BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 901
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 430
А има ли очакван срок за пускането на новата мобилна?

# 2 431
Просто натискам звънчета, но то не се променя за да ми покаже, че вече е следена темата. Все едно нищо не става.

# 2 432
Просто натискам звънчета, но то не се променя за да ми покаже, че вече е следена темата. Все едно нищо не става.
При мен се получи същото онази вечер, но в настолната версия. Час-два по-късно успях да активирам следенето.

# 2 433
Не ми се четат 163 страници, постването на картинка от линк не ми работи - джуркат ми се кръгчетата, и се джуркат... И не мога да се върна към поста си, нито мога нещо друго да направя... Трябва да се танцуват някакви шамански танци покрай тази функция, които не знам, или въобще да не барам там?

# 2 434
Не ми се четат 163 страници, постването на картинка от линк не ми работи - джуркат ми се кръгчетата, и се джуркат... И не мога да се върна към поста си, нито мога нещо друго да направя... Трябва да се танцуват някакви шамански танци покрай тази функция, които не знам, или въобще да не барам там?
Рефрешваш страницата и се връщаш. Избери опцията за качване от комп, сложи адреса на снимката в полето file name. Рядко работят двете опции, та която нацелиш.

# 2 435
Ставаше с темата за Лидл. В последствие все пак май я следя. Не знам. Мобилната версия е доста тромава. След натискане на бутон харесвам/ полезно, трябва да изчакам 3-4-5 секунди да го отрази. Случваше се през това време да го натискам отново и отново, то отмаркира функцията, после пак я маркира...Но отразява чак след 10 секунди... Много ме дразни.

# 2 436
Ставаше с темата за Лидл. В последствие все пак май я следя. Не знам...
Включено е следенето Simple Smile
Символът е почти еднакъв, вероятно затова не си забелязала, когато се е променил.

# 2 437
  • София
Чакаме новата мобилна, иначе кусурите на тази сме ги изговорили. Изключая този за името на темата, ако не греша сега се спомена за първи път.

Мне, аз изнедоволствах по този повод преди не знам колко страници, и други коментираха. Все тая де, имам чувството, че няма да го бъде това със заглавието.

Друго да кажа, ако може да си излизат прозорчетата, които питат "Сигурни ли сте, че искате да..." . Вероятността за грешки от недоглеждане ще е доста по-малка.

# 2 438
  • Ямбол
Грешките не са непоправими. Аз пък не искам за всяко нещо, в което е ясно, че съм сигурна, да ме бавят с въпрос, дали съм сигурна.

# 2 439
Знам че са сходни, в момента работят нормално, тествах. Явно е било моментно.

# 2 440
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някъде по-назад в темата друг потребител беше поставил проблем. Досега нямах аналогичен случай, но днес и аз мога да го потвърдя.
В новата версия никъде не излиза индикация, че в следена тема има редактирано мнение!
В старата версия това се отчиташе в лентата горе, като бройка, а в "Известия" в профила можеше да се види коя е темата с редактираното мнение - "ново" в розовко до заглавието.
В някои теми това често се прави за последен пост, като автора добавя нова информация в рамките на 24ч.
Прегледах в новата версия и камбаната, и профила си, и менюто вляво, после списъците с теми ... никъде нищо, което да показва къде е правена редакция на мнение. Добре че си стоя на старата, че да го видя.
Надявам се този проблем да бъде взет под внимание и решен.

# 2 441
Хайде кажете ми сега как да ползвам бутон за тагове като съм маркирала текста в мобилната версия? Вечно нещо покрива друго нещо... На където и да мръдна, бутоните са покрити! И няма да сложа снимката в спойлер, защото няма бутон за такъв, омръзна ми всеки път да го пиша на ръка!

# 2 442
  • София
Вярно ли, че я махнахте старата мобилна версия???? Ще умра😭

# 2 443
Тоя лозунг с транспарант "Добре дошли в обновения форум" ми се отваря след всяко презареждане на форума. Айде, няма нужда от такава тържественост! Хич не сме добре дошли, щом ни докарахте до тоя вид на форума...
О, и мигащите въпросителни са тук! Те също изскачат след рефреш, въпреки затварянето им.

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 20:35 от X-RayLily

# 2 444
  • София
Не знам, просто е мька! В желанието да сме модерни и прогресивни прекалено недоизмислена версия се опитва да се внедри и определено сьздава много нерви и голям дискомфорт! Най-ползвания и информативен форум в Бьлгария си отива на кино Cry

Общи условия

Активация на акаунт