Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 938
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Янтра,редовен транспорт за децата до училищата ще има ли?
По-натам-излизания, дискотеки, гаджета...ще падне едно развозване  newsm78.
Но пък още една спалня,двор...изкушаващо е. Peace
Аз се опасявам,че синковецът ще го возя, докато започне да се вози сам. Thinking

# 706
Личното ми мнение, че липсата на развита междуградска/селска/ мрежа прави логистиката и то с три деца доста трудна. За всяко едно тяхно занимание - кино, спорт, извънкласни ще трябва възрастен да е на разположение за придвижване. Но всичко е въпрос на нагласа и свикване. Иначе къща с двор е рай за деца. Трудно решение при всички положения.

# 707
Живяла съм извън Пловдив и това разстояние страшно много пречеше на социалните ми контакти. За качествени езикови школи и кандидатстудентски уроци дори няма да отварям дума.

# 708
Купувам без да се замислям.

Лиляна, честито за сина ти!

Върховръх е най=тъпия връх, който съм изкачвала. Хахах, няма никаква гледка, само една желязна пирамида с табела.
+ 1 за къщата!

Върховръх е точно така, но ако минете и през Перущица ще си струва ходенето.  bouquet

# 709
  • Mediterraneo
Живях на 15 км от града в продължение на 2 години. Къща с двор си е къща с двор. Работех в града, ММ- на село. Така се бяхме стиковали, че рядко усещах някакви недостатъци на живота на село. Ако имаше поне още 1 автобус дневно тогава, съвсем нямаше да има за какво да се хвана.
Янтре, с три деца ще е много трудна логистиката със сигурност. Но с двама работещи в града и две коли, все ще се нагласят нещата, смятам. Аз бих заложила на къщата!

# 710
  • В Космоса
Контес, не спирахме, че валеше много, иначе искахме до Устина до отидем. Но пътуването си заслужаваше отвсякъде, въпреки Върховръха. Разходките из природата за мен са най-зареждащото нещо на света. Имахме и чудесни вечери с много интересни разговори, въобще идилия.

# 711
  • Пловдив
Има автобуси през час. Но са на всеки час в двете посоки, насам и натам. Но все пак това ми е основен проблем.
Селото е много голямо, има аптеки, магазини, лекари.

# 712
  • Sofia
Янтра,децата какво казват? Навити ли са? Оставянето сами в къща си е малко по-особено усещане. Автобуси през час-са си редовни  newsm78. При мен са 2-3 пъти на ден  Crazy, до колкото виждам.

# 713
Първокласник сам в междуграски автобус аз не бих пуснала.

# 714
  • Пловдив
Янтра,децата какво казват? Навити ли са? Оставянето сами в къща си е малко по-особено усещане.
Те са впечатлени от двора, искат куче и домашен заек Shocked Praynig #Crazy

Децата до 5 клас ще продължа да ги возя. Английския е уреден - ходят сами на уроци на 200 метра от училището им.

По повод Устина - другия уикенд сме там, на "Вила Устина".

# 715
В х. Върховръх прекарах най-щурото посрещане на НГ.Heart
Много сантиментално място е за мен.

# 716
Искаш да те убедим да ходите на село или да останете в града - да знаем какви аргументи да вадим.

# 717
  • Пловдив
Засега сме с ЕДНА кола, обаче мъжът ми е на пешеходно разстояние от неговата работа.

Честно казано НЕ ЗНАМ КАКВО ИСКАМ! Ей това ми е проблема Simple Smile

# 718
Контес, не спирахме, че валеше много, иначе искахме до Устина до отидем. Но пътуването си заслужаваше отвсякъде, въпреки Върховръха. Разходките из природата за мен са най-зареждащото нещо на света. Имахме и чудесни вечери с много интересни разговори, въобще идилия.
Как добре те разбирам!
Напоследък много ми е домъчняло за родните тракийски полета и планината и ако знаеш как ти завиждам!
До Устина не съм ходила и аз, но Перущица, в Батак и я Юндола съм прекарвала незабравими мигове сред природата.

Янтра, къде по-точно е къщата?
Онзи ден със Сирен спорихме за селата и кварталите около и в Пловдив и живеенето в тях. Мога да изнамеря   линк и да ти го пратя..

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 23:02 от Анонимен

# 719
  • Sofia
...Децата до 5 клас ще продължа да ги возя. Английския е уреден - ходят сами на уроци на 200 метра от училището им.
Всъщност ти и сега ги возиш,минусът е,че няма да могат да се вземат един-друг и да се прибират сами  newsm78.
Аз пък мрънкам на ММ за апаратмент за през зимата  Crazy.
Познавам семейства, които направиха и едното, и другото-от къща се върнаха в аапаратмент и обратното.
Успех с избора!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт