BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 135
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Скрит текст:
Eгати мрънкането,  какво толкова, че временно човек ще влезе 2 пъти на ден да види дали няма съобщения?! Като ви е  толкова важно да знаете на секундата дали някой ви е писал, си разменете с този човек и други контакти. В крайна сметка бгмамма не е чат и поведението ви е неприемливо.

Същото и относно емотиконите, не разбирам какво ще ни стане 1-2 месеца да се изписват или да се описват. И аз харесвам старите, но ще изчакам, никаква драма не виждам.
"Мрънкаме", защото кому беше нужно да се сменя хубава версия с това чудо сега?
И не, не е приятно да ми е писал някой преди 4-5 дни и аз да не съм отговорила, защото не съм видяла, че имам съобщение.
Все едно, ако някой те търси по телефона, той да не звъни, а да влизаш някъде си да проверяваш дали не са те търсили случайно.

Нито ще търся емотикони, нито пък ще ги пиша с текст. Влизам в темите, за които получавам инфо и не мисля да се ровя като идиот и да разгадавам тази скапана версия.

Не знам защо си решила, че са длъжни да ни обясняват защо е било нужно да сменят версиите. Причини за това може да има много - от скъпа поддръжка, през остаряване и несъвместимост с новите версии на библиотеките, до вече не ми харесва тази цветова схема. Обаче, ако шефът ти реши да направи ремонт, няма да му държиш сметка на парите и да му зададеш въпроса, дали ще е бил, за да се оправят старите тръби и да се избегне наводнение или ще е защото е решил, че стените вече са мръсни.

Примерът ти с телефона е неуместен, плащаш си за него и имаш договор да получаваш постоянна услуга. Тук това не е така, така че временно докато отстранят бъга човек би трябвало да прояви търпение. Или пък да спре да влиза, докато не го оправят.

# 1 906
  • Сф
И колко време е необходимо за финализиране на новата версия да тръгне като  хората? Месец, два?

# 1 907
Бг мама не ни е шеф молА ви сА Joy
Няма лошо, че са решили да променят визията. Просто хората, които са разработвали новата, никога не са ползвали форума. Затова и са напляскали толкова нефункционалности hahaha

# 1 908
Аз пък не мога да разбера как да изкарам старите емотиконки , утре ще прегледам темата , сигурно хората са обяснили . Видях , че НСЧ е писала нещо за фотоапаратчето , но наистина не го разбирам
Няма как да го разбереш защото на пояснението ми за визуализиране на емотикони е отговорила за публикуване на снимки. Карай!  Wink
Обясних как можеш да ги виждаш на предварителния преглед - работиш с тях като с обикновени изображения, дали са емотиконки или др. снимка/гифче от друг сайт няма значение.

# 1 909
Ползвам мобилната версия,  на ден по два- три пъти ми се случва да не мога да видя целия пост на даден потребител.  Колкото и да цъкам на " виж целия пост" той не се разгръща. Трябва да дам на цитат, за до го прочета.

# 1 910
И аз не смятам, че БГ мама ми е шеф (Боже, опази!!), но в крайна сметка всички сме тук доброволно. И вместо да хленчотите колко ужасна е новата версия, вземете я разцъкайте малко. На старата аз вече не искам да се връщам, дървена ми идва. Има неудобства в новата, но честно казано вече дори не ги зажелязвам.
Относно прословутите лични съобщения искам да кажа - брех, не знаех, че зад стените на форума се размята толкова  усилена кореспонденция!

# 1 911
  • Варна
Ами аз лично не развявам усилена кореспонденция, още съм на старата версия и не мисля да минавам на новата "удобна и функционална", не съм забелязала това с личните съобщения, но ако потребителите са прави, а съм сигурна, че СА, това означава, че новата версия вместо да добавя функционалности орязва старите. Това нормално ли ти се струва, щото на мен хич? И точно за хора, които не получават по 50 ЛС на ден известяването е важно, защото нямат навик да си проверяват по сто пъти на ден писал ли им е някой. Естествено, че никой не ни е вързал да стоим тук, ама да тръбиш, че правиш промени за добро, а всъщност да влошаваш нещата?.... И не, никой не е казал, че е бъг това и трябва да сме търпеливи! Никой не е пояснил ЛС така ли ще останат или не. Нормално е хората да питат, щото ако на тези, от които зависи не им обърнем внимание за неща, които явно са изпортили яко те откъде точно ще се светнат? Явно действително програмистите НЕ СА ПОТРЕБИТЕЛИ и много неща изобщо не са им ясни!

# 1 912
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лично аз съм си представяла програмистите винаги като току що отървали се от акнето младоци от мъжки пол, с леко наднормено тегло, с пица и кола нейде около клавиатурата и чукащи като кълвачи по нея, небрежно облегнали се на въртящия се офис стол, като от време на време правят по някой оборот с него. Естествено, че 99% от тях не са потребители на форума.

