BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 790
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 100
Предполагаме, че все пак са видяли какво пишем и работят по въпроса. Peace
Така е Hands Plus1

Оцветяването, включително на болд, работи.
Проба
Проба

# 2 101
Бутона за харесване както е сложен в дясно при мобилната версия,се оказва не съвсем на място🤔Случи ми се няколко пъти докато чета и плъзгам страницата на горе,на долу,пръста ми случайно да цъкне върху бутона.Добре че светва в синьо,та да разбера какво съм харесала без да зная😉😁Ще е по-добре лайка да е една идея по в средата.Така няма да "харесваме" без да искаме.

# 2 102
На новата версия не ми излиза нотификация, че има редактирано мнение в някоя тема, минах току-що на старата версия и имаше 2 редактирани мнения.

# 2 103
  • Испания
Затова използвам външни, макар че ми отварят работа да ги тегля първо в компа.

От де ги смъкваш, че този припадащ мишок е убийствен и много ме забавлява  Joy

Аз съм влюбена в него. Използвам смайлсчета от различни сайтове. Най-вече от един руски: http://lady.webnice.ru/forum/advsmiles.php?num=2

# 2 104
 smile3544
Този е по-хубав пък.

# 2 105
  • Испания
Предполагаме, че все пак са видяли какво пишем и работят по въпроса. Peace
Така е Hands Plus1

Оцветяването, включително на болд, работи.
Проба
Проба

Чудесно.  Ама при мен не се оцветява в нито един от двата случая.

Доооооообре.

# 2 106
Пробвах оцветяването тази сутрин неколкократно. Някой път се получава, друг път - не. Установих, че ако задържа курсора върху цвета, докато се покаже кодът, с който е обозначен, в повечето случаи успявам, но не винаги.

# 2 107
  • София
Уверявам ви, че се работи по всички подадени сигнали за бъгове и проблеми.
Съжалявам, че не успяваме да отговорим на всеки индивидуално, но следим и отбелязваме всеки коментар в темата.

# 2 108
  • Испания
Уверявам ви, че се работи по всички подадени сигнали за бъгове и проблеми.
Съжалявам, че не успяваме да отговорим на всеки индивидуално, но следим и отбелязваме всеки коментар в темата.

Благодаря.

# 2 109
Цветно.

Цветно.

Не работи при мен.

# 2 110
Да пробвам и аз:

цветно

цветно

Това ли се има предвид?
Ако е така, да не повярваш, че при мен работи.Joy

# 2 111
Аз имам една препоръка към заглавната динамична лента на форума.
Когато си в някоя тема и много дразнещо се сменят горе наименованието на темата и се скрива лентата с "Меню" и камбанката с уведомленията. Трябва да скролнеш, за да се появят. Това е мнооого изнервящо. Като цяло твърде динамичният дизайн изнервя потребителите.
Емотиконите и те са твърде много и излишни.
По-малко опции, по-изчистен, прост дизайн е предпочитан. Казвам го от позицията на човек, занимаващ се със сайтове и притежател на собствени такива.
Като цяло ми допада дизайна със забележка на горното.

# 2 112
Да пробвам и аз:

цветно

цветно

Това ли се има предвид?
Ако е така, да не повярваш, че при мен работи.Joy

Да.
Аз пробвах с болд и без, не работи и в двата случая.
При теб работи. Simple Smile

# 2 113
Бутона за харесване както е сложен в дясно при мобилната версия,се оказва не съвсем на място🤔Случи ми се няколко пъти докато чета и плъзгам страницата на горе,на долу,пръста ми случайно да цъкне върху бутона.Добре че светва в синьо,та да разбера какво съм харесала без да зная😉😁Ще е по-добре лайка да е една идея по в средата.Така няма да "харесваме" без да искаме.
Да и аз видях, че съм харесала пост на DeVa, по снимка, която тя пусна тук за да онагледи нещо. А не помня да съм го правила, защото е в тема, която не ме засяга.

# 2 114
Lаdу Stаrdust,разбирам те!
С огромно взиране плъзгам нагоре-надолу...За съжаление пръста ми минава абсолютно винаги през линията на бутона🤔😑

Общи условия

Активация на акаунт