да останеш гладен, това знам, това пиша.

# 187
И на мен басейна ми се стори малък като го гледах. А и не видях детска част.

В Хисаря на басейните на Калероя са 4бр. детски с различна дълбочина и 2големи.
Калина обикаляше всичките, но Борис държеше да има дъно и стоеше само в единия, който си хареса.

# 188
И на мен басейна ми се стори малък като го гледах. А и не видях детска част.

В Хисаря на басейните на Калероя са 4бр. детски с различна дълбочина и 2големи.
Калина обикаляше всичките, но Борис държеше да има дъно и стоеше само в единия, който си хареса.

Тогава не рискувай  Peace Нашите деца могат да плуват  вече и за тях е ОК Peace

Ама това Калероя е санаториум, не хотел, може да е супер, но не е мой тип, поне не все още  Stop

# 189
Рая, ние ползвахме басейните, не сме нощували там. Simple Smile От цял Пловдив се изсипваха хора събота и неделя.
От други хотели също много хора ходят там, което за мен е странно, но мъжа ми всяка година е там за по 10дни и това са му наблюденията.

# 190

Странно, а те ходят точно заради басейна, на всички снимки, които ми е пращала си е напълно спокойно, има си достатъчно място за плуване, не просто за киснене. Не съм ходила лично, но те ходят за трети път, а я познавам прекалено добре и знам, че не обича фраш. От храната не беше очарована, но не можело да останеш гладен, това знам, това пиша.
Миналото лято бяхме там, началото на август - малък е басейна, разделен е на две части, има и детска част. Басейна началото на август се пръскаше по шевовете. Хотелът, поне това, което успях да видя, не беше особенно чист. да кажа, че към басейна и ресторанта тоалетната е обща и е само една. Наблизо има станция, мисля, че на някакво СМК- тя е с доста по-голям басейн.

Нали знаете защо се казва хотела царска баня - адресната регистрация на царя е в това село

# 191
Съни, да ти е жив и здрав рожденика!

Правен въпрос имам аз. Някой запознат може ли да ми каже е или не е задължен доставчикът на машина да ми предостави инструкция за употреба и безопасност на машината на български език. В наредбата пише, че е длъжен, в европейската директиве не разбирам какво пише точно (зеления емотикон). Аз до сега не съм искала, ама от инспекцията по труда ми искат превод. Imp

# 192
Руми, ние заложихме на подаръци изненада за щерката(дрехи), защото искахме да й купим и колело. В последствие свекър ми изяви желание да го купи и добре, че имахме подаръците изненада за сутришното й събуждане. Най- много се изкефи на подаръка от моята приятелка- тънко и късо сребърно синджирче с висулка от кристал Сваровски. Личи и си, че пораства.

# 193
Някой запознат може ли да ми каже е или не е задължен доставчикът на машина да ми предостави инструкция за употреба и безопасност на машината на български език.
Закон за защита на потребителите - чл.5

# 194
Рая, ще ти пиша на лични за комплекса.

Благодаря ти Heart Eyes Очаквам с нетърпение, че трябва да преведем капарото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт