BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 641
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Испания
На никого ли не му пречи, че камбаната не е фиксирана и трябва да скролва, че да се появи?

Толкова неща ми пречат, дразнят и ме карат все по-рядко да поглеждам форума,  че вече се отказах и да ги отбелязвам, публикувайки в темите, посветени на новата "удобна за нас" визия. Тук бих сложила емотикон, но не смятам излишно да си натоварвам очите и да търся сред микроскопичните и ужасни такива, предложени ни от новата "удобна за нас" версия.

# 1 636
В мобилната ми е фиксирана, не знам при Дева защо не е.

# 1 637
В какъв смисъл не е фиксирана?
Фиксирана си е. Единствено ако четеш в тема има падащ панел, с опция отговор, за да е подръка, тогава е нужно едно движение с мишката, за да изчезне и открие лентата с камбанката.

# 1 638
Ами в старата версия известията постоянно се виждаха отгоре, сега защо са необходими движения? Нали всички промени били за наше удобство...

# 1 639
Такава е идеята - да имаш подръка бутон отговори, за да можеш да се включиш в темата без да търсиш опция нагоре надолу Simple Smile
А в темата така или иначе скролваш, за да четеш, т.е. дали ще бутнеш веднъж надолу да видиш следващото мнение или нагоре, за да изчезне падащия панел, все същото усилие...

# 1 640
Здравейте!
Бихте ли ми помогнали да намеря "кредор" в новата версия
Сега пиша все още от старата версия, но в новата не го намирам и не знам как да обърна от латиница на кирилица
Отговор от администратор на този въпрос:
В новата верия не е предвидено използването на кредор.
Качването на кирилица на който и да е компютър е възможно и относително просто. Ако имате затруднения, пишете ми на ЛС.
Ако решиш да му пишеш, ето профила му.

Да, сигурно не сме мнозинство, но има хора, които да потребители на форума и не, че не знаят как, просто поради различни причини не биха си инсталирали кирилица на компютъра. Жалко. Толкова ли е трудно да се добави Кредор Rolling Eyes

# 1 641
Такава е идеята - да имаш подръка бутон отговори, за да можеш да се включиш в темата без да търсиш опция нагоре надолу Simple Smile
А в темата така или иначе скролваш, за да четеш, т.е. дали ще бутнеш веднъж надолу да видиш следващото мнение или нагоре, за да изчезне падащия панел, все същото усилие...
Ами ако искам да отговоря на мнение по средата на страницата, го цитирам, иначе ако просто много държа да си кажа думата по темата, прочитам прилежно до последното мнение и стигам бутона за отговори.
А и хората повече четат, отколкото пишат /всъщност предполага се  Mr. Green/, така че по-логично е първото да е улеснено.

# 1 642
Опеделено е по-удобно да не трябва да скролваш на никъде дори да трябва да бутнеш само веднъж, за да ти е достъпна дадена опция, особено ако ти е една от най-често използваните Simple Smile  Peace

# 1 643
Повтарям си въпроса относно известията за полезните мнения. Някой знае ли как се махат от камбанката или как се прави настройка за да не се виждат?

# 1 644
  • София
Имам един супер дразнещ проблем с мобилната версия - ако не съм активна например 5/10 минути, когато презаредя ми пише да се логна отново, това е всеки път... Погледнете го....

# 1 645
Е, как в мобилната ти пречи, като там е непроменима. Иначе аз го споменах поне два пъти и още някой каза същото.

Да, така е. Обърках се, че в мобилната нямам стрелка нагоре.

# 1 646
Абсолютно излишна е падащата цветна лента и дублира с половината фукнции основната лента с камбанката.

Меню, търсачка, лого на бг-мамма, име на подфорум/тема - само един юзър видях с проблемна памет, който да се радва, че му напомнят в кой подфорум е... Бутон отговори/нова тема - нищо не спестява, излишно и преповтаря функции, които ги има. Добави в любими теми + сподели - с тях или без тях, все тая.

Досадно е, че при скролване нагоре се свива, при скролване надолу се показва.

# 1 647
Мен ме изморява това появяване и скриване на функциите. Предпочитам да са фиксирани.

Г-це, в мобилната съм постоянно логната. Има опция запомни парола.

Пробвах търсачката на пълната версия. Не работи добре. Отделно няма опция за търсене в настояща тема, без да се налага да се правят сто настройки.
Това с ctrl и f е удачно след като заредиш всички страници. Иначе трябва да кликваш страница по страница и да търсиш. В големите теми не става, а зареждането на всички страници също не е бързо.

Бутон редактирай в мобилната е много по-удобно да е отделен. Другите функции рядко се ползват. Поне го направете най-отгоре.

И да напомня, че при зареждане на пълната версия от мобилната не оставаш в същата тема. Ако искаш да провериш последни публикации е невъзможно, ттй като отиваш на начална страница и нанвово трябва да търсиш темата.

# 1 648
А защо се прехвърляте от мобилната в пълната версия?

# 1 649
Deva, когато искаш да видиш последни публикации на някого или да търсиш в дадена тема.

Общи условия

Активация на акаунт