BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 141
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 890
Аз пък не мога да разбера как да изкарам старите емотиконки , утре ще прегледам темата , сигурно хората са обяснили . Видях , че НСЧ е писала нещо за фотоапаратчето , но наистина не го разбирам

# 1 891
  • Сф
Да си отвориш съобщенията, за да
Видиш дали имаш нови!Това е супер функция!Браво, може да се патентова! Нужно ли е да се че те тази тема за да се знае че лс не се виждат през тел?Закове те си тема за бъговете в новата ПоДоБрена бета версия на бг мама😘

# 1 892
  • София
Eгати мрънкането,  какво толкова, че временно човек ще влезе 2 пъти на ден да види дали няма съобщения?! Като ви е  толкова важно да знаете на секундата дали някой ви е писал, си разменете с този човек и други контакти. В крайна сметка бгмамма не е чат и поведението ви е неприемливо.

Същото и относно емотиконите, не разбирам какво ще ни стане 1-2 месеца да се изписват или да се описват. И аз харесвам старите, но ще изчакам, никаква драма не виждам.

# 1 893
  • София
За ЛС в мобилната версия. Неприятно е, че не се виждат, но нали за всяко такова се получава и мейл. Така че все пак се получава информация за наличието на ново.

# 1 894
  • София
Понеже бг мамма се опитва да имитира гугъл+, а и ютуб е техен, и него също го промениха с ръбати картинки , бели страници и черни букви, само да кажа,че ютуб дават възможност да си промениш цвета на черен фон и бели букви, което е много по-
 приятно за гледане.Засега става само за компютри, но се надявам, че скоро ще го има  и за телефони и таблети.Та бг мама като са решили да копират, да вземат и тази идея.

# 1 895
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз пък не мога да разбера как да изкарам старите емотиконки , утре ще прегледам темата , сигурно хората са обяснили . Видях , че НСЧ е писала нещо за фотоапаратчето , но наистина не го разбирам
Няма как да го разбереш защото на пояснението ми за визуализиране на емотикони е отговорила за публикуване на снимки. Карай!  Wink
Старите емотикони можеш да си ги слагаш като ползваш старата версия. Ако непременно държиш да си в новата и да можеш да ги ползваш, то тогава трябва да ги изписваш на ръка. Например : doh : doh или   [smilie = smile3521.gif]smile3521 Нарочно съм сложила интервали, че да видиш самите текстове, които трябва да изписваш.

П.П. Впрочем, като стана въпрос за личните съобщения, досега се виждаше списък с 15-тина съобщения и под него самите те, подобно на постове в тема. Личната дискусия с приятел се следеше лесно. В новата версия самите съобщения не се виждат. Трябва всяко да го отваряш по отделно. Голямо цъкане пада на всяка страница. Пази боже да се налага да търсиш нещо, което някой ти е пратил на ЛС. ooooh!
Ще се работи ли в посока ЛС да се виждат както досега или и от тази функционалност да се откажем?

2.П.П. Би било удобно над списъка до кошчето и "постави етикет" да се сложи "отвори". Така с едно чекване горе и кликване ще може да се види всичко на страницата.

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 04:43 от profi_1

# 1 896

П.П. Впрочем, като стана въпрос за личните съобщения, досега се виждаше списък с 15-тина съобщения и под него самите те, подобно на постове в тема. Личната дискусия с приятел се следеше лесно. В новата версия самите съобщения не се виждат. Трябва всяко да го отваряш по отделно. Голямо цъкане пада на всяка страница. Пази боже да се налага да търсиш нещо, което някой ти е пратил на ЛС. ooooh!
Ще се работи ли в посока ЛС да се виждат както досега или и от тази функционалност да се откажем?

Точно. Снощи търсих информация, която ми беше нужна и се рових около 10-тина минути докато се чатнах да мина на старата версия.

# 1 897
  • някъде
Eгати мрънкането,  какво толкова, че временно човек ще влезе 2 пъти на ден да види дали няма съобщения?! Като ви е  толкова важно да знаете на секундата дали някой ви е писал, си разменете с този човек и други контакти. В крайна сметка бгмамма не е чат и поведението ви е неприемливо.

Същото и относно емотиконите, не разбирам какво ще ни стане 1-2 месеца да се изписват или да се описват. И аз харесвам старите, но ще изчакам, никаква драма не виждам.
"Мрънкаме", защото кому беше нужно да се сменя хубава версия с това чудо сега?
И не, не е приятно да ми е писал някой преди 4-5 дни и аз да не съм отговорила, защото не съм видяла, че имам съобщение.
Все едно, ако някой те търси по телефона, той да не звъни, а да влизаш някъде си да проверяваш дали не са те търсили случайно.

Нито ще търся емотикони, нито пък ще ги пиша с текст. Влизам в темите, за които получавам инфо и не мисля да се ровя като идиот и да разгадавам тази скапана версия.

# 1 898
  • София

Да, това наистина е така и страшно неприятно.

# 1 899
Преди да публикувам отговор в тема, получавам съобщение, че има нови отговори и виждам това - винаги е едно и също

Последни мнения
Цитат
evelina                                                                                                                    11 март 2017, 14:45 ч.

примерно съобщение
Никога потребител с това име не е писал в темата. Новите отговори не се виждат.

# 1 900
  • Ямбол
И аз забелязах вчера на няколко пъти същото съобщение. Явно е някакъв бъг.

# 1 901
Да, откакто ползвам новата версия на почти всяко публикуване се появява.

# 1 902
И аз често виждам подобен потребител, мислех, че се тества нещо системата..

# 1 903
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И при мен снощи този "потребител" публикува даже два последователни поста докато пишех моя, които всъщност ги нямаше в темата. newsm78

Аз пак да кажа, че съм предложила лесно решение за личните съобщения.  Peace
...
2.П.П. Би било удобно над списъка до кошчето и "постави етикет" да се сложи "отвори". Така с едно чекване горе и кликване ще може да се види всичко на страницата.

# 1 904
Аз установих, че когато публикувам ми дава, че има ново мнение, но всъщност няма, т.е. отчита моето като новопубликувано още в секундите преди да съм го публикувала. До тоя извод стигнах понеже ми се появява почти всеки път като пиша отговор.

Общи условия

Активация на акаунт