BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 446
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 800
  • в сърцето на един мъж...
Уха, помислих, че виждам двойно Simple Smile Последната страница се повтори и изчезна Simple Smile

Лиляна и без твоите наставления ще минем.

# 1 801
  • Сф
Уха, помислих, че виждам двойно Simple Smile Последната страница се повтори и изчезна Simple Smile

Лиляна и без твоите наставления ще минем.
Аз ВЕЧЕ виждам двойно!Какво стана с фона и буквите на мобилната? Като стар вестник ли ще я караме и за напред?

# 1 802
Добре де, хората нали ви казаха, че все още се работи по новата визия. Какви са тези непрестанни хленчове и докладване кое работи и кое не? Когато кажат, че е окончателно готов, тогава да започнем с критиката.

# 1 803
  • София
Здравейте,

сините въпросителни изчезват, когато кликнете на тях.
Не се появяват повече, освен ако не си изчистите кукитата на браузъра.
В случай, че изчистите кеша на браузера си, ще се появят отново, докато не ги затворите пак с клик.

За всякакви текущи задачи, по които работим в момента и други, които вече сме отметнали, можете да се информирате тук: http://www.bg-mamma.com/?topic=986147

Пожелавам ви хубав ден! Blush Flowers Hibiscus

Уха, бяхме почетени с внимание от член на екипа.
И колко полезна информация получихме. Повторена за трети път информация, която я има вече два пъти  на същата страница.
Но по други и съществени питания - камбанка, шрифтове, снимки - нищо.

# 1 804
  • в сърцето на един мъж...
Бъговете е хубаво да се докладват все пак, точно защото се работи Simple Smile Иначе няма много смисъл от тема, в която да се описва кой какво е свършил, ако това, което е свършено, не работи.

-  Отчитането на известията и в двете версии не работи
- Качването на снимки в новата, от линк, не работи, върти се там нещо и така и не се качва изображението
- Известията, които праща форума са ту от старата версия, ту от новата Simple Smile

# 1 805
Извинявам се предварително, ако повтарям често задаван въпрос, но прочетох само 5 страници назад.

Въпросът ми е кога ще се махнат пулсиращите сини въпросителни или аз ли трябва да направя нещо, за да ги махна?

Иначе, като коментари: Харесва ми новия дизайн. Не ми харесва, че няма изведен бутон Нови отговори извън менюто или възможност човек да си фиксира менюто постоянно отворено отляво.

И аз искам да МАХНАТ пулсиращите сини въпросителни!!!

# 1 806
  • София
Ами в такъв случай ги махни.

# 1 807
И аз искам да МАХНАТ пулсиращите сини въпросителни!!!

На този въпрос е отговорено два пъти на предишната страница и веднъж е цитирано на текущата.

Бъгове от типа "снимките не могат да бъдат прикачени", "има проблем с центрирането и цветовете на буквите" и подобни е ясно, че ще бъдат оправени. Някой вижда ли логична причина да бъдат оставени така?
Заключената тема с хронологията на промените е достатъчна информативна. Отново линк към нея:
http://www.bg-mamma.com/?topic=986147

Текущата тема се чете непрекъснато, посочването на бъговете в нея е полезно, но заядливият тон няма да помогне за по-бързо им премахване.

# 1 808
Текущата тема се чете непрекъснато, посочването на бъговете в нея е полезно, но заядливият тон няма да помогне за по-бързо им премахване.
Така си е, малко по-конструктивно, дами  Peace Simple Smile

# 1 809
  • sofia
От вчера, трябва да се логвам всеки път, когато вляза във форума. Ползвам главно мобилната версия.

# 1 810
  • София
От вчера, трябва да се логвам всеки път, когато вляза във форума. Ползвам главно мобилната версия.
Аз нямам този проблем, за сега не ме е забравяла. Но вчера някой написа, че си е решил проблема като е минал на пълната версия (само не помня новата или старата), логнал се е и след това вече и мобилната го е запомнила.

# 1 811
  • Варна
Добре де, отговорено е за тъпите въпросителни. А ако някой си чисти кеша на всяко изключване на браузъра? Ще им се радва всеки Божи ден! И ще цъка за да ги махне. Това ОК ли е според вас?

# 1 812
  • Вестерос
Няма ли да е по-лесно в първи пост да се сложи информацията за

-сините идиотски ?
-следените теми
-новите отговори
и прочие , за което се пита през пост.

НОМЕ как иначе ще се появиш да изкоментираш Wink

# 1 813
  • София
Би могло, но като гледам как се чете, се съмнявам в смисъла.

# 1 814
Нямам сили да изчета всичко назад, ама да си питам (не ме застрлвайте!), ако изобщо някой от админи/разработчици чете:
Автор съм на една отчетна тема, на която първия пост се налага да се редактира, за да се добавят имена и т.н.. В старата версия имам възможност за редакция и в момента (темата е от март месец), а в новата версия нямам възможност за редакция. Това окончателно ли е или ще подлежи на промяна?

Общи условия

Активация на акаунт