BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 595
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 260
Здравейте,

С новия лифтинг на форума започнах да получавам мейлове за нова тема  Shocked Ужасно е дразнещо и моля за разяснение как да го спра.

Поздрави!

# 1 261
Зле подредено и много дразнещо очите.  Sick   Каква е идеята на това нещо? Да накарате хората да не посещават форума ли?

# 1 262
  • Телиш/Плевен
Здравейте,

С новия лифтинг на форума започнах да получавам мейлове за нова тема  Shocked Ужасно е дразнещо и моля за разяснение как да го спра.

Поздрави!
Ето (ако ти е много малко изображението, го отвори в нов подпрозорец):
Скрит текст:

# 1 263
  • Mediterraneo
Забелязах, че когато при мое публикуване има друг нов отговор, след като успея да публикувам, ме оставя на страницата на темата( нещо, за което имам отделни настройки да не става така). Ако публикувам, без междувременно да има нов отговор, ме изкарва на страницата на групата. Това бъг ли е някакъв или ще си остане така "функционално"?

# 1 264
  • София
Ох. Не мога. Това с профила е просто Joy

Докладвам бъг: бутонът за страница напред в пейджинейшъна на темата продължава да е кликабъл, въпреки че вече е достигната последната страница.

# 1 265
Безлично и отвратително ! Върнете СТАРАТА ВЕРСИЯ !

# 1 266
При мен не е кликъбъл или вече са го оправили.

# 1 267
Безлично и отвратително ! Върнете СТАРАТА ВЕРСИЯ !
Aз си ползвам старата версия, но ви чета, защото знам че скоро ще я премахнат.

# 1 268
Ползвай новата, за два дни ще свикнеш!

# 1 269
  • София
Че откъде да знам как е на български.

В мобилната и двата десни бутона са все още активни.

# 1 270

Ето (ако ти е много малко изображението, го отвори в нов подпрозорец):
Скрит текст:
Благодаря 💐. Много нагледно, но не намирам как да стигна до настройките на профила?  Може би защото съм с мобилната версия? 

# 1 271
С мобилната и аз не стигнах до настройките на профила, но и не търсих дълго.

# 1 272
Доста рових, настройките май са достъпни само при  пълната версия.  Смених на пълна и спрях известията.

# 1 273

От няколко дни ползвам новата версия,  едно не мога да разбера  - абонирана съм за 3 категории и гледам конкретно няколко подкатегории /групи ли им казвате/. В старата версия като отворя мамата ми излизаха на заглавната страница - нови теми от подкатегориите /групите, последно коментирани теми от групите. Сега тези теми не ми излизат, вместо това се появяват някакви други, които грам не ме интересуват. Как се оправя това? Понеже в момента единственото, което правя е, да следя отговорите на теми, в които съм писала от камбанката. Друго не мога, без да загубя поне половин час в цъкане с неясен резултат.
ПП - Наистина е много дразнеща новата версия, не е да не можеш да свикнеш. Но просто не ми харесва и това е. Все ми е тая за цветове и прочие, но имам чувството, че нещата са променени с цел да генерират повече кликове на всеки етап - докато публикуваш, докато търсиш тема и т.н. В смисъл според мен промяната е с цел повече трафик и повече приходи от реклама, което обаче води до това, че всеки си губи времето и нервите да си намери каквото му трябва или да пише и т.н.

# 1 274
  • Телиш/Плевен
Доста рових, настройките май са достъпни само при  пълната версия.  Смених на пълна и спрях известията.
В момента не мога да видя, но е много вероятно да не са достъпни. А може и въобще да не сложат такива настройки там. Не съм съвсем сигурна, но май и в старата мобилна ги нямаше и се изключваха от пълната. Thinking Както и да е, важното е, че и така си успяла. Hands Thumbsup Пък като оправят напълно мобилната, ще видим какви опции има там.

Общи условия

Активация на акаунт