BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 446
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 020
много добра мобилна за сафари, за андроид не чак толкова
десктоп версията е ужас, съгласна с Жаве да върнете вътрешният облик в темите и да не е фонът бял
на камбанката свикнах, дори ми харесва, но се отписах за следене

# 1 021
Десктоп версия/
Дам, на 80% зуумната страницата, постовете се четат много по-добре и шрифтът е много по-нормална големина.
Ако не промените това, явно ще се наложи да си променям размера локално.

# 1 022
  • София
Как да няма бърза редакция?
Аз си редактирам без проблеми.
Обаче забелязах, че когато редактирам, ми излиза юзърнейма с който съм се регистирала, не настоящето екранно име.
Това не знам бъг ли е?
Върнах се да си погледна предишния пост в тази тема, защото го редактирах. С екранното ми име е публикуван.

# 1 023
Да, публикува се с екранното име, но докато редактирах, ми стоеше потребителското.

# 1 024
  • София
Ужасна е новата версия.Моля, върнете ни старата.Не отнемайте от удоволствието да си пишем тук.

# 1 025
  • Телиш/Плевен
И в предната версия за съобщение към потребител се влизаше в пълната версия.
Вярно, че не съм ползвала кой знае колко често мобилната версия, но имах спомен, че имаше бутон за лично съобщение под всеки пост. Специално върнах сега на старата мобилна версия и е точно така:
Скрит текст:

А редактирането (в новата мобилна версия) става така:
Скрит текст:

# 1 026
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Как да няма бърза редакция?
Аз си редактирам без проблеми.

Ами няма. От вчера на три-четири поста ми се наложи да поправя изядени букви и знаци. Опитвах на няколко пъти нарочно по различни начини - ту с моливчето, ту от бутончето за редакция, все ми отваря на нова сметка екрана за писане на нов пост и пак "Публикувай". В старата версия позволява бърза редакция направо на менението в темата, като отдолу се кликва на "Запази". Ако не го бях пробвала над 10 пъти, нямаше да го напиша.

Не ме интересува мобилната версия. Пиша само за версията за компютър.

# 1 027
  • Русе
Не успях да вмъкна в поста си изображение с url адрес. Как става?
Като въведеш адреса, натискаш Enter.
Благодаря!  Hug

# 1 028
Въртях суках и аз не откривам как да пиша ЛС на някой  през мобилната
И емотиконите​ не ми работят в мобилната
Disappointed Relieved
Хм или по точно от време на време

# 1 029
Аз ползвам почти само мобилната и засега е много по-зле от старата. Също не намирам как се пращат лс, бутон скрит текст не виждам, емотиконите не зареждат.
Опитах се да включа известия към тема, за да я следя, без да пиша и не става.

# 1 030
Да, това, че няма зум е странно.
При мен има

# 1 031
  • Варна
 Просто съм изумена,че най-скъпоплатения форум в БГ си плюе на имиджа по подобен начин  Laughing. Смешно е и тъжно. Това ново недоносче е с възможно най-куцата платформа,която съм виждала. Господа и дами осъзнайте се,знам,че го правите за пари,но ще загубите много повече отколкото ще спестите с ползването на тая недо.....на версия.

# 1 032
  • Телиш/Плевен
Въртях суках и аз не откривам как да пиша ЛС на някой  през мобилната
И емотиконите​ не ми работят в мобилната
Disappointed Relieved
Хм или по точно от време на време
Аз ползвам почти само мобилната и засега е много по-зле от старата. Също не намирам как се пращат лс, бутон скрит текст не виждам, емотиконите не зареждат.
Опитах се да включа известия към тема, за да я следя, без да пиша и не става.
На мен някои неща ми работеха вчера, но сега виждам, че емотиконите например, не ми излизат. А и нали казаха, че се работи по мобилната версия, та вероятно ще оправят/добавят и тези неща, понеже и други потребители сигнализираха.

# 1 033
Добрата стара бг-мама ОТНОВО с нов дизаин , ХА да видим какво ще стане този път.
За справка- не ми харесва, всяка нова версия е от зле по-зле и за напред ще изглежда по зле . Но въпреки това тук е събрана много полезна информация заради която ще продължавам да влизам и чета.

# 1 034
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
В новата версия има ли "Проверка правопис" ? Патеричка е, но е добра при скоростно писане ...

Общи условия

Активация на акаунт