BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 613
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 665
Ами аз отдавна съм без мишка на лаптопа. Сега и мишка ли да свързвам за тази толкова модерна версия...или да продължавам да си играя като Лиляна.

# 1 666
Като нямаш мишка, движението е малко по-сложно...
Права си. Аз без мишка съм като с вързани ръце, затова не се бях сетила за този вариант...

Лале, да точно това зареждане на всички страници отнема адски много време. Ако темата е 200страници, първо чакаш да ти зареди всичко, после с контрол и файнд пак чакаш. Нали уж новото трябвало да е за улеснение?
Същото съм написала и аз, но не помнех как се казва бутонът, който зарежда всички страници.
Това може би е от интернета ти. Случвало ми се е само при теми от 800 и нагоре страници, но такива почти няма.

# 1 667
  • Телиш/Плевен
...
засега не откривам нужда да се върна пак в групите.
...
...може някога да размислиш или пък да поискаш да пуснеш тема (за целта трябва да си член на групата)  ...
Видях, че в новата версия вече не е нужно да си член на групата, за да пуснеш тема (но след публикуването ѝ автоматично ставаш член), така че си връщам думите назад. Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Идея към екипа - ако е възможно, нека следенето да не е по подразбиране след присъединяване към група, а всеки да си го активира сам ако прецени...
То не е.
Активира се от зъбчатото колелце в старата версия.
...
Значи при мен по някаква причина се е включвало автоматично, защото само съм се присъединявала към групи, не съм активирала следене. И затова реших, че е по подразбиране...
Има нововъведение - при присъединяване към група се отваря такъв прозорец и опцията за следене се предлага по този начин:
Скрит текст:
Мисля, че така е много по-добре и вече няма да има случаи като моя. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 02:02 от Лале в дъжда

# 1 668
И на мен ми е доста по-неудобно това с изчезващата камбанка. Лиляна го е обяснила много добре. Не мислех да пиша, но за мен е много често ползвана опция и просто натисках "Нови отговори", а сега ми е нужно да извършвам движения и да се мандахерцам из страницата Simple Smile, за да се появи.
Аз чета или със стрелката надолу, или с пейдж даун, та трябва да натискам първо или стрелка нагоре известно време (пак след като съм понечила да ида нагоре и после си връщам ръката, защото се сещам, че трябва да извърша действие, за да се появи), или с пейдж ъп.

# 1 669
В какъв смисъл не е фиксирана?
Фиксирана си е. Единствено ако четеш в тема има падащ панел, с опция отговор, за да е подръка, тогава е нужно едно движение с мишката, за да изчезне и открие лентата с камбанката.
Като нямаш мишка, движението е малко по-сложно. Тъкмо си засиля показалеца към мястото и хоп, забравила съм да придвижа страницата малко нагоре, връщам се, ползвам стрелките от клавиатурата или страничния плъзгач и най-после се добирам до камбанката. Там в менюто ѝ ме чака нова мъка, менюто не се превърта със стрелките, а трябва да се мъча да уловя страничния ѝ плъзгач. Вярно е, че рядко ползвам лаптоп и то без мишка, но пък се случи точно сега.

И аз се чудех как да го формулирам, но Лиляна го е написала. Аз ползвам лаптоп без мишка в къщи, свикнала съм и това постоянно разцъкване за мен е излишно.

# 1 670
  • Mediterraneo
Изключително бавен е форумът днес и почти на всяко зареждане ми дава това- Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

# 1 671
При мен от няколко дни се случва 3-4 пъти дневно.

# 1 672
  • Вестерос
При мен отново днес сутринта е така като искам да публикувам мнение на цитата! При отварянето на всеки предварителен преглед, за да пиша браузърът е нот респондинг.

Едно предложение - защо не направите да виждаме кой е посещавал профилът ни? Функцията е елементарна и няма да натежи на нищо.

# 1 673
  • Ямбол
...
Едно предложение - защо не направите да виждаме кой е посещавал профилът ни? Функцията е елементарна и няма да натежи на нищо.
И каква е идеята за това?

# 1 674
  • Mediterraneo
Никакъв смисъл не виждам и аз от подобна функция.

# 1 675
  • В Космоса
Ще се превъзпитат някои сталкери, вероятно.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 676
  • Ямбол
На кого му пука кой му гледа профила, който се състои от мнения, които се виждат от много хора.

# 1 677
  • Mediterraneo
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0479351005.html#Жълт

Сто пъти опитах да кача линк. На предварителния преглед всичко е наред, публикувам ли го, не се отваря.
И докога ще се отваря линка от предварителния преглед в същата страница?! Елементарни неща са, предполагам.

# 1 678
Човече, не е  бавен. А ако през телефона искам да потърся нещо, как точно става това с ctrl и f? Не е удобно.
Както и да е, това не е чак толкова важно в сравнение с останалото.

Относно изхвърлянето след неползване на форума 5-10мин, забелязах, че новата мобилна версия няма отметка запомни. Трябва да се влезе през старата версия и да се отметне запомни. Така няма да ви изхвърля.

# 1 679
Новата версия е гадна.

Общи условия

Активация на акаунт