BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 439
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
На мен цветната лента ми харесва, но е бесмислено да се показва бялата, когато човек е вече в дадена тема. Просто върху цветната за сложат камбанката и съобщенията, а бялата лента да е само за начална страница и в разделите.

# 1 861
Всъщност влязох да попитам защо при преглед преди публикуване не се визуализират емотиконите в поста? Така направо ми се губи смисъла на самия преглед.
Визуализират се, ето:
Скрит текст:

# 1 862
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нали се сещаш, че щом съм го написала, значи не се визуализират.
Ти ползваш ония безизразни колелца от менюто вдясно на полето за писане, а аз ползвам истински изразяващите емоции любими емотикони на старата версия изписвайки ги.

# 1 863
  • някъде
Защо не ми сигнализира при ново лично съобщение в мобилнатата версия? При всички ли е така или само при мен?

# 1 864
Защо не ми сигнализира при ново лично съобщение в мобилнатата версия? При всички ли е така или само при мен?
При всички е.

# 1 865
Надявам, се че след толкова мнго критика, от страна на потребителите да се замислите, за това ,че новият вариант ,масово не се харесва.
Има толкова много форуми различни от ,,маммата, от където можехте да вземете пример.
Язък за форума.
Изобщо не ми харесва.
Ако трябва да го оценя  бих дала- нула.

# 1 866
Къде са тези форуми за пример, че не се сещам?
Иначе и аз ще се радвам, ако скоро има някаква промяна по мобилната версия.За момента най-много ме мъчи местонахождението на бутон „Редактирай” .

# 1 867
Ти ползваш ония безизразни колелца от менюто вдясно на полето за писане, а аз ползвам истински изразяващите емоции любими емотикони на старата версия изписвайки ги.
Не, не значи. Понякога има проблем при един браузър, при друг не, както и др. различни причини. В процеса на въпроси и отговори се изяснява бъг ли е, за да се отстрани, ако не и има начин, по който да стане - да се помогне на питащия.

Не беше уточнила, че говориш за изображения извън сайта.

Показва ги, решението е да се сложат в тагове img, както показваш което и да е външно изображение.

Ето:
Скрит текст:

# 1 868

При мен сигнализира, че има лично съобщение, но когато отговоря, че искам да го видя не го отваря и няма никакъв бутон с който да го отворя. В мобилната версия нямам никакъв достъп до личните съобщения които получавам и никаква възможност да напиша такова.

# 1 869
Не, не значи. Понякога има проблем при един браузър, при друг не, както и др. различни причини. В процеса на въпроси и отговори се изяснява бъг ли е, за да се отстрани, ако не и има начин, по който да стане - да се помогне на питащия.

Не беше уточнила, че говориш за изображения извън сайта.

Показва ги, решението е да се сложат в тагове img, както показваш което и да е външно изображение.

Ето:
Скрит текст:

Това, да изписваш тагове във версия, претендираща да е "модерна", не е решение, а е смехотворно!
Бих писала без емотикони, но не бих търсила адресите им, изписвайки и тагове! Бих използвала думи, за да изразя емоциите си. И може би така е по-добре Simple Smile

# 1 870
Не е нужно да ги изписваш, това е една от двете функции на "фотоапаратчето".

# 1 871
  • sofia
От вчера, трябва да се логвам всеки път, когато вляза във форума. Ползвам главно мобилната версия.

"Излъгах" системата, като минах на старата версия, логнах се и в новата повече не ме кара да се логвам!
Да, от втория опит, се получи и при мен!

# 1 872
Не е нужно да ги изписваш, това е една от двете функции на "фотоапаратчето".

Кротнах се Simple Smile

# 1 873
Изобщо, ама изоообщо не ми харесва новата версия. До кога ще ни мъчат?

# 1 874
То сега започва.

Общи условия

Активация на акаунт