BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 663
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 605

Фонът ще претърпи промяна, каза го човек от екипа:
Да, за фона вече разбрахме, че се очаква промяна, но за черния цвят на текста нищо не се споменава.
Забелязах промени, които са съобразени с желанията на потребителките, но има доста неудобства все още.

# 1 606
Благодаря,пак стигам до там ,че тъпия ми комп вече 2 седмица и за ремонт,вече се изнервям , какво толкова му се прави ще направя всичко само да се добера до него .че през телефона с новата версия ми е убийствено гадно

# 1 607
  • Телиш/Плевен
Идеята на следенето на групите не е ли именно да ни излизат новите теми на началната страница на форума?! Grinning Иначе пък трябва да влизаме в групите една по една, за да преглеждаме за нови теми.
...
 Този отказ от следене няма ли да се отрази на менюто "Последно активни"  в новата версия?! Т.е. да не ми показва темите от групите, в които членувам?!
Идеята на следенето е да получаваш известия за всяка нова тема и не знам каква още активност, свързана с групата. Новите теми на началната страница са от всички групи, вероятно визираш тези от менюто, понеже те са свързани с членството в групите. И не, няма да се отрази на менюто „Последно активни“ по простата причина, че спирайки следенето ти не напускаш групата, а си оставаш в нея. Аз съм член на няколко групи, но съм изключила следенето им. Виждам новите и последно активни теми в тях от съответните менюта, но не получавам излишни известия за пуснати нови теми, постове и за каквото там още се пращат известия при следене.

Да, за фона вече разбрахме, че се очаква промяна ...
Знам, че е досадно да се повтаря едно и също и моля да ме извинят тези, които (като мен) четат всички нови постове, но виждате, че на някои им е трудно да следят темата, заради голямата активност. Съответно задават въпроси или се оплакват от неща, които вече са обсъждани, но те не са прочели и затова се налага това повтаряне през страница-две.

Последна редакция: пн, 17 юли 2017, 01:01 от Лале в дъжда

# 1 608
А на мен в камбанката ми излизат само нови отговори в следени теми и в такива, в които съм писала, както и ако някой ми е лайкнал пост. Никакви стари теми или новопуснати такива от разни раздели... (чеша се по главата)
За мобилната говоря!

И на мен така. В пълната версия също.
Но с уточнението, че не следя групи,  а само теми.

# 1 609
Има ли и в новата версия опция за търсене в темата, в която човек се намира?

И в новата и старата най-удобно ми е да търся по следния начин: Отпчатай -> Ctrl+F -> дума/израз за търсене.

# 1 610
Дали се предвижда редакция на профил и от мобилната версия?

# 1 611
  • София
Има ли и в новата версия опция за търсене в темата, в която човек се намира?
Ако някой е намерил по-бърз и лесен вариант, вероятно ще пише.
Аз ползвам търсачката - пиша това, което търся, избирам „Мнения“ и после „Добави филтри“, след което избирам текущата група и тема. Ето какво имам предвид:
Скрит текст:
За мен си остава по-лесно, когато си в темата - 3-те точки - отпечатай, ctrl+f, изписваш търсеното - дума, ник или каквото там и  некст, некст, некст....Blush в смисъл поне не излизаш от темата.

# 1 612
Как да махна известията от камбанката относно това кой ми оценил мненията като полезни? Чак пък полезни... Сериозно, това известяване е единственото нещо, което не ми допада в тази версия и то само защото не открих начин да го махна.

# 1 613
  • София
Нещо ново, което забелязах сега и не ми хареса, т.е. не ми се струва и логично и правилно.
Когато изтрия цяла страница лични съобщения ми се явява -Няма намерени резултати - все едно  повече съобщения нямам...  реално има още  н-броя страници. Трябва да рефрешна или да нацъкам  я страничка, я нещо, за да покаже адекватно. Не би ли следвало да опреснява и на първа страница в съобщенията да се виждат оставащата порция от най-новите. Както се случва по всички пощи например.

# 1 614
В камбаната проблемът не е само в следенето на ненужни групи. Там излизат смесено темите, в които човек е писал, които само следи и кой ти е оценил мнението като полезно. Да не говорим колко непрегледно е, тъй като с еднакъв цвят първо пише колко нови отговора има и после името на темата. Аз ставам разногледа, докато намеря това, което ме интересува.

# 1 615
  • София
Четох до към 30 страница, но не мога да прочета всичко до момента, можете ли да споделите дали Мама е дала надежда, че ще върнат старите иконки? Или поне дали ще добавят още към настоящите?

За съжаление форумът е доста по-сух така...

# 1 616
Четох до към 30 страница, но не мога да прочета всичко до момента, можете ли да споделите дали Мама е дала надежда, че ще върнат старите иконки? Или поне дали ще добавят още към настоящите?

Аз доколкото разбрах няма да ги върнат, защото били размазани или нещо от този род. По-нататък ще има нови емотиконки, които ще се изработят специално за новата версия, за да са съвместими.

# 1 617
  • София

Писаха, даже е цитирано на миналата страница, че в един момент, когато оправят по-важните проблеми ще преминат към
"- разработка и имплементация на серия емотикони с взаимствана визия от предишната версия на сайта;"

# 1 618
  • София
Благодаря много и на двете!  bouquet

# 1 619
  • в сърцето на един мъж...
Ясно ми стана, че ще го оправят, обаче честно, това като поседиш вечер повече време във форума и ставаш разноглед с тая цветова схема. Sad

Общи условия

Активация на акаунт