BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 214 988
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Испания
През мобилната само чета от дъжд на вятър. Имах предвид немобилната.

# 2 791
Мен ужасно ме дразни, че първи пост на всяка страница в мобилната версия не може да се разгъне, направо откачам, а доста я ползвам да чета като съм навън.

# 2 792
  • София
Може би зависи от устройството. При мен се разгъват.

# 2 793
При мен не се отварят, но аз им намерих цаката. Натискам "цитирай" и постът се отваря в полето за отговор. Прочитам го и се връщам назад. Ма това е за хора без работа. Joy

# 2 794
На айфоне 5-ца се не разгъват, натискам кат улава всеки път, но не. И ги пропускам.

# 2 795
  • Сф
При мен не се отварят, но аз им намерих цаката. Натискам "цитирай" и постът се отваря в полето за отговор. Прочитам го и се връщам назад. Ма това е за хора без работа. Joy
И аз така. Joy
Все едно сме в куест Дара, такава е новата функционалност Scream

# 2 796
При мен не се отварят първите постове в теми, в които има анкети. В останалите нямам проблеми.

# 2 797
Супер, съобщавайте така и други трикове, с които да четем тук. Praynig С общи усилия ще се справим с това предизвикателство - форума. Hug

# 2 798
Разгъваха се при мен до едно време, но спряха. Смешното е, обаче, че пиша с много грешки през телефона и после поправям по 10 пъти, но ако постът има късмет да се падне първи на страница, то той не подлежи на редакция. Трите точки на всеки първи пост не работят!

# 2 799
При мен не се отварят първите постове в теми, в които има анкети. В останалите нямам проблеми.

И при мен е така.

Какво стана със съобщенията на новата мобилна версия? Май минаха двете седмици, след които щяха да работят.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 00:49 от Анонимен

# 2 800
По-добре да прочетем отново заглавието на темата. Изобщо не се предвиждат промени или поне такива, каквито искаме ние.

# 2 801
  • Испания
Цял ден получавам известия на имейла със закъснение. Току-що получих такова за пост, публикуван преди 12 минути.

# 2 802
  • Испания
Имам чувството, че проблемите не намаляват, а се увеличават.

1. В последните дни получавам известие на имейла 10 и повече минути след публикуването на нов пост.

2. Сега влизам в тема, появява се съобщение, че имам ново ЛС, а такова няма. За това някой също беше писал.

3. Като натисна "Публикувай" или "Предварителен преглед", се появява надпис, че има ново публикувано мнение, но такова няма.

4. Изместването с интервал вляво между кавичките за цитат или скрит текст продължава.

5. Линк на снимка се прикачва веднъж, после два-три пъти - не.

6. В мобилната версия не се отваря целият първи пост на всяка първа страница /ако има анкета, а понякога и да няма/.

7. Цветововете и големината на шрифта не работи.

Не мисля, че е коректно никой от екипа на новата версия да не се появява тук поне от дъжд на вятър и да напише един пост. Да, знам, че има тема за това какво е направено. Но там не се пише нищо и малкото написано са общи приказки.

# 2 803
Не минаха ли вече двете седмици, за които обещаха ЛС на мобилната? newsm78

# 2 804
От миналата нова година Мамма обещава нова мобилна версия.
Ок, нова е, но половината неща не работят. По-добре да не бяхте правили нищо. Егати.

Общи условия

Активация на акаунт