BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 074
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Телиш/Плевен
Може и направо върху номера на поста (или върху датата, едно и също е) да се кликне, излиза автоматично:

Поне на мен така ми е по-бързо.
Edit: Всъщност май не е по-бързо, просто аз след това не копирам с кликване, а с ctrl и C, та затова ми се е струвало по-бързо, а то е едно и също. Grinning

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 19:07 от Лале в дъжда

# 2 056
  • в сърцето на един мъж...
Натиснах... а ти виждаш ли, че е отбелязан с палец постът ти, или това си е за мен само?
Получих известие, че потребител .... е оценил моето мнение за полезно. 😀

Честито, щото други не получават Simple Smile

# 2 057
  • България
Точният адрес на конкретен пост се взема, като се цъкне с десен бутон на номера на поста или на надписа преди него (горе вдясно), от падащото меню избирате опцията Копиране на адреса на връзката, после paste и сте готови. Simple Smile

Перфектно и лесно.   newsm10
Ако не си решил, че номерът на поста е уникален и не ти трябва да цитираш или копираш адреса на връзката.
В случая и с мисълта на Тери П. се получило, като намигване Mr. Green.

# 2 058
О-о-о, случайно е, в никакъв случай да не се приема като намек.   
Бубанка е виновна!  Crossing Arms
Ама и аз, че не обърнах внимание как изрязвам.  Blush

# 2 059
Последните два поста ги харесвам без да са ми полезни!  bowuu

# 2 060
  • България
О-о-о, случайно е, в никакъв случай да не се приема като намек.   
Бубанка е виновна!  Crossing Arms
Ама и аз, че не обърнах внимание как изрязвам.  Blush
Не ми се иска да спамя, но да отбележа, че стана забавно и добре се посмях  Grinning
Но си е и като знак, че Чукча трябва да е и читател  Grinning.

# 2 061
И аз не знаех как се прави , за това така сутринта писах номер на поста . SatisfiedЕ, научих го . Тенкю
Taзи тема се оказа много сладурска и полезна ...

# 2 062
Последните два поста ги харесвам без да са ми полезни!  bowuu
В този смисъл може би ще бъде по-добре бутонът да не се нарича "Полезно", а "Харесва ми". Аз го натискам и когато ми харесва даден пост, в смисъла на лайк във фейсбук, без той задължително да бъде и полезен като носител на много важна информация.

# 2 063
Да, точно в този смисъл съм написала цитирания пост. Като потребител също има има неща, които изключително много харесвам в новата версия, но и такива, с които още не съм свикнала или бих желала да изглеждат по друг начин - просто не съм ги написала в текущата тема, а директно на имейла на екипа или във вече не съществуващото синьо квадратче, вкл. и за възможността да има два отделни бутона "Полезно" и "Харесва ми".
Идеята на "Полезно" е много добра и ще спести много безумно време от ровене на потребителите, нуждаещи се от синтезирана информация /което би намалило и броя на кликовете - за който чета непрекъснато, че е нарочно увеличен/, ако се ползва наистина съвестно и правилно, докато смисълът на "Харесва ми" би бил по-скоро гъдел за пишещия и четящия.

# 2 064
  • София
Аз така и не разбрах как се спира следенето на тема в която си писал, с камбаната на става тя е за известяване, всеки път трябва да ходя в старата версия и от там да я спирам. Преди беше лесно и удобно, сега за мен не е така, може и да е писано ама не мога да ровя в близо 2000 мнения.

# 2 065
Идеята човек да има възможност да вижда постовете, които е маркирал като полезни, също е много добра.
Ще бъде много по-полезна и често използвана функционалност.

# 2 066
Търсачката не е ли по-удобна за търсене на полезност, отколкото въпросния нов бутон? То зависи и от естеството на темата де, ако ми трябва нещо наистина конкретно, бутона няма да свърши работа. Ако имам време за губене и ми се чете обща информация, относно дадена тематика - да, вероятно бутона ще е ок. Но, пък тук би се намесила недоверчивата ми природа, която би се усъмнила, дали аджеба всичко, което ми трябва е било полезно на някой друг. Та, нищо чудно и да изчета пак маса щуроии, между важното...

# 2 067
Идеята човек да има възможност да вижда постовете, които е маркирал като полезни, също е много добра.
Ще бъде много по-полезна и често използвана функционалност.
Абсолютно съглазна. Защото за мен са важни и мненията, които аз съм си отбелязала за полезни.
И за лайк бутона подкрепям.

# 2 068
Аз така и не разбрах как се спира следенето на тема в която си писал, с камбаната на става тя е за известяване, всеки път трябва да ходя в старата версия и от там да я спирам. Преди беше лесно и удобно, сега за мен не е така, може и да е писано ама не мога да ровя в близо 2000 мнения.
Назад е обяснено подробно, дори със снимка на екрана, заповядай:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“  ->

И след това:

# 2 069
При мен това не проработи. Не съм пробвала отново.
Не виждам опция да маркираш повече теми, които не искаш да следиш повече. Трябва всяка по отделно.

Общи условия

Активация на акаунт