Същото и относно емотиконите, не разбирам какво ще ни стане 1-2 месеца да се изписват или да се описват. И аз харесвам старите, но ще изчакам, никаква драма не виждам.
И не, не е приятно да ми е писал някой преди 4-5 дни и аз да не съм отговорила, защото не съм видяла, че имам съобщение.
Все едно, ако някой те търси по телефона, той да не звъни, а да влизаш някъде си да проверяваш дали не са те търсили случайно.
Нито ще търся емотикони, нито пък ще ги пиша с текст. Влизам в темите, за които получавам инфо и не мисля да се ровя като идиот и да разгадавам тази скапана версия.
Не знам защо си решила, че са длъжни да ни обясняват защо е било нужно да сменят версиите. Причини за това може да има много - от скъпа поддръжка, през остаряване и несъвместимост с новите версии на библиотеките, до вече не ми харесва тази цветова схема. Обаче, ако шефът ти реши да направи ремонт, няма да му държиш сметка на парите и да му зададеш въпроса, дали ще е бил, за да се оправят старите тръби и да се избегне наводнение или ще е защото е решил, че стените вече са мръсни.
Примерът ти с телефона е неуместен, плащаш си за него и имаш договор да получаваш постоянна услуга. Тук това не е така, така че временно докато отстранят бъга човек би трябвало да прояви търпение. Или пък да спре да влиза, докато не го оправят.