BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 446
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Ямбол
И аз отново да апелирам да се вложи функция за застопоряване на остовното меню - това което е в ляво.

...
Аз не съм съгласна и апелирам да не се взема под внимание това мнение.

# 1 036
Лиляна , моля обосновете си апела .

# 1 037
Няма проверка за правопис. Аз мисля, че има голяма конспирация от страна на бгмамма. Те вече са богати, нали Майбах карат, и вече не им пука за потребителите. Решили са с тази нова версия да задържат само най-умните и грамотните, другите сами ще напуснат, защото версията нарочно е направена много трудно за тях, а и проверка правопис няма. Така бгмамма ще си изчисти имиджа на форум за глуповати женоря, ще му се вдигне рейтингът, Фейсбук ще ги купят и после не Майбах ами не знам вече какво ще карат. Бизнес, какво да правиш.

# 1 038
  • Вестерос
И други писаха, че са за.

Аз съм по-скоро камбаната да се разкара в менюто, а на нейно място да са отговорите.

хахахах Чек, 10 търкалящи се човечета.
хахахха

# 1 039
  • в сърцето на един мъж...

Лилав фон няма и не е пускан.

Значи мониторът ми издава багажа, но пък много добре изглежда лилавото.Laughing

Това лилавото наистина ли е от моя монитор? Защото и на телефона ми е лилаво.

Такова лилаво и аз виждам, явно и моя монитор е за изхвърляне Simple Smile

# 1 040
И аз отново да апелирам да се вложи функция за застопоряване на остовното меню - това което е в ляво.

...
Аз не съм съгласна и апелирам да не се взема под внимание това мнение.

Още един глас "против" застопоряването на основното меню.
Вариантът с появяващи се при необходимост опции е много по-приемлив и широко разпространен от натъпкването на всички свободни полета с текст.
Така както е решено в момента много ми допада.

# 1 041
  • Телиш/Плевен
В новата версия има ли "Проверка правопис" ? Патеричка е, но е добра при скоростно писане ...
Все още не, но Mamma е писала тук, че това е една от функционалностите, които ще се добавят постепенно.

# 1 042
  • Вестерос
Те няма да го направят дори всички да искат, защото застъпва рекламите отстрани

# 1 043
а рекламите са много важно нещо , по-важно от потребителите

# 1 044
И аз съм с Лиляна и Бърдс и въобще да оставят новата версия точно каквато е, само грешките да изчистят докрай.

# 1 045
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
При писане на отговор на лично съобщение преди отдолу под полето стоеше съобщението, на което отговарям. Сега го няма. Трябва да го помня наизуст ли? Да си го разпечатвам ли? Да отварям допълнителен прозорец на Уърд, където да го копирам и непрекъснато да минимизирам и максимизирам двете програми, следейки текста за да мога да наистина да отговоря ли?  #Crazy
Що за недомислие е това?!

# 1 046
  • Телиш/Плевен
Скрит текст:
Лилав фон няма и не е пускан.
Значи мониторът ми издава багажа, но пък много добре изглежда лилавото.Laughing

Такова лилаво и аз виждам, явно и моя монитор е за изхвърляне Simple Smile
Малко след този пост BirdsFlu обясни, че това не е фон, а „шапка“, която е в различен цвят за всяка група. Ето го поста ѝ:
Скрит текст:
Чек, това е друго. Всеки подфорум има "шапка" в определен цвят. "Клюкарник"-а е в лилаво. " Семейни отношения" -  в едно зелено/кафяво, "Деца от 7 до 18" - в убито оранжево, "Кулинария" - в светло зелено... Ако се поразходиш из подфорумите, ще видиш, че какъвто е основния цвят, такива дребни акценти има.
На мен това много ми допада, защото от дълго време ползвам новата версия, и вече се ориентирам по цветовете къде съм.

# 1 047
  • Германия
От вчера използвам новата версия. Бях виждала и преди възможността да се тества предварително, но след кратка смяна установих, че не ми се занимава с разцъкване. Все пак тръгнах с положителна нагласа и критиката ми не е с цел заяждане.

Какво ми харесва:
- възможността за качване на снимки от компютъра (много пъти съм се отказвала да качвам, защото не ми се занимава с трети сайтове).
- това, че темите, в които съм прочела последните мнения не са болднати. По-лесно отсявам прочетено от непрочетено.
- червената цифричка с броя на непрочетените мнения.
- по-голямото поле за писане на мнение. Определено е по-лесно и прегледно така, отколкото да се скролва на всеки няколко реда.

Какво не ми харесва:
- фонът. И при предните смени на дизайна имаше оплаквания от потребители, които тогава считах за превземки, но този път и аз го усетих. При по-продължителен престой тук, усещам как ми се натоварват очите и трябва да сменя сайта. Една идея по-убит би било определено по-добре.

- Това, че когато вляза на началната страница нямам поглед над това дали има нови мнения в теми, в които съм писала или следа. Да, има я прословутата камбанка, но в момента на нея стои 34. А аз имам 4 отговора в теми, в които съм писала и 2 - в такива, които следя. Останалите 28 съобщения са за неща, които не ме засягат или са дори остарели (най-старото съобщение в камбанката е за тема създадена на 14.юни...). Моля за извинение, ако е обяснено някъде как да настроя какво да виждам в камбанката, но нямаше как да изчета цялата тема.

- Емотиконите - свикнала съм да ги виждам в WhatsApp, но за тук не ми се струват подходящи. Мисля си, че старите емотикони придаваха на сайта атмосфера, различаваща го от други места в нета.

- по-малки бъгове, които и други са споменали (таг за размер на шрифта, липса на бърза редакция...), по които обаче съм сигурна, че вече се работи.

- Присъединявам се към молбата менюто да може да бъде "заковано" отстрани. Може би с едно тикче, за да може всеки да си го нагласи, както иска. Също така един ред "Харесани теми" под "Последно активни" би бил много полезен.

Това се сещам за момента. Благодаря на създателите и разработчиците на форума, че се стараят да го развиват и че се вслушват (поне до някъде) в нашите коментари и съвети.

# 1 048
  • Варна
Аз имам само една молба:
1. Моля Ви, ама наистина много Ви моля да премахнете мигащите въпросителни към бутоните "полезно", "следи" и не знам дали има другаде. Знаете, че има хора, които са чувствителни към подобни изображения. Дори за напълно здрав човек това е излишно натоварване на зрението.

# 1 049
Като цъкнеш някой от тях, се махат
Но май за около 24 часа

Общи условия

Активация на акаунт