BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 873
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 985
  • Куциндрел
Има ли някакъв начин да забраня да ми излизат непрочетени неща в камбаната? Освен новите отговори и разните му там лайкове, ми излизат някакви публикации на хора в различни подфоруми.
Ако може и въобще да не я виждам тази камбана....

# 2 986
На старата версия непрекъснато ползвах следната функционалност: докато чета отговорите и скролвам надолу стигам до края. Вместо да презареждам страницата с бутон рефреш, за да видя дали има нови отговори междувременно, аз цъках на номера на последния видим за мен пост- така страницата се презареждаше, като сътоветния пост остава най-отгоре, а аз продължавам да чета надолу. Сега доста тъпо, в много популярните и активни теми трябва да рефрешвам и после да скролвам, чудейки се до къде бях стигнала... има ли нещо аналогично или.... да помня наум до кой номер пост съм докато рефрешвам и скролвам... тъпооо

# 2 987
Има ли някакъв начин да забраня да ми излизат непрочетени неща в камбаната? Освен новите отговори и разните му там лайкове, ми излизат някакви публикации на хора в различни подфоруми.
Ако може и въобще да не я виждам тази камбана....
Аз спрях следването на групите, от които постоянно ми излизат нови теми в камбанката. Не излязох от групите, само спрях следването. Сега в камбанката имам само теми, които следя.

# 2 988
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Искам да попитам при вас по два клика ли са необходими за публикуването на отговор в дадена тема или повредатата е в моя телевизор?Това за настолната версия.От три , четири дни стана така.

# 2 989
  • DE
Баси и негодните подобрения. За пръв път виждам толкова време да се обработва сайт и да се отстраняват бъгове. Не става по-добе, а по-зле. Собствениците трябва да осъдят фирмата наета за цялата тази цигания  Tired
На доста потребители аватарите са изключително разтеглени, не бяха така.

# 2 990
И на мен ми се случва понякога да кликам два пъти, за да публикувам.

# 2 991
Искам да попитам при вас по два клика ли са необходими за публикуването на отговор в дадена тема или повредатата е в моя телевизор?Това за настолната версия.От три , четири дни стана така.

Да. Peace

# 2 992
  • София
Ако имате адблок - от него е. Не при всички браузери е така. Тествахме миналата седмица.
При мен този проблем го има само при мозила (аз съм с waterfox).

# 2 993
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Имам да.Но май е по добре да кликам до безкрайност отколкото милион реклами.

# 2 994
  • София
Имам да.Но май е по добре да кликам до безкрайност отколкото милион реклами.
На мен и други бутони не ми работеха, та адблока само тук е спрян.

# 2 995
Предвидено ли е в мобилната версия да се показва броя на мненията на потребителите?

# 2 996
Виждат се в профила.

# 2 997
Да, но не може да кликаш върху профила на всеки един, когото не "познаваш". През мобилната версия не го и правя...

Ето, днес чета през десктоп версията и гледам една потребителка пуска линк към някакъв неизвестен за мен сайт. Веднага виждам, че е с 16 мнения, без да се налага да кликъм върху потребителското й име и из мненията й лъсват още 3-4 линка към този и друг сайт.

През мобилната версия нямаше и да ми направи впечатление. Там виждаш само едно име, а броя мнения го игнорираш, просто не е пред погледа ти... И имайки предвид че все повече хора четат и пишат през мобилната версия, смятам, че е добре и там да я има тази информация

# 2 998
Да, принципно би било полезно. Но да ти кажа, един по-удобен бутон за редакция повече би ме израдвал. Или да мога да чета последните мнения на даден потребител. Или да мога да се върна в мобилната версия, след като ида в пълната, за да свърша нещата, които тук не мога. Ех, мечти, мечти...

# 2 999
Аз пък искам по -скоро да се оправи в мобилната версия това,  когато кликваш върху анонса за нови публикации да не ме праща на края на страницата, а върху въпросния нов пост.

Общи условия

Активация на акаунт