BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 148
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 975
  • в морето до колене
Ако може, в списъците със следени теми/нови отговори да има под всяка тема броя на страниците й. Много е объркващо без това.
Направо си е задължително да помислят върху това! Неудобно е меко казано, особено, ако следиш да пускаш теми на определен брой страници!!!
50 страници * 15 публикации на страница = 750 публикации
и така може да се ориентирате
а броя публикации го има като инфорамация

Как ще липсва, като е точно над отговорите?
Предполагам, че пак имат предвид мобилната версия.
Там май наистина липсва в момента...

Може би е добре да не забравяте да уточнявате за коя от двете версии питате и/или се оплаквате.

# 976
Явно са го оправили, защото преди малко качих две снимки в един пост.

# 977
Това и аз го намирам за лилаво / розово

# 978
Ползвам Google Chrome, биберончето се вижда:

Това лилавото наистина ли е от моя монитор? Защото и на телефона ми е лилаво.

Чек, това е друго. Всеки подфорум има "шапка" в определен цвят. "Клюкарник"-а е в лилаво. " Семейни отношения" -  в едно зелено/кафяво, "Деца от 7 до 18" - в убито оранжево, "Кулинария" - в светло зелено... Ако се поразходиш из подфорумите, ще видиш, че какъвто е основния цвят, такива дребни акценти има.
На мен това много ми допада, защото от дълго време ползвам новата версия, и вече се ориентирам по цветовете къде съм.

# 979
  • Mediterraneo
50 страници * 15 публикации на страница = 750 публикации
и така може да се ориентирате
а броя публикации го има като инфорамация

Сериозно ли това е решението?! Много функционално, няма що Rolling EyesDizzy Face

# 980
  • София
Над всеки отговор в старата версия го има заглавието. В новата - не. За по-заплеснатите не е добре.

# 981
Името на този, който е писал поста, да е над снимката ме обърква - малко и невидимо е. В старата версия си е над текста и се вижда кой е писал съответния пост.
Освен това ми липсва бутонът (флагчето) горе вдясно, с което с един клик мога да видя следените от мен теми. Сега има само нотификации и, ако искам да стигна до следените теми, всеки път трябва да минавам през Меню - ужасно неудобно и нелогично. Това сигурно е най-ползваната функционалност и, за да стигна до нея, всеки път трябва да минавам през сума стъпки.
Когато отивам да видя новите постове в Следените от мен теми, в най-добрия случай ме изпраща на последната страница. А там следва да скролвам, докато стигна до новите постове - това не е така в старата версия. Много е досадно да трябва да чета едно и също нещо по няколко пъти.
И да, извинявам се, но си искам старите имотикони - много по-забавни са от тези default-нати. В старата версия има и анимирани версии, тук не видях такива.  
Темата -  прекалено бозава - никакви акценти - едва се вижда какво си избрал в Меню, да не говорим за липса на иконки за основните теми или поне нещо подобно - отделете ги с цвят например.  
Докато открия как да Спра следнето на съответна тема - отне ми време. Защо бутонът в Темата не се променя на Спри следене, а си остава "Следене" - объркващо е.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 19:26 от alvelly

# 982
Над всеки отговор в старата версия го има заглавието. В новата - не. За по-заплеснатите не е добре.

Лято, точно над мнението ти, както и над всяко мнение, я има текущата тема - ето скрийншот:

Не я ли виждаш?
 ИМЕТО НА АБСОЛЮТНО ВСЯКА ТЕМА, в която човек чете или пише, е изписана върху цветната лента, която стои НЕПРЕКЪСНАТОотгоре, колкото и да се скролва надолу.

# 983
При мен не е така. Явно и при лято не е. Иначе нямаше да го споменаваме.

# 984
Но като скролваш нагоре и изчезва името на темата.

# 985
И при мен го няма.

# 986
  • София
Честно казано, не го бях забелязала, явно не само аз. Поддържам, че предишният вариант е по-добър.
А, ето  че не е в мен проблемът...

# 987
Името на темата се скрива, когато скролваш ногоре и не се появява повече. Но аз лично никога, ама никога нямаше да се сетя да търся името на темата ... в основното Меню / header-a. Нелогично е от user навици гледна точка - там се търси нещо по основна навигация.

# 988
  • Sofia
Туй то. Както вече и други споменаха, ако на старата версия ѝ бяха направили ъпдейт, малко по-малко полезни новости към старото, щеше да е супер и нямаше да я има тази тема.
Чудя се и защо я има препратката към новата версия от толкова време и не е изпипана до сега, ами тепърва. Сега се изглаждат нещата, та да дойдем до това, което имахме...
Ох...

# 989
Защо, когато виждам Името на темата Иконата камбанка ми Спира следенето. Обикновено това е бутонът ми за нотификации. Ужасно объркващо е - на всичкото отгоре е на едно и също място като Нотификации и е същия имидж (т.е. сложили сте един и същи имидж за две различни действия???). Така спокойно - вместо да отида на Нотификации, си изключих Следенето.

Общи условия

Активация на акаунт