BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 663
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 530
Ползвай новата, за два дни ще свикнеш!
С мен точно така стана. Сутринта превключих за кратко на старата; не след дълго пак се върнах на бета-та. Като интерфейс и шрифт ми е по-четивно.

Камбанката  явно си остава така засега? Да изкачат теми с всичко от групите?

Ще взема да се разгрупирам и аз; като не членувам в група, да ми излизат само нови отговори и следени.

Аз си изчетох темите, които си следя и после цъкнах на бутона, който отбелязва всичко като прочетено. Камбаната се изчисти и сега ми излизат само новите отговори в темите, в които пиша. Но и аз напуснах групите, които не ме касаят ежедневно де, при нужда винаги мога да вляза да видя каквото ми трябва....

# 1 531
  • Телиш/Плевен
Аз пък сега констатирах, че след всяко чистене на кеша отново се появяват ония сините мигащи въпросителни.
BirdsFlu е писала как ги е махнала:
Така, направих няколко проби, и се оказах права - от настройките на браузера е.
Влязох през браузер, който не използвам редовно, и въпросителните бяха там. Отворих ги, скриха се, и излязох, като при затварянето на браузера изтрих всичко (кеш, бисквитки, изтегляния). Влязох отново, и въпросителните пак бяха там. Пак ги отворих. При следващото излизане обаче не изтрих нищо, а направих настройките така, че да пазят информацията от влизанията ми. При третото влизане въпросителните вече ги нямаше. При четвърто и пето - пак Relieved

# 1 532
Сега забелязах, че не мога да видя всички мнения на даден потребител.
Отваря ми само първата страница, т.е. от самото регистриране във форума. Ако отворя следващата, ми изписва, че няма мнения за показване?
Бъг ли е?

# 1 533
Аз пък въобще не мога да премина от старата в новата версия и да остана там вече 1 час. Или ако вляза, ме изхвърля на второто кликване. Няма връзка с този сайт. В старата версия си действам без проблеми. Тази публикация я пиша за трети път - вече от старата версия, защото от новата не поиска да публикува на 2 пъти и трябваше да пиша отначало.

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 22:51 от Анонимен

# 1 534
  • София
Сега забелязах, че не мога да видя всички мнения на даден потребител.
Отваря ми само първата страница, т.е. от самото регистриране във форума. Ако отворя следващата, ми изписва, че няма мнения за показване?
Бъг ли е?
Твоите се виждат. Отвори ми на последните ти постове. След това минах на последната страница с първите и тя се отвори.

# 1 535
  • DE
Здравейте!
Бихте ли ми помогнали да намеря "кредор" в новата версия
Сега пиша все още от старата версия, но в новата не го намирам и не знам как да обърна от латиница на кирилица

# 1 536
  • Телиш/Плевен
Здравейте!
Бихте ли ми помогнали да намеря "кредор" в новата версия
Сега пиша все още от старата версия, но в новата не го намирам и не знам как да обърна от латиница на кирилица
Отговор от администратор на този въпрос:
В новата верия не е предвидено използването на кредор.
Качването на кирилица на който и да е компютър е възможно и относително просто. Ако имате затруднения, пишете ми на ЛС.
Ако решиш да му пишеш, ето профила му.

# 1 537
  • DE
Лале в дъжда, благодаря за отговора!
Съжалявам за премахването на поне за мен удобна функция

# 1 538
Новата версия е пълен боклук. Логването не работи както трябва - изисква няколко пъти да се щраква със мишката за потвърждение при въвеждане на име и парола. Ако се избере влизане от старата версия( която е пъти по-добра ), то при въвежането веднага става грешка. Всички тези флаш измислици правят сайта много по-бавен,тромав и отвратителен. Защо тръгнахте да скапвате нещо така добро и полезно, защо ? Новото никога не означава по-добро. Жалко, беше хубав сайт и място за разговор с хора където може да получиш ценен съвет.

# 1 539
От днес съм на новата версия.

Нямам никакви забележки, но единственото, което не намирам е 'Проверка на правопис'.
Тази функция все още съществува ли и къде се намира когато се пише нов отговор?

Благодаря предварително!

# 1 540
Тази функция я няма на новата версия.

# 1 541
  • Scotland
Аз също си харесвам повече новата версия. Само едно нещо не намирам - как да спра да получавам известия от тема.

# 1 542
  • Ямбол
Аз също си харесвам повече новата версия. Само едно нещо не намирам - как да спра да получавам известия от тема.
Като отвориш менюто горе в ляво, от там нови отговори и застанеш на темата, която искаш да спреш да следиш, се появява едно кошче по заглавието в дясно. Натисни го и не отваряй повече темата.

Допълвам си поста с въпрос - на мненията има две възможности за редакция - бутон Редактирай и моливчето, но и двете водят до прозореца за писане на мнения. Какъв е смисълът от две. Надявам се единият вариант поне да е предвиден за редакция на място.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 10:16 от Лилянa

# 1 543
  • Русе
Извинявам се ако е коментирано но нещо за старите емотикони чували се? Само те ми липсват в новата версия Sad

# 1 544
  • Scotland
Благодаря, Лиляна Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт