BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 313
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 830
Скрит текст:
А ще се върнат ли бутони за новите отговори и следените теми вдясно, коити да са фиксирани както в старата и да се виждат независимо дали човек пише нов отговор, както и бутон редакция в мобилната?

Това постоянно минаване през менюто вляво, за да се видят новите отговори е ужасно неудобно. В камбаната всичко е миш маш и ставаш разноглед, ако трябва да търсиш нещо.

И за мен, това е една от най-желаните функционалности, които ми липсват в новата версия.

# 1 831
  • в сърцето на един мъж...
Аз вероятно поне десет пъти съм попитала от къде идва разликата в следените теми и в това, че седят непрочетени отговори, но нямам такива в списъка, но отговор не получих. Нито тук, нито във въпроси към модератори. Явно е някакъв бъг, като са разместени темите и приема нещо за нов отговор, а то го няма

# 1 832
Пробвам копи-пейст.

"Месечинке, и при мен е така. Вече няколко пъти писах. И в следените теми има разлика. Дори някои теми изобщо не ми се появяват в новата версия, не само новите отговори."

Няма проблем.

# 1 833
Това, че при един няма проблем, не значи, че при друг няма

# 1 834
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз вероятно поне десет пъти съм попитала от къде идва разликата в следените теми и в това, че седят непрочетени отговори, но нямам такива в списъка, но отговор не получих. Нито тук, нито във въпроси към модератори. Явно е някакъв бъг, като са разместени темите и приема нещо за нов отговор, а то го няма

В старата версия това беше от следното: някой е писал, и си го прочела, но след като си минала на друга тема, той (или друг потребител от преднописалите) са си редактирали мнението, на теб започва да ти излиза, че имаш нов отговор в някоя следена тема, но не ти казва в коя Simple Smile За новата версия - не знам дали е така ...

# 1 835

В старата версия това беше от следното: някой е писал, и си го прочела, но след като си минала на друга тема, той (или друг потребител от преднописалите) са си редактирали мнението, на теб започва да ти излиза, че имаш нов отговор в някоя следена тема, но не ти казва в коя Simple Smile За новата версия - не знам дали е така ...

Да де, ама като си влезеш в списъците, можеш да разгледаш и като поровиш, то се оправя. А тук има разлика в двете версии, отделно в едната не показва, в другата показва и те така...

# 1 836
Да споделя нещо, което ме дразни и в новата и в старата мобилна версия.

При натискане на последното известие за непрочетен нов пост, когато вече си в темата горе в дясно още си седи червена точка. Не е ли логично и възможно, след като вече няма нови мнения, след натискане на точката при последното такова, влизайки в темата вече да няма известия?

# 1 837
  • София
Да споделя нещо, което ме дразни и в новата и в старата мобилна версия.

При натискане на последното известие за непрочетен нов пост, когато вече си в темата горе в дясно още си седи червена точка. Не е ли логично и възможно, след като вече няма нови мнения, след натискане на точката при последното такова, влизайки в темата вече да няма известия?
Това го има и в пълната, не само в мобилната при Нови отговори и Следени теми. Само от камбаната изчезват цифрите. И аз ще приветствам изчезването на тази маркировка при отваряне на темата.

# 1 838
Отворила съм "следени теми" в отделен прозорец и рефрешвам за нови отговори, за да не се налага постоянно да отварям Меню.
Следя темата, но никой не е писал за нещо, което ми се случва постоянно, не зная дали е само при мен.
Отварям подфорум и после няколко теми, чета ги без да се логвам. Затварям ги и отварям тема, в която ще пиша. Кликам на "отговори" долу вляво. Отваря се прозореца за никнейм и парола. Логвам се и вместо в темата, в която съм влязла и искам да пиша, се оказвам в последно затворената тема, която съм чела. Даже два пъти публикувах отговор, преди да забележа, че съм на грешното място.

# 1 839
  • ту тук, ту там
От вчера, трябва да се логвам всеки път, когато вляза във форума. Ползвам главно мобилната версия.

"Излъгах" системата, като минах на старата версия, логнах се и в новата повече не ме кара да се логвам!

# 1 840
  • София
На какво се дължи факта, че според старата версия имам шест следени теми, а според новата е една и то точно тази, в която няма нови отговори, т.е. прочела съм всичко?
Виж в старата версия дали някой не е редактирал.
Скрит текст:
Като цитирам мнение и се опитам да изтрия част от него с backspace, вместо да се изтрие маркирания текст ме връща обратно в страницата на темата.

А и какъв е смисъла на бързия отговор? Опитах се да пусна горното през него, но вместо да се публикува ме прехвърли в пълното поле за писане.
Вероятно има нов отговор, докато си писала.

# 1 841
  • Варна
На какво се дължи факта, че според старата версия имам шест следени теми, а според новата е една и то точно тази, в която няма нови отговори, т.е. прочела съм всичко?
Виж в старата версия дали някой не е редактирал.
Не мисля, че има значение. Следените ми теми, в които имам непрочетени отговори ги няма в новата версия. Там са само онези, на които нямам непрочетени. Ей сега влязох пробно в едната от непрочетените - излезе в новата версия, в старата се води без непрочетени мнения. Не знам каква е логиката, според мен е липсваща.

# 1 842
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Скрит текст:
Като цитирам мнение и се опитам да изтрия част от него с backspace, вместо да се изтрие маркирания текст ме връща обратно в страницата на темата.

А и какъв е смисъла на бързия отговор? Опитах се да пусна горното през него, но вместо да се публикува ме прехвърли в пълното поле за писане.

Няма такова нещо!
 Аз самата писах няколко пъти за този проблем, после и други потребители го потвърдиха. В новата версия изобщо няма бърз отговор, както в старата, т.е. да се редактира направо в поста в темата.

# 1 843
Скрит текст:

Докато си писала е бил публикуван нов отговор, тогава наистина те прехвърля в пълното поле за писане. И при мен се случи същото.

# 1 844
  • София
Напротив, Профи, при мен има такова нещо.

П.П. Това беше пуснато с "бърз отговор".

Общи условия

Активация на акаунт