BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 160
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 990
  • AMS

Неприятно ми е, че и в новата версия пак пише, че съм "Пристрастен",
а в профила ми че съм "Редовен потребител".
Това е валидно от години - във всяка група всеки потребител има различен ранг в зависимост от броя на публикациите в конкретната група - в една група може да е Редовен потребител, а в друга да е Новак. Има и глобален ранг на база цялостната активност в сайта. Това е видимо и в старата версия.

Благодаря за отговорите!!!
Специално за "ранговете". Съгласна съм с другите - Новак, ... Ентусиаст, ...  
Но специално "Пристрастен" ми звучи като диагноза и негативно.
Не е лошо да се замени със синоними с позитивно звучене -
привързан, супер ентусиаст, опитен, напреднал, ...
И пак да попитам за таговете за шрифт,
Дори с изписване не става.
Но оставам с надеждата, че всичко ще стане.
Търпение от нас и Спорна работа за вас!!!

ПП: Ето стана.
Благодаря!!!

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 19:37 от *** Diva ***

# 991
Моля, направете така, че да си останат старите емотикони!!! Praynig Praynig/ едно от най-хубавите неща във форума БГ-мамма Peace/
Новите са отврат, неизразителни, смешни, неясни, идиотски ooooh! Crossing Arms

# 992
В настройките за Настройки на имейл известия, съм маркирала "Нищо" и все пак от вчера получавам имейли за някакви манипулации из теми, в които съм писала преди сто години.
Скрит текст:

# 993

Освен това ми липсва бутонът (флагчето) горе вдясно, с което с един клик мога да видя следените от мен теми. Сега има само нотификации и, ако искам да стигна до следените теми, всеки път трябва да минавам през Меню - ужасно неудобно и нелогично. Това сигурно е най-ползваната функционалност и, за да стигна до нея, всеки път трябва да минавам през сума стъпки.

И при мен е така. Аз също ползвам най-често флагчето, което ми отваря списъкът със следените теми с един клик.

# 994
ЕДИН скрол НАДОЛУ показва цветната лента с: основно меню (три черти), търсачка (лупа), BG-MAMMA (води към начална страница), името на темата, бутон "ОТГОВОРИ", камбанка "Включи следене", сърчице "Добави в любими" и стрелка "Сподели".

ЕДИН скрол НАГОРЕ показва бялата лента с: основно меню (три черти), търсачка (лупа), BG-MAMMA (води към начална страница), камбанка с нови отговори, нови теми в следени групи и т.н., личните съобщения (иконка пощенски плик) и профилната снимка, която е линк към профила.

Буквално едно единствено движение с мишката - нагоре или надолу, дава достъп до над 10 функции.
Опитайте просто. Свиква се много бързо Hands Plus1

# 995
Не става дума за заглавието на темата най - горе, а НАД всеки отговор в темата. Там липсва.

# 996

Буквално едно единствено движение с мишката - нагоре или надолу, дава достъп до над 10 функции.
Вие нещо не разбирате - проблемът не е в скрола, проблемът е, че е объркващо. Едни и същи икони в зависимост дали съм скролнала надолу или нагоре имар РАЗЛИЧНА функция. Освен това - кой казва, че някой иска 10 функционалности - искаме 3, ама да са си там постоянно, а не все да ми изчезват или при клик да ми дават различни резлутати. Вие как определихте повечето функционалности - има си тестове за ползваемост. Ако го направите, вероятно ще откриете кои са горните 3 (за които гворя).

# 997
  • София
Леле, въобще не мога да разбера за какво говорите.
Моля се поне цветовете да оправят.

# 998
Вие нещо не разбирате - проблемът не е в скрола, проблемът е, че е объркващо.

Joy Объркващо е за вас. За мен е полезно. И го "усвоих" за броени минути.

Споделям опита си от ползването на новата версия с тези, за които тя е новост, и ако това ме прави "нищо неразбираща", а вас - много наясно с нещата, така да бъде, нямам никакви претенции.

Но аз се забавлявам във форума както съм го правила от създаването му до сега, използвайки новите функционалности, а вие се преизпълвате с негативни емоции.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 20:14 от BirdsFlu

# 999
Вие нещо не разбирате - проблемът не е в скрола, проблемът е, че е объркващо.

Joy Объркващо е за вас. За мен е полезно. И го "усвоих" за броени минути.

Точно това пък е супер удобно и съвсем не мога да кажа, че е объркващо,  даже направо си е интуитивно.

# 1 000
Не виждам нищо объркващо.
Пробвайте, лесно е.

# 1 001
Тоова, което не ми харесва в мобилната версия е:
Отвратителен погребален шрифт на имената на потребителителите, на големия надпис bg-mamma горе и като цяло.
Не се виждат броя на мненията на потребителите
Когато отвориш скрит текст шрифтът се увеличава.
Няма пряка видимост към новите съобщения.
Всички нотификации са на едно място.
В момента се сещам за това...

# 1 002
Това за брой мнения не ми харесва и на мен. Виждат се рангове, а някои потребители нямат дори и такъв - не се сещам поради каква причина.

# 1 003
Сега видях, че вече се вижда номерирането на страниците.
Подобряват се нещата.

# 1 004
ЕДИН скрол НАДОЛУ показва цветната лента с: основно меню (три черти), търсачка (лупа), BG-MAMMA (води към начална страница), името на темата, бутон "ОТГОВОРИ", камбанка "Включи следене", сърчице "Добави в любими" и стрелка "Сподели".

ЕДИН скрол НАГОРЕ показва бялата лента с: основно меню (три черти), търсачка (лупа), BG-MAMMA (води към начална страница), камбанка с нови отговори, нови теми в следени групи и т.н., личните съобщения (иконка пощенски плик) и профилната снимка, която е линк към профила.

Значи и 100000 пъти да обясниш едно и също недоволните все ще са си недоволни. Важното е да има за какво да се оплакват. Не разбирам защо е толкова трудно да се приемат новите неща? Ако човечеството не се е движело напред, щяхме още да живеем в пещерите.
Аз не бих писала във форум, по който няма никакви промени откакто е бил създаден Yum

Общи условия

Активация на акаунт