BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 044
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
Аз не разбрах, мога ли да видя списъка с полезни мнения на PELLI например в профила ѝ, или мога да видя само моите?
Можете. Профил -> публикации -> Полезни мнения

# 3 016
За бутона Полезно има цяла отделна тема. Но като цяло се ползва като Харесвам, а не като Полезно. Към момента е почти безсмислен, по-добре да се преименова на Харесвам, каквато е всъщност функцията му.

# 3 017
За бутона Полезно има цяла отделна тема. Но като цяло се ползва като Харесвам, а не като Полезно. Към момента е почти безсмислен, по-добре да се преименова на Харесвам, каквато е всъщност функцията му.

Именно.
И да се отдели от камбанката, няма нужда да се смесва с нови отговори.
Изобщо, според мен трябва да се отделят както отговорите, така и следените теми. Сега е голяма каша а стази камбанка. Crazy

# 3 018
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Който не може да живее без да лайква нещо, по-добре да си седи само във Фесбук.
Аман от ментално деформирани персони, дето денят им не е минал, ако не ошетат нета да харесат това и онова! "ядосано човече"

Аз не разбрах, мога ли да видя списъка с полезни мнения на PELLI например в профила ѝ, или мога да видя само моите?
В нечий профил можеш да видиш мненията на този потребител, които другите са оценили като "полезни". Никъде обаче не можеш да видиш кои са тези потребители, както и никъде не можеш да видиш конкретен потребител какво е оценил като "полезно".

П.П. Защо при свиване съдържанието с "Ctrl -" в определен процент, текстовете в пост написани с намален шрифт не се свиват със същия процент. При ползване например на текст малък и свиване на 90% на екрана, този текст изглежда абсолютно еднакъв с нормалния.

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 10:12 от profi_1

# 3 019
Ама не може да се види кои мнения аз съм оценила като полезни, ако не помня потребителя, нали?

# 3 020
Изобщо не можеш да видиш какво ти си оценила като полезно.
Няма значение дали помниш потребителя или не.

# 3 021
А би било удобно да можеш да го видиш и щом ти е полезно да си го четеш и друг път.

# 3 022
А би било удобно да можеш да го видиш и щом ти е полезно да си го четеш и друг път.

Именно

# 3 023
Някъде в предишните 200 страници на темата представител на екипа писа, че това се планира като възможност и с тази цел е сложен и самият бутон.
Друг е въпросът, че масовката гледа на него като на бутон за харесване, щото не може да надскочи фейсбук-прототипното си мислене.

# 3 024
Много трудно се "превъзпитават" масите. Ако хората възприемат едно нещо по определен начин, няма как това да се промени или ще стане с много зор и натискане, но това, специално за едни бутон във виртуалното пространство, няма да се случи.
Екипът може де има амбиции да създава база полезни данни, но ще създаде база с популярни такива. Това са фактите.

# 3 025
Има теми, в които съдържанието е развлекателно и е нормално бутона да се ползва като лайк. Да бяха турили два бутона - лайк и полезно, че да им е мирна главата!

# 3 026
Масовката го използва като "харесвам", ама ми е чудно елитът като натисне "полезно" на нечие мнение, какво очаква и с каква цел го прави?

# 3 027
 Laughing Очаква обещаното от екипа. Wink

# 3 028
Ей сега чета мнение, което според мен е вредно. Не просто да не ми харесва, а считам, че може да вкара по-доверчиви и неинформирани хора в заблуда. Направете като в много други форуми: да се виждат + и - за всяко мнение. Понеже примерно това, което прочетох сега, някой вече го е намерил за полезно Astonished, но може би междувременно 5 човека биха го дискредитирали като безполезно?

# 3 029
  • Ямбол
На мен съобщенията за полезни мои мнения са ми за ориентир и са ми полезни. Особено, когато в някои теми масово подскачат срещу мнението ми, след като получа и известие за полезно оценяване, се ориентирам, че все пак има и такива, които ме разбират, но не им се занимава да спорят и да се впрягат с останалите, които просто повече надвикват, отколкото мислят.
В други случаи разбирам, че съм била полезна не само на един, ако съм дала информация за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт