BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 214 956
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Варна
Не мисля, че е коректно никой от екипа на новата версия да не се появява тук поне от дъжд на вятър и да напише един пост.
Абсолютно некоректно е. При предишни промени имаше активна обратна връзка, а сега стана "пей си, Пенке, кой ли те слуша". Тотално неуважение към потребителя. Да заключат тая тема и да се приключва.

# 2 806
Чета си на 42-ра страница, виждам, че има нова анкета и решавам да отговоря. Отговарям и бам, намерих се на първа страница на темата.

# 2 807
Чета си на 42-ра страница, виждам, че има нова анкета и решавам да отговоря. Отговарям и бам, намерих се на първа страница на темата.
Всички там се намерихме 😂

# 2 808
Да разбирам ли, че вместо да напредваме с визията, ние назадваме с нови проблеми?

# 2 809
Разбирай каквото искаш... То и без това е неразбираемо! 😂

# 2 810
Може и някъде да е писано ама нямам време да чета,след като не следя дълго време една тема има ли начин да не получавам известия от нея,при положение ,че камбанката за следене е отмаркирана.

# 2 811
Имам и още един въпрос,има ли опция където да можеш да си видиш всички постове до момента?Търся си един пост,но немога да го намеря.

Заповядай!

http://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=565938;sa=showPosts

# 2 812
Много, много благодаря:)

# 2 813
  • София
Не видях тема за препоръки, тъй че ще го постна тук. Има техническа грешка в менюто.

Скрит текст:

# 2 814
Не минаха ли вече двете седмици, за които обещаха ЛС на мобилната? newsm78

Заради липсата на ЛС в мобилната вече не ми се чете Мамата😞Като не мога да пиша на никой когато ми се наложи,защо ми е форума?Така разредих четенето и висенето тук безкрайно много...Липсва ми старата Бг мамма🙁☹

# 2 815
Пак можеш да пишеш, като минеш на старата версия.

# 2 816
Да,ама вече го коментирахме че от мобилна като минем на пълната версия,форума препраща директно на начална страница.А оттам трудно и бавно мога да намеря темата която търся и потребителя на който съм искала да пиша.Пада голяямо ровене.И ако съфорумката е непозната за мен,с пост някъде из темата...Шанса да я намеря е малък.

# 2 817
  • ту тук, ту там
Честно казано никога не съм предполагала, че се разменят толкова много ЛС във форума! 🙄

# 2 818
# 2 819
Това е щот' не сте социални! Joy

Общи условия

Активация на акаунт