Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 952
  • 776
  •   1
Отговори
# 735
За тая работа има таксита—20—25 лв най—много Blush .

# 736
За малки деца къща с двор наистина е супер, ама те са малки само 4-5 години, после тръгват на училище и така или иначе по-голямата част от деня им минава в града, а в къщата само се прибират да спят. За излизането в тийнеджърска възраст вече споменах, много ще е кофти другите да се събират, а те да бързат за последния рейс.

# 737
# 738
  • тук-там
Аз честно казано не мога да реша. А мъжът ми отявлено иска в къщата.

Не му се връзвай. Поне не за този район. Калояново си е на къра. Разбирам да беше в Родопската яка...да се чудиш, че е и по-близо.  Сутрин трафикът към Пловдив /вечер на обратно/ е голям. С този двулентов път ще си е мъка.
Ако можете да си позволите И апартамент в града - даже и нещо малко - по става.
Ако и ти ходиш на работа, кой ще развозва децата? Няма как винаги да ходят комплект.
Не е като да не съм го изпитала. Хем нашата къща е на 5 км. от Пловдив....

# 739
  • Пловдив
Янтра,Асеновград е по—близо и транспорта е на по—често,а и до по—късно Mr. Green .Пък и тук вечер лятото е по—хладно Smirk
Да, ама ние работим и двамата в близост до Калояново. Знам, че работата може да я сменим, ама мъжът ми е там от 14 години.

# 740
  • Sofia
Янтра,Асеновград е по—близо и транспорта е на по—често,а и до по—късно Mr. Green .Пък и тук вечер лятото е по—хладно Smirk
Да, ама ние работим и двамата в близост до Калояново. Знам, че работата може да я сменим, ама мъжът ми е там от 14 години.
Янтра,много промени за кратко време при вас  Peace.Напускай работа, връщай се към домочадието и ще е екстра работата  Wink!
Продаващите къщата защо я продават?  newsm78

# 741
  • В Космоса
Аз честно казано не мога да реша. А мъжът ми отявлено иска в къщата.

Калояново си е на къра. Разбирам да беше в Родопската яка...да се чудиш, че е и по-близо.

Aааа, щом е тъй, тц! Аз по дифолт приемам, че е планинско, гористо местенце, инак изобщо не бих се загледала за място и къща в някакво равнинно село.

# 742
  • Пловдив
Ами ще трябва да решите между вашето удобство и удобството на децата. След някоя и друга година ще бъдат тинейджъри и със сигурност апартамент в града ще им е по-удобен.

# 743
Дори най-елемнтарното храна за вкъщи няма да можете да си поръчате. Може веднъж да ти се прииска и все пак. Децата наистина ще бъдат доста ограничени, а и Вие - една водка да пиеш с Бела и някой трябва да те прибере или да гостуваш с преспиване.
Каква храна за в къщи да поръчват newsm78 Кой яде боклуци вече newsm78 Янтрето прави тавите с чушките. Купувай къщата newsm10

# 744
За излизането в тийнеджърска възраст вече споменах, много ще е кофти другите да се събират, а те да бързат за последния рейс.
Не, че искам да направя Янтра селянка, но с теб не съм съгласна. Какво им пречи на децата да си намерят приятелчета и в селото, и там да си скиторят без да се съобразяват с последния рейс. Е, със сигурност няма кино, но има площад. Smile

# 745
Каква храна за в къщи да поръчват newsm78 Кой яде боклуци вече newsm78

Ние например. Най-често си поръчваме KFC и китайско. Знам, че са вредни, но също така са и вкусни, та си ги позволяваме понякога. Ако не можех да правя пица, и пица щяхме да поръчваме. Да не говорим, че и други неща ми идват до дома с доставка, та този въпрос не е за пренебрегване, често до селата няма доставки или ако има, са на по-висока цена.

# 746
  • Пловдив
На практика нямам особен проблем, нали така? Не сме на улицата, ако не е тази къща - ще излезе друга. Ако имаше автобус в 10 щяхме да я вземем.

# 747
Каква храна за в къщи да поръчват newsm78 Кой яде боклуци вече newsm78

Ние например. Най-често си поръчваме KFC и китайско. Знам, че са вредни, но също така са и вкусни, та си ги позволяваме понякога. Ако не можех да правя пица, и пица щяхме да поръчваме.
Всичко поръчваме и ние, въпреки,  че мога всичко да си направя.

# 748
  • Бургас
И аз съм с мечта за къща с двор. И апартамента разбира се Simple Smile
Къщата може да е и в града.

Труден ще е избора,особенно с децата. Кое ще им е най-добре...

# 749
Ако имаше автобус в 10 щяхме да я вземем.
Не съм сигурна дали има и градски автобус в 22.00. Може би наистина кварталите са по-добра опция  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт