BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 641
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 650
Силно се надявам да се вземе под внимание факта, че на почти всички потребители повече им харесва стария фон и цвят на буквите. Не мисля, че е сложно да се направят по същия начин и в новата версия. Бъдете модерни и с нова визия, но запазете стария изглед, който е приятен за окото и не кара потребителите след 10 мин да излизат от сайта.

# 1 651
Deva, когато искаш да видиш последни публикации на някого или да търсиш в дадена тема.

Ясно, мерси!

# 1 652
  • Телиш/Плевен
Това с ctrl и f е удачно след като заредиш всички страници. Иначе трябва да кликваш страница по страница и да търсиш. В големите теми не става, а зареждането на всички страници също не е бързо.
Първо трябва да кликнеш на „Отпечатай“, ще се зареди цялата тема, независимо колко страници е:
Скрит текст:
И след това с ctrl и F излиза полето за търсене, в което въвеждаш това, което търсиш.

# 1 653
При мен има разминаване и в броя на темите с нови отговори и следените, които не съм прочела. Ето сега в новата версия ми дава една тема, в старата три с нови отговори. Някой друг има ли същия проблем?

Лале, да точно това зареждане на всички страници отнема адски много време. Ако темата е 200страници, първо чакаш да ти зареди всичко, после с контрол и файнд пак чакаш. Нали уж новото трябвало да е за улеснение?
Същото съм написала и аз, но не помнех как се казва бутонът, който зарежда всички страници.

# 1 654
  • София
Дъждец - в новата не дава заключените теми, на мен в новата са ми 12, а в старата са повечко.

# 1 655
Благодаря!
Значи ако заключат темата преди да успея да я прочета, повече няма да ми излиза като непрочетена  Shocked ooooh!

Едит: май не е това. Сега видях, че и двете теми, които не ми излизат в новата, са активни.

# 1 656
  • Вестерос
Забелязвам от два, три дни като искам да отговоря на цитат , отворя прозореца за писане с цитата - забива за кратко и не ми дава да пиша. Това на лаптоп, телефон и компютър на различни места.

# 1 657
При мен зарежда, но доста по-бавно. Сега и друго забелязах. Ако тръгнеш да пишеш нов отговор, но се откажеш и искаш да презаредиш новите отговори, трябва да се върнеш. В старата версия бутонът си стои фиксиран и връщане не е нужно. В новата дори камбаната се скрива.

# 1 658
Меню, търсачка, лого на бг-мамма, име на подфорум/тема - само един юзър видях с проблемна памет, който да се радва, че му напомнят в кой подфорум е...

Пиши ме и мен при него. Много ми е важно да знам в кой подфорум (група) съм. От това зависи и какво ще напиша, както и отношението ми към пишещия.
Не мислиш ли, че има огромна разлика дали някоя тема се пуска в Клюкарника, в Семейни отношения или в Здравословни проблеми например? Е, за мен има. Особено ако е нещо от рода на "Сърби ме пеперудката, какво да правя?!?". В Клюкарника е скучаещ чекиджия/скучаеща клюкарка, в СО е загоряла тьотка, която се чуди дали да изневери, в Здравословния е човек с конкретен здравословен проблем.

# 1 659

Да, така е. Обърках се, че в мобилната нямам стрелка нагоре.
А на самия браузър нямаш ли? Ето такава
Скрит текст:

# 1 660
Не, нямам.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 19:33 от DeVa®

# 1 661
При мен има разминаване и в броя на темите с нови отговори и следените, които не съм прочела. Ето сега в новата версия ми дава една тема, в старата три с нови отговори. Някой друг има ли същия проблем?

Случва се и при мен, та затова от време на време се връщам към старата.
Надявам се, когато остане само едната версия, да  излиза действителния брой отговори.

Последна редакция: пн, 17 юли 2017, 21:00 от delpel

# 1 662
Дали се предвижда редакция на профил и от мобилната версия?

Да ,би трябвало да може и от телефона

# 1 663
  • София
Мен пък ме дразни, че като искам да цитирам някого не ми  го слага в бързия отговор, а отваря за ... не знам как се казва - бавен отговор... все тая...
Същото и с редакцията, не отваря дирекно в темата да редактираш, както беше в старата версия, а препраща...

Колкото до фона никак не държа на старата цветова схема, само бялото да се приглуши повече или да стане  нюанс сиво, все тая, да не искри така зверси. С букви и шрифт проблеми нямам ...

Камбаната така и така почти не ползвам, но понеже съм с мишка не ми е проблем изисква минимално помръдване нагоре, за да я видя...

И днес изненадващо пак имах проблеми с прикачване на снимка от нета, онзи ден вс уж беше добре.

# 1 664
  • Ямбол
В какъв смисъл не е фиксирана?
Фиксирана си е. Единствено ако четеш в тема има падащ панел, с опция отговор, за да е подръка, тогава е нужно едно движение с мишката, за да изчезне и открие лентата с камбанката.
Като нямаш мишка, движението е малко по-сложно. Тъкмо си засиля показалеца към мястото и хоп, забравила съм да придвижа страницата малко нагоре, връщам се, ползвам стрелките от клавиатурата или страничния плъзгач и най-после се добирам до камбанката. Там в менюто ѝ ме чака нова мъка, менюто не се превърта със стрелките, а трябва да се мъча да уловя страничния ѝ плъзгач. Вярно е, че рядко ползвам лаптоп и то без мишка, но пък се случи точно сега.

Общи условия

Активация на акаунт