BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 816
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 705
  • София
От два дена не мога да отварям скритият текст през мобилната версия😂

И аз. Също качените снимки са размазани.
Мислех обаче, че проблемът е в моя телефон и затова не съм повдигала въпроса. Сега разбирам, че не е при мен проблемът.

# 3 706
  • I want it all and I want it now.
Сега пробвах с Хром и там се отварят, но през Мозила не става. Снимките и при мен са  размазани😆

# 3 707
бях питала веднъж и пак ще попитам- как да изключа следене на темата от мобилна версия?

# 3 708
  • в морето до колене
Ако е тема, в която сте писали - не може от мобилната. Трябва да се направи от пълната версия.
Обяснения, как става, са давани назад. Ако е нужно, можем да ги повторим.

# 3 709
И преди имаше такъв случай.
В сивата лента в дъното на страницата има бутон за връщане към старата версия.

Къде е тази лента? Насочете ме...Blush

# 3 710
  • Варна
Скролни най-долу на началната страница, в най-долната лента има връзка Стара версия. Другият вариант е просто в адреса да си допишеш old. отпред.

# 3 711
  • в морето до колене
Може да се скролне от всяко място, не е нужно да си на началната страница - прилагам скрийн шот
Скрит текст:

# 3 712
Relaxed
Скрит текст:
Скролни най-долу на началната страница, в най-долната лента има връзка Стара версия. Другият вариант е просто в адреса да си допишеш old. отпред.

Скрит текст:
Може да се скролне от всяко място, не е нужно да си на началната страница - прилагам скрийн шот
Скрит текст:

Благодаря ви  Flowers Hibiscus
Не съм виждала лентата, защото там ми се мъдреше обяснение за биствитките ... , което игнорирах до сега. Relaxed

# 3 713
  • I want it all and I want it now.
Вижда се вече 😆 скритият текст и снимките😅

# 3 714
Оф, довчера си имаше бутон за старата версия, а днес го няма. Не мога да свикна с новата версия. Излизат ми някакви архивни теми в началото на форума. Ужас просто!

# 3 715
Оф, довчера си имаше бутон за старата версия, а днес го няма. Не мога да свикна с новата версия. Излизат ми някакви архивни теми в началото на форума. Ужас просто!

В съобщението на Мячик виж скрийншота. Peace

# 3 716
Аз пък нещо няколко дни не мога да се логна от компютър в новата версия. Минавам на старата и тогава успявам. Иначе- вписвам име и парола, и нищо не се случва. Нищичко. А мина ли на старата, се вписвам. Може и при мен да е само проблема, но ми се случва няколко дни подред

И аз имам същия проблем от 1-2 седмици.

# 3 717
  • Варна

В съобщението на Мячик виж скрийншота. Peace
Вече и долу го няма! Close
p.p. много странно, имаше само линк към мобилната, като разцъках взе, че се появи.

# 3 718
Днес се зачитам в спора между две потребителки и никнейма на едната ми прави впечатление. Викам си я да видя коя е тази душица мила и ми прави впечатление следното - 302 публикации и 433 полезни мнения. Как става тази работа, ако може да обясни някой?

# 3 719
  • София
Нали имаше подфоруми, в които брояча не отчита мненията.
Ако постовете ѝ са харесвани с бутона Полезно в някои чат теми не е странно да има такава разлика.

Общи условия

Активация на акаунт