Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 377
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Излезли са резултатите в Пловдив. По моя преценка са хубави. Сега засядам да чакам класиранията и резултатите във Варна.
Уф, развълнувах се, ще вдигна кръвно от чакане.
Misc Hourglass Flowing Sand

Споко! Жега е и по-трудно се вдига кръвно в такова време!
Стискаме палци на момчето newsm10 и на мама ... да не се гътне от вълнение Wink

# 286
  • Ямбол
Благодаря ви. Осмичка, успех и на твоята позната. Hands V

# 287
Даун, купи си МаcBook

# 288
  • Телиш/Плевен
Лили, Осмичка, стискам палци да имат късмет и двамата! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 289
  • На брега на реката
Съни, честит ти рожденник, малко със закъснение, но вчера не съм видяла. Да ти е здрав и много щастлив.

Лили, стиснати палци за младежа, а ти се успокой, всичко ще се нареди.

# 290
Сесили, не искам мак бук, защото не мога да качвам какво ли не, нали се сещаш, е не ми е лицензиран фотошопа Simple Smile. Знам, че е добра опция по принцип, но не съм им фен нещо.

# 291
Успех, Лиляна! Дано го приемат там, където той иска!

Току що четох, че 10-тина доктори са напуснали нашата болница...ужас, нямам думи просто. Кой крив, кой прав не знам, но какво да правят хорицата, които няма как да стигнат до други градове? Как може град без  болница

# 292
Съни, честит ти рожденник, малко със закъснение, но вчера не съм видяла. Да ти е здрав и много щастлив.
Благодаря Simple Smile

# 293
Съни, май и аз пропуснах. Да ти е жив и здрав.

Стейси как е, дали се пооправи?

# 294
Даун, взимай Тошиба тогава - железни машини. С 2 сме в къщи и сме много доволни.
Отделно имаме един Асер, но него не мога да похваля толкова.

# 295
Сесили, и аз май натам клоня. Всичките ми предишни са били Тошиба и изкарваха по 7-10 години.

Сега гледам моделите и ще видя на кой ще се спра.

# 296
Даун, взимай Тошиба тогава - железни машини. С 2 сме в къщи и сме много доволни.

Преди няколко години на бившата ми работа ни купуваха всяка година лаптопи Тошиба. Три събрах в едно чекмедже в скрина, напълно неизползваеми. Говоря за работа с голям брой документи. Не знам, може тези модели да не са били хубави, но изключително скапани лаптопи. На всички, включително и на тези на колегите, батериите им заминаваха на кино за нула време, но това беше по-малката беля.
Аз съм доволна от Acer, но следващият ми лаптоп ще е Мас. Писна ми от уиндоуси и лаптопи, които не ме изкарват и две години като хората. Въобще не ми пука за фотошоп и подобни, защото не ги ползвам. Добре че има и Office за Мас, защото обратното би било проблем.

Даун, 7-8 години? Такъв лаптоп съм нямала. Максимум две. Един самсунг сега стои закачен на телевизора, който е на 4 години и за друго не става, и тригодишен Acer що годе работи, но за документите пак ми е бавен и ме дразни. Иде ми да скоча до ICentre и да си взема най-сетне нещо свястно на изплащане. Само не знам дали в България не са два пъти по-евтини наистина, както разправят наоколо българите.

# 297
Ами моите предишни имаха и фотошоп и хиляди документи, то зависи какви са им параметрите. Маковете са ок, но и един филм не можеш да изтеглиш през тях.

# 298
Чек, изненадвам се да го прочета.
Единия Тошиба е на 5г., другият на 6г. Батерии не сме сменяли досега.
Не са бавни определено, защото аз също ползвам Фотошоп и ми е важно.

# 299
Защо да не мога да изтегля филм на тях?

За съхранение на документи проблем няма, но като отворя десет документа едновременно и работя по тях си скъсвам нервите. Отделно и глупостите на Уиндоус актуализациите ме дразнят. След предпоследната не ми разпознаваше харда моля ти се и го носих за ремонт. С преинсталация стана, но сега съм изключила ъпдейтите.

Сесили, съвсем сериозно. Преди да тръгнем за България едната от Тошибите я подарих на едно съседско дете, а другите две се чудех къде да хвърлям, даже питах във форума къде се хвърлят такива неща. Освен за браузване в интернет за друго не ставаха, а батерии нямаха преди да навършат година всичките. И с на колегите тошибите същото стана.

Общи условия

Активация на акаунт