Lаdу Stаrdust, и защо да не се размята ЛС?!
Има линкове и информация, за които е станало въпрос в някоя тема и по ред причини, включително "Правила", не могат да се сложат в нея. Искали са ми такава и съм я давала съответно на ЛС.
Отделно си имам приятели, с които се случва да комуникирам за житейски неща, свързани с някоя тема, и сме преценили, че с оглед опазване известно лично пространство, нямат място в самата тема.
Откакто съм във форума интензивно ползвам предоставената възможност за размяна на ЛС и досега винаги е била полезна както за мен, така и за насрещния потребител.

Човече,  Peace
сега те разбрах, ама пази боже да трябва и около всеки емотикон да пиша [img]!  Praynig bishop

# 1 913
  • Вестерос
Вчера и днес следният проблем се появява при мен. Когато вляза на предварителен преглед да пиша и дам "публикувай". Мнението ми се публикува отдолу и ми изписва има 1 нов отговор , докато пишехте, а страницата ми стои на предварителния преглед, не ме прехвърля на темата с публикуваното ми мнение.
На бързия отговор това не се е появявало при мен още.

# 1 914
  • Сф
Човече,  Peace
сега те разбрах, ама пази боже да трябва и около всеки емотикон да пиша [img]!  Praynig bishop
Ха ха ? разсмя ме!
Не слагам кавички , че като почна да търся нещо от моб. и става страшно!
Колкото до лс, така не натоварваме темите със спам.Едва ли целия форум го интересува, че в Банско може да се хапне вкусно в " Канчето" или че не трябва да се носят хавлии и сушилници в Ариана , Китен...😱😝🚬☕.Ето ползвам си емотиконите от Андроида, нЕма страшно!

# 1 915
  • София
.😱😝🚬☕.Ето ползвам си емотиконите от Андроида, нЕма страшно!
Не знам на телефона как се виждат, но тук са само сини фигурки, все едно нарисувани с молив.

# 1 916
  • някъде
Скрит текст:
Eгати мрънкането,  какво толкова, че временно човек ще влезе 2 пъти на ден да види дали няма съобщения?! Като ви е  толкова важно да знаете на секундата дали някой ви е писал, си разменете с този човек и други контакти. В крайна сметка бгмамма не е чат и поведението ви е неприемливо.

Същото и относно емотиконите, не разбирам какво ще ни стане 1-2 месеца да се изписват или да се описват. И аз харесвам старите, но ще изчакам, никаква драма не виждам.
"Мрънкаме", защото кому беше нужно да се сменя хубава версия с това чудо сега?
И не, не е приятно да ми е писал някой преди 4-5 дни и аз да не съм отговорила, защото не съм видяла, че имам съобщение.
Все едно, ако някой те търси по телефона, той да не звъни, а да влизаш някъде си да проверяваш дали не са те търсили случайно.

Нито ще търся емотикони, нито пък ще ги пиша с текст. Влизам в темите, за които получавам инфо и не мисля да се ровя като идиот и да разгадавам тази скапана версия.

Не знам защо си решила, че са длъжни да ни обясняват защо е било нужно да сменят версиите. Причини за това може да има много - от скъпа поддръжка, през остаряване и несъвместимост с новите версии на библиотеките, до вече не ми харесва тази цветова схема. Обаче, ако шефът ти реши да направи ремонт, няма да му държиш сметка на парите и да му зададеш въпроса, дали ще е бил, за да се оправят старите тръби и да се избегне наводнение или ще е защото е решил, че стените вече са мръсни.

Примерът ти с телефона е неуместен, плащаш си за него и имаш договор да получаваш постоянна услуга. Тук това не е така, така че временно докато отстранят бъга човек би трябвало да прояви търпение. Или пък да спре да влиза, докато не го оправят.

Аз пък не знам защо трябва да се обясняваме като ученички и да правим сеир.
Попитах в една друга тема, защо не ми известява за прословутите личнилични(и дали просто не знам къде да гледам), никой от сайта не обърна внимание и не обясни, че не само при мен е така и реших да попитам и е тази тема. Не ми е ясно ти с какво се почувства засегната, че на мен не ми харесва новата версия?
И не, не разменям по 50 ЛС на ден и не ми е толкова важно, но не ми е приятно някой да ми е писал и аз да го видя след няколко дни.
Сега вече благодарение на твоите отговори знам, че не е при мен проблема и се надяваме скоро да се оправи Wink

# 1 917
На телефона са така
Скрит текст:
На мен ми харесват, но са много миниатюрни, както и новите форумни.

# 1 918
Човече,  Peace
сега те разбрах, ама пази боже да трябва и около всеки емотикон да пиша...
Не около всеки, а само на тези, които са извън менюто на сайта.
И при старата версия е така, в случая няма разлика.
Ето проба за слагане на иконка от новата в старата:
Скрит текст:

# 1 919
Относно ЛС на мобилната версия, за които говоря, беше упоменато n на брой пъти, че това не е окончателния вариант. Поради тази причина старата мобилна версия си работи, който има желание може да я ползва. Който няма (като мен) ще си проверява пощата по друг начин. А който и за това няма желание - ще мрънка тук и пак няма да е разбрал кога, какво и защо.

Общи условия

Активация на акаунт