BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 468
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 005
  • В.Търново

Но аз се забавлявам във форума както съм го правила от създаването му до сега, използвайки новите функционалности, а вие се преизпълвате с негативни емоции.

Кои са новите функционалности?

# 1 006
  • Русе
Не успях да вмъкна в поста си изображение с url адрес. Как става?

# 1 007
Хайде пък вие няколкото разясняващи потребителки (да не изброявам поименно, сами ще се познаете), да спрете да размахвате пръст.

Хубаво обяснявайте и пояснявайте, но има хора, които възприемат по-трудно новостите, има хора които възприемат по-трудно като цяло, има хора по-малко наясно с нещата, има хора по-малко наблюдателни или интуитивни и това размахване на пръст е много грозно.

Ако ще помагате, правете го както трябва.
Един даскал може много да знае, ама като не може да го преподаде на учениците си, за нищо не става.

# 1 008
  • София
Пиша в тема, която не е много  активна. За да имам бърз достъп до нея си я маркирах като любима. В предишната версия до нея стигах с два клика 1. Любими теми 2. Последен отговор

Сега в новата версия пътя ми е: 1. Моят профил 2. Общ преглед 3. Моят избор 4. Любими теми
5. Влизане в темата на първия пост в нея

И тук вече в списъка не виждам нищо друго освен заглавието на темата - няма страници, преглеждания, брой постове, последен пост - нищо

Ето ви пример с една много популярна тема

Докато съм писала поста в темата има публикувани три нови отговора. Видях ги след като се върнах в темата. Писах и преди за това. И въобще ту ме предупреждава , ту не. Явно е на принципа тука има, тука няма.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 21:18 от Mrs Jan

# 1 009
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малките аватари са станали с още мъничко по-малко, но големите аватари са яко орязани от 200/160 на 123/123.
Името е над аватара и буквално се губи щом мащабираш екрана на 80%, че да стане нормално четим шрифта на мненията.
Губи се и едва забележимото болдване на потребителското име, в резултат на което трудно разбирам чие мнение чета.
Не може ли потребителското име да е с някакъв друг шрифт или поне цвят, че поне лесно да се чете, а не да се чудя това не е ли част от текста. Бих се примолила и да си мине пак вдясно от аватара, ама явно няма да ме огрее. /тъжно човече/

За пореден път апелирам и за възможността за вдигане/сваляне текста в темата. Това поне го има във всеки сайта, не разбирам защо тук липсва.
Също и шрифтът е тесен, при мащабиране буквите се замазват и сливат.

Напомням, че няма бърза редакция на пост. Всеки път и за всяка поправчица чакам с минути и извървявам цялата стъпка по публикуване като за нов пост.

Цялото поле за тема на мен ми е твърде широко и се налага да местя поглед/въртя очи отляво-надясно. След 5 минути вече съм изморена.

Забравих да спомена и че в момента на публикация новата версия ми дава сигнал за ново публикувано мнение за моето мнение, забавя се няколко секунди, в които хем съм в полето за писане на пост, хем си го виждам публикуван отдолу, и след това вече ме връща в темата. В първия момент реших, че публикувам два пъти.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 21:26 от profi_1

# 1 010
  • Телиш/Плевен
Не успях да вмъкна в поста си изображение с url адрес. Как става?
Като въведеш адреса, натискаш Enter.

# 1 011
  • Вестерос
Номе,хайде кажи на консервите и неуките какво е модерното и новото, функционалното? Аз такъв  подобен изглед съм виждала 2009 в международен форум.  Но знам ли :чудещо се човече, размахвайки ръчички:

# 1 012
  • Варна
Новата версия ме изненада вчера. Само от мобилната версия мога да коментирам тези дни.
Пробвах да покажа снимка в тема от галерията на тф- неуспешно.
Поне в мобилната версия не ми е неприятно-откъм цветове и шрифт.
Досега не съм имала възможност да тествам новата версия, но ще се включвам тепърва. Явно много малка част е обхваната  от тестовата версия и сега останалите сме шах-мат. Simple Smile
И на мен ми липсват емотикони-ухилената, еднозъба. Но ще науча как да я намеря.

# 1 013
И аз отново да апелирам да се вложи функция за застопоряване на остовното меню - това което е в ляво.

Достъпът до новите отговори, новите теми и следените групи ще бъде с един клик и веднага ще се види има ли или няма нови неща. Аз редовно си преглеждам и обновявам за нови отговори, би ми било изключително удобно да го правя само с презареждане, вместо да цъкам постоянно трите черти.

Друг вариант - в списъците с табовете НОВИ ОТГОВОРИ  СЛЕДЕНИ ТЕМИ  НОВИ ТЕМИ  ПОСЛЕДНО АКТИВНИ  да има индикация с цифри има ли или няма новости

# 1 014
  • Вестерос
В мобилната емотиконите са още по- размазани!

# 1 015
  • Варна
Извинете за поредния постинг. Не открих в момента как да редактирам.
И в предната версия за съобщение към потребител се влизаше в пълната версия.

# 1 016
  • Вестерос
Още нещо, в мобилната не мога да увеличавам,намалявам екрана с пръсти.

Уфф що две мнения станаха : човече се държи за главата:

# 1 017
Да, това, че няма зум е странно.

# 1 018
Значи, един час ми трябва,  за да схвана всичките функции на новия вид (и от вчера още съм наясно с всичко), но проблема не е в това, че не ги схващам и не намирам как да се оправя, а че не ми харесва как е ситуирано! Не е по-удобно, ако така смята някой, или поне някои неща са абсолютно недомислени.
И цвета на полето е малко по-читав от вчера, но може и още един нюанс за се потъмни. Лентата горе, обаче, ме дразни! Много е широка и ми скрива част от страницата абсолютно ненужно, да не говорим, че тук сива е полу поносима, но розова ме съсипва направо. Ползвам Хром, не съм с настойка за автоматично скриване на лентата с табовете, ползвам лаптоп и моята си лента, заедно с тази широка лента на темата, заемат общо 1/5 от екрана.
И най-голямата гадост са емотиконите, няма спор.
А, и се надявам "подскачането" на страницата, което го имаше и при предните кардинални нововъведения, да се оправи.
Но като цяло, не ми е комфортно с толкова промени и присъствието ми тук ще бъде редуцирано като време. Не, че някой ще се разплаче, но няма да съм единствената и знам кой губи от това. Не съм аз.

# 1 019
Как да няма бърза редакция?
Аз си редактирам без проблеми.
Обаче забелязах, че когато редактирам, ми излиза юзърнейма с който съм се регистирала, не настоящето екранно име.
Това не знам бъг ли е?

Отписването от тема става също много лесно.
Като сложите курсора на мишката на последно мнение, излизат 2 опции, или зачертана камбанка, или кошче, в зависимост къде е темата. Дали пишете в нея, или само я следите.

Общи условия

Активация на акаунт