BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 909
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 000
Мен ме праща на новия пост, а не в края на страницата.

# 3 001
Сега и мен, но до преди час - не.  Ту е както трябва,  ту не.

# 3 002
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За настолната версия!
Аз пак да подпитам няма ли да има възможност за вдигане/намаляване големината на текста при четене на тема?
Шрифтът, избран за новата версия се чете трудно, защото е твърде тесен, буквите са твърде високи и твърде залепени една за друга, с твърде голяма дебелина, че и размазани и т.н. ... Може да е хубав за мобилната, но на компютър е жива мъка. Удобно ми е полето за четене да не е прекалено широко, но като го стесня до подходящ размер, текстът съвсем се замазва. Ако докарам текста до поносим и ненатоварващ окото размер, то полето за четене се е разляло по ширината на целия екран и за да прочета едно изречение въртя глава като котка следяща тенис турнир.  ooooh!

# 3 003
Искам да попитам при вас по два клика ли са необходими за публикуването на отговор в дадена тема или повредатата е в моя телевизор?Това за настолната версия.От три , четири дни стана така.
Ако имате адблок - от него е. Не при всички браузери е така. Тествахме миналата седмица.
При мен този проблем го има само при мозила (аз съм с waterfox).
Нямам адблок, но кликам 2 пъти, за да публикувам в настолната... В мобилната е веднъж.

# 3 004
И да има цветово разделяне на отделните отговори, както е в старата версия. По-лесно се чете.
И при отваряне на темата да ме прехвърля на последната действително непрочетена от мен страница.
Не знам как се оправяте, имам една тема с повече от 200 отговора и ме е страх да я отворя, защото ако прочета само половината ще ми ги брои всички за прочетени. И трябва да помня докъде съм стигнала. Или да отварям тема, само ако имам време да я дочета докрая  Frowning1. За емотиконите нищо няма да пиша.

# 3 005
  • Ямбол
За настолната версия!
Аз пак да подпитам няма ли да има възможност за вдигане/намаляване големината на текста при четене на тема?
Шрифтът, избран за новата версия се чете трудно, защото е твърде тесен, буквите са твърде високи и твърде залепени една за друга, с твърде голяма дебелина, че и размазани и т.н. ... Може да е хубав за мобилната, но на компютър е жива мъка. Удобно ми е полето за четене да не е прекалено широко, но като го стесня до подходящ размер, текстът съвсем се замазва. Ако докарам текста до поносим и ненатоварващ окото размер, то полето за четене се е разляло по ширината на целия екран и за да прочета едно изречение въртя глава като котка следяща тенис турнир.  ooooh!
За мен шрифтът е добре, даже е една идея по-голям.
Но ако искаш можеш да си вдигнеш буквите през браузъра - с контрол и +.

# 3 006
На фона на всички оплаквания да си кажа ли моето?! Joy Сутрин като се събудя, първата ми работа е да си прегредам форума и ФБ. Спя в стая с тъмносини завеси, защото обичам да ми е мега тъмно и защото работя нощем и спя през деня... Обикновено "сутрин" за мен е 10-11 часа (най-рано) и като отворя форума в тъмната си спалня, направо ще ослепея като ме блъсне това ултра бяло! Astonished Ръчкам да сменям настройки на яркост на дисплея на минимум, че не се издържа, бе, хора... Какво щяхте да правите с тоя бял фон?! Пипнете го малко, моля ви се от сърце! Heart

# 3 007
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За настолната версия!
За мен шрифтът е добре, даже е една идея по-голям.
Но ако искаш можеш да си вдигнеш буквите през браузъра - с контрол и +.
Не е лошо да четеш всичко, а не само избрани от теб части от изречения.
Или поне задай уточняващ въпрос, ако не си ме разбрала.

С контрол и + се променя процентно целия екран. Т.е. вдига се не само текста, а целия размер на съдържанието на форума, което води до описаното малко по-долу в поста ми.
И ако форумът в новия си вид ми беше удобен за четене и ползване, нямаше да има какво да посочвам като проблем и да се хабя да пиша в темата.

# 3 008
Е, поне като държите да го има този бутон Полезно, за мненията които другите са ни сметнали за полезни, поне пуснете списък с тези, които са ни харесали мненията  Simple Smile Иначе е безкрайно безсмислено да виждаме само колко броя харесвания имаме.

# 3 009
  • Ямбол
Бутонът полезно не е да си чешеш егото колко много са ти го цъкнали и кои, а да си полезен с мненията си, които евентуално след време ще играят някаква роля. В профила на всеки могат да се видят определените за полезни мнения.

# 3 010
Полезни за кого? Имагинерни личности. Кои са те, защо не се виждат, скрито гласуване ли е това за нещо си някога във времето.
Освен това, хората ползват този бутон с цел Харесване!

# 3 011
  • Ямбол
Нали си ги виждаш като ти харесат мнението. После като искаш си ги попълвай в списък. А иначе мненията са полезни за форума, тези, които наистина са полезни, а не че някоя си ѝ харесва да и говорят простотии в някои теми и цъка полезно наред.

# 3 012
Списък не ми е нужен и не става въпрос за мен. Принципно е. Имаме си в профила ненужна опция.

# 3 013
Имената на тези,които са ми сметнали мненията за полезни ми се появяват в известията Simple Smile

# 3 014
  • ту тук, ту там
Ако е повече от един обаче, там ти се появява само името на последния "харесал" - elleni и 5 други оцениха Вашето мнение като полезно (или не помня как точно беше).

Аз не разбрах, мога ли да видя списъка с полезни мнения на PELLI например в профила ѝ, или мога да видя само моите?

Общи условия

Активация на акаунт