BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 573
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 140
И друго забелязах днес.Нито в мобилната,нито в пълната версия има старата опция да прегледаш всички мнения на някой потребител които той е писал.Беше полезно😉
Тоест липсва :Последните публикации на този потребител."

# 1 141
  • В сърцето на любимия човек
И друго забелязах днес.Нито в мобилната,нито в пълната версия има старата опция да прегледаш всички мнения на някой потребител които той е писал.Беше полезно😉
Има го - цъкаш на името и от там влизаш в профила на потребителя и виждаш всичките му публикации.

# 1 142
В мобилната няма, но в пълната има
Отиваш на профила на човек и си гледкаш мненията

# 1 143
[quo
Еte author=bubka:) link=topic=985958.msg35291444#msg35291444 date=1499931594]
Има го - цъкаш на името и от там влизаш в профила на потребителя и виждаш всичките му публикации.
[/quote]
Пробвах няколко пъти.Няма отделните мнения.Има само статистика на посещавани теми.
Сега видях че в пълната има.Преди половин час нямаше ужким😁

# 1 144
По мобилната версия има доста проблеми, този точно го споменахме има-няма 5-6 пъти досега...

# 1 145
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кешът ми е изчистен, всичко ми е наред с настойките на телефона, искам да разбера кога проклетата мобилна версия ще спре да ми блокира браузъра?????

п.п. изключително нагло е да обиждате интелекта и техническите умения на недоволните потребители, или дискусията тук я ползвате за помпене на самочувствие и набиване на канчета? Както винаги всъщност...

# 1 146
В пълната версия в профила на всеки има
ПРЕГЛЕД ПУБЛИКАЦИИ СТАТИСТИКА

# 1 147
По мобилната версия има доста проблеми, този точно го споменахме има-няма 5-6 пъти досега...

Ами извинявам се че питам отново,но от вчера до днес докато вляза в сайта са се появили над 200 нови поста.Не мога да изчета всичко.Минах 2-3 страници и финиширах директно на последната.Извинявай ако това те дразни😉

# 1 148
Simple Smile
Не ме дразни нищо, просто през странница, през две се пише едно и също, а наистина не се чете. Но си права, че темата е активна доста и е трудоемко да се следи всичко.
Но специално за десктоп версията, както сама се убеди, ако се разцъка се оказва, че си има почти всичко Simple Smile!

# 1 149
Да,пълната версия е ок😁Ще почакаме за мобилната докато я спретнат и нея 😉

# 1 150
Тоест липсва :Последните публикации на този потребител."

Има, проверих в твоя профил - има отделен таб публикации, като влезеш там и виждаш всичко.

# 1 151
И аз нямам проблем с пълната версия с изключение на това, че цвета нe ми допада. Но това си е лично предпочитание. Продължавам да смятам, че в този си вид посещенията в отделните подфоруми няма да са много големи, тъй като човек няма общ поглед и си кара по-познатия път. Но това не е мой проблем и не ме засяга.
Както десетки пъти се подчерта този форум не е наш и не ни е работа да се вълнуваме толкова. Седя си на края на кувертюрата на диванчето, сърбам кафето, поднесено от домакинята, гризвам леко от бисквитките и се усмихвам мило. Така ме е учила мама да правя като съм на гости. /намигаща емотиконка/

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 11:15 от Анонимен

# 1 152
Винаги съм смятала, че добрият продукт просто те грабва и го пожелаваш веднага, без да се налага да му свикваш, да го настройваш, дооборудваш и прочие, без да те дразни с външния си вид или начина, по който работи. И то не е, защото лично аз съм някакъв закостенял фосил, така мислят, доколкото виждам от анкетата, над 80% от включилите се (а те не са малко). Този просто не е добър продукт. Предполагам, че ще му се свикне, но това не го прави добър продукт.

# 1 153
Аз продължавам да смятам, че междуредовото разстояние е прекалено голямо особено в списъците с теми. Шрифтът също е като за хора с диоптър. Просто всичко е едро та едро. Изтърква му се скрола на човек.

# 1 154
Аз продължавам да смятам, че междуредовото разстояние е прекалено голямо особено в списъците с теми. Шрифтът също е като за хора с диоптър. Просто всичко е едро та едро. Изтърква му се скрола на човек.

Аз мисля същото за мобилната версия.
Освен това заглавната страница в мобила е излишна. Нека има препоръчани теми (въпреки, че не виждам смисъл), ама тези 3 огромни картинки за какво са..
Много по-добре ще е да има списък със всички теми, в които се е писало последно или нещо от сорта (имаше го в старата десктоп версия). Не, че нещо, но по-добре е аз да си избирам, а не редактора. Още повече, че неговият избор не се подменя постоянно, а седи по цял ден. И в крайна сметка имам една статична и неизползвама страница.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 11:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт