Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 369
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
Чек, не знам къде гледаш че става 12С през нощта.
При нас нощно време е не по-малко от 20-24С и не се диша, нищо не помръдва.

# 271
Вечер наистина си е хладно тук и е приятно. Само като беше предната гореща вълна и през нощта беше тежко. Чек, не е 24 градуса. Винаги дават по-ниски температури за Варна от реалните. След 10 часа става 30 градуса и нагоре. Laughing

# 272
  • София
Чек, в два сутринта температурата в София беше 29 градуса и няма дори лек полъх   Simple Smile

# 273
Чек, не знам къде гледаш че става 12С през нощта.
При нас нощно време е не по-малко от 20-24С и не се диша, нищо не помръдва.

Ами в прогнозите. За довечера го дават 15, след няколко нощи 12,  но и 20-24 си е студ.

# 274
Чек, за дневни, или нощни температури говориш?!
И те прогнозите показват едно, а действителността често е различна и е с поне 2-3С по-висока температурата.

В Плевен си е адска жега и денем и нощем.
По морето и балкана положението е по-различно, поне след 19-20ч.

# 275
Чек, за дневни, или нощни температури говориш?!
И те прогнозите показват едно, а действителността често е различна и е с поне 2-3С по-висока температурата.

За нощни. Не гледам български прогнози, нито в реално време измерени температури. В Плевен ясно, че е или адска жега, или студ. Grin

Питам защото все чувам за нечувани жеги и все измръзваме като се приберем и летните дрехи не ни вършат работа. Дъщеря ми миналия август умираше от студ във Варна, ММ също.

# 276
  • някъде ... тук ...
Нормално лято си е. Постоянното намилане по ТВ, радио и нет колко е горещо и колко е опасно, явно влияе на доста хора.
Чек, при вас май си е постоянно по-топло, свикнали сте и затова във Варна ти се струва студено Simple Smile
Аз си спазвам правилото "лятно време без абичка и зимно време без коричка" да не тръгвам.

# 277
  • Sofia
Разликата между Т на морето (Албена) и София (Бояна) е поне 7-8 градуса.Тук ни е жега, особено през нощта,а там спях с дълга пижама и завивка  Rolling Eyes.Но може би защото тукашната ни къща много се е напекла,не знам. Вечеряме си до към 21 ч на двора и аз си намятам нещо лекинко,че ми захладнява.
Моите отидоха на тенис,аз ще гимнастирам след час,не ни пречи ни жега ни студ.
Вчера си купих много красива рокля  bowuu.Доволна съм и ми залепна. Ще страня от булката,че да не я засенча  Blush.
Ползвам старата версия на форума.Новата я бойкотирам  Crossing Arms.

# 278
При нас в Асеновград,температурите нощем са много приятни,даже почти винаги има и ветрец.Проблема е,че  обитаваната част на къщата е постоянно изложена на слънце,и дори и вечер трудно се разхлажда 😑 .

# 279
Чек, ако идваш от 40+ градуса, сигурно ще ти е студено тук. Simple Smile

Днес си обух едни от новите сандали, които показвах.
Издържах 1час и се преобух.
Не са за мен вече тези тънки и високи токчета...а са толкова красиви. Simple Smile

# 280
  • Варна
Страхотно е вечер, спя по един потник и чаршаф колкото да ми пази кръста, че ми е слабо място. Това на яко разчекнати прозорци, разбира се. Но за вас може да е хладно. Имам приятелка, която живее в Маями и като дойде тук лятото ние пуфтим и се потим, а тя намята горна дреха. Така че вземи и малко по-плътни дрешки, за всеки случай.

# 281
  • Ямбол
Излезли са резултатите в Пловдив. По моя преценка са хубави. Сега засядам да чакам класиранията и резултатите във Варна.
Уф, развълнувах се, ще вдигна кръвно от чакане.
Misc Hourglass Flowing Sand

# 282
Лиле, късмет! Peace И моята позната трепери днес Laughing

# 283
Лиляна, ще излязат. Дано се класира на едно от двете места.

Аз не получих покана за интервЮ и съм малко скапана, но продължавам да търся.
Получих си парите за лаптопа и сега пак трябва да се ровя и да търся какъв да си купя. Дайте съвет моля.

# 284
Лиляна, успех! И дано да излязат бързо, за да не се тревожиш!

Общи условия

Активация на акаунт