BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 236
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 815
НОМЕ как иначе ще се появиш да изкоментираш Wink
Това какво трябва да значи?
Искаш да се появявам през пост и да рева за цвета, за шрифта, за камбанката, за въпросителната, че искам бутоните да са в дясно вместо от другата страна, че ми се вижда фейсбука, защото съм се логнала с него?

# 1 816
Нямам сили да изчета всичко назад, ама да си питам (не ме застрлвайте!), ако изобщо някой от админи/разработчици чете:
Автор съм на една отчетна тема, на която първия пост се налага да се редактира, за да се добавят имена и т.н.. В старата версия имам възможност за редакция и в момента (темата е от март месец), а в новата версия нямам възможност за редакция. Това окончателно ли е или ще подлежи на промяна?

Това не е коментирано досега.

# 1 817
  • София
Искаш да се появявам през пост и да рева за цвета, за шрифта, за камбанката, за въпросителната, че искам бутоните да са в дясно вместо от другата страна, че ми се вижда фейсбука, защото съм се логнала с него?
Защо ли си мислех, че тази тема е точно за тази цел. Да се пише какво не е наред с новата версия, за да могат да го коригират.

Добре де, хората нали ви казаха, че все още се работи по новата визия. Какви са тези непрестанни хленчове и докладване кое работи и кое не? Когато кажат, че е окончателно готов, тогава да започнем с критиката.

Ако чакаме да стане окончателно готово, за да напишем какво не е наред, каква ще е ползата от писаниците ни освен да си излеем недоволството? Rolling Eyes

# 1 818
Щом тия въпросителни толкова много дразнят, защо изобщо не се премахнат? Достатъчно ще бъде да се появява пояснение със ситен шрифт, когато се постави мишката върху съответния бутон. Макар че кому е нужно да има пояснение върху бутон "Следено". Дали не е достатъчно ясно и така за какво служи той?

# 1 819
  • Варна
Да се чуди човек досега как сме се оправяли без въпросителни.

# 1 820
Сериозно ли няма да мога да пействам текст от никъде?! Пробвах сто пъти да пейстна едно изречение, не става нито при пълния отговор, нито при бързия. Ако и тази опция отпадне, както интуитивно направихте с качването на снимките, равни няма да имате!
Дано поне можем да копираме съдържание от форума във форума, щото иначе модераторите ще се спукат да подновяват теми!
И да, хубаво е някой да минава по публикациите( ама да не е Лалето, която е "доброволец") и да казва- да, това ще се поправи, по това се работи, не, това няма да се пипа, ще се запази така и пр.!

Как така не може да се пества? Може би аз не разбирам.
Това е през пълния отговор:

"Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов се отказа от имунитета си. "Има група хора, които от няколко месеца пишат жалби срещу мен", заяви той пред представителите на медиите в кулоарите на парламента."

# 1 821
Това е през бързия:

"Припомняме, по-рано днес главният прокурор поиска имунитета на Мартинов. Според депутата, сигналите идвали от хора от левия спектър от Добрич, които имали неприязън към него."

# 1 822
  • София
Щом тия въпросителни толкова много дразнят, защо изобщо не се премахнат?

Ще се махнат, разбира се. Поставени са само временно, докато повечето потребители се ориентират в новите функционалности. Настоящата тема и всички повтарящи се въпроси са достатъчно показателни - питат се неща, които са описани във въпросните "?".

Тарталета, какъв точно е проблемът с пействането? Не сме установили подобен бъг досега и това е първото подобно оплакване.

Бона, записвам за този казус и ще се поправи при първа възможност.

# 1 823
  • Испания
Lynn, Адри́, благодаря за отговорите.

# 1 824
Щом тия въпросителни толкова много дразнят, защо изобщо не се премахнат?

Ще се махнат, разбира се. Поставени са само временно, докато повечето потребители се ориентират в новите функционалности. Настоящата тема и всички повтарящи се въпроси са достатъчно показателни - питат се неща, които са описани във въпросните "?".

Всъщност се пита защо са поставени изобщо. Simple Smile Благодаря!

# 1 825
  • Варна
Аз не мисля, че потребителите не знаят за какво са въпросните бутони. На мен лично ми е трудно да се ориентирам къде да цъкна измежду падащите ленти и менюта, за да открия нужната ми информация. Ако видя бутона все ще ми стигне интелигентността да разбера за какво е... Предполагам и с другите е така.

# 1 826
  • София
Възможно ли е да се направи така, че натискането на камбанката в случай че няма нови отговори да не зависва в последната тема, а да води до рефреш и лист с всички следени теми?

# 1 827
  • Варна
На какво се дължи факта, че според старата версия имам шест следени теми, а според новата е една и то точно тази, в която няма нови отговори, т.е. прочела съм всичко?

# 1 828
  • София
Като цитирам мнение и се опитам да изтрия част от него с backspace, вместо да се изтрие маркирания текст ме връща обратно в страницата на темата.

А и какъв е смисъла на бързия отговор? Опитах се да пусна горното през него, но вместо да се публикува ме прехвърли в пълното поле за писане.

# 1 829
А ще се върнат ли бутони за новите отговори и следените теми вдясно, които да са фиксирани както в старата и да се виждат независимо дали човек пише нов отговор, както и извеждане на бутон редакция в мобилната?

Това постоянно минаване през менюто вляво, за да се видят новите отговори е ужасно неудобно. В камбаната всичко е миш маш и ставаш разноглед, ако трябва да търсиш нещо.

Месечинке, и при мен е така. Вече няколко пъти писах. И в следените теми има разлика. Дори някои теми изобщо не ми се появяват в новата версия, не само новите отговори.

Общи условия

Активация на акаунт