BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 814
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 720
  • София
Днес се зачитам в спора между две потребителки и никнейма на едната ми прави впечатление. Викам си я да видя коя е тази душица мила и ми прави впечатление следното - 302 публикации и 433 полезни мнения. Как става тази работа, ако може да обясни някой?
Може едно мнение да е харесано 10 пъти. Ако имаш 30 мнения, всяко от които харесано по 10 пъти, ще изписва 30 публилации, 300 полезни мнения Laughing

Само на мен ли на мобилна версия, ако се позастоя и пиша малко повече, ми фрийзва? С нелош телефон съм, чистя си браузъра често.
Няма ли скоро да направят app Mr. Green. Ще се редуцира значително забиването.

# 3 721
  • Испания
Днес се зачитам в спора между две потребителки и никнейма на едната ми прави впечатление. Викам си я да видя коя е тази душица мила и ми прави впечатление следното - 302 публикации и 433 полезни мнения. Как става тази работа, ако може да обясни някой?
Може едно мнение да е харесано 10 пъти. Ако имаш 30 мнения, всяко от които харесано по 10 пъти, ще изписва 30 публилации, 300 полезни мнения Laughing

Ако имаш мнение харесано десет пъти, отчита едно харесване.

# 3 722
  • София
Не е вярно.
На мен не ми отчита по мнения, а по брой харесвания.

# 3 723
Не бях се сетила за този вариант - говориш малко, но смислено.

Иначе на мен не ми е забивала мобилната версия досега, а я ползвам всекидневно.

# 3 724
Някой от модовете беше обяснил, че се отчитат не нейните полезни, а тези които тя лайкнала като полезни. Така, че ако само е чела и лайквала е възможно. И аз, ако правилно съм схванала, де.

# 3 725
Не, кой какво е харесвал може да се види само от самия него като си влезе в профила.

# 3 726
Списък на тези, които аз съм лайкнала ли?
Да, в Моят избор -> Списък "Полезно"
Я пак ми обяснете...
В моя профил си виждам аз какво съм отбелязала като полезно, а къде видяхте нейните "харсеани мнения"
Съвсем се омотах.

Моля Ви, сложете скрит текст на мобилната версия!

# 3 727
В твоя профил виждаш и двете - мненията, което ти си харесала и твоите мнения, които други са харесали. В моя профил обаче виждаш само мненията, които другите са ми харесали. Какво съм харесала аз си го виждам само аз.

# 3 728
  • София

Ето това е друг пример с потребителка, чиито мнения са по- малко от цъкванията за полезно.
Като отвориш профила на друг, има поле полезни публилации и там излизат мненията, които са смятани за полезни. Те, естествено, са по- малко или равно на броя на мненията, но броячът отчита цъкванията като полезно. Т.е. 2000 отчитания са разпределени между 1000 мнения на потребител с примерно 1500 мнения.

# 3 729
Lаdу Stаrdust , благодаря!  Heart Eyes Да сега намерих в "списък полезно" и моите. А преди си мислех, че на "статистики", бройката, която показва са мои.  Embarassed

ПП а последното и аз така си го обяснявам - на много мнения над 10 лайка, че и повече. Или бъг. За второто съм по- склонна да си мисля. Те тия с ценните мнения отдавна не списват тук, или останаха най - упоритите.  Mr. Green

# 3 730
Моля ви, разделете зърното от плявата в тази камбана! Какво ме интересува, че някой е публикувал тема за бялата магия в раздел Астрология и нумерология? Заради такива тъпотии изтривам цялата камбана, без да изчета всичко, което ме интересува!

# 3 731
  • София
Просто не се абонирай за даден раздел. Пита те в началото дали искаш да получаваш нотификации при нова тема и задаваш "не".
Аз бих разделила "лайковете" от отговорите в теми, в които пиша или следя. Малко ми се смесват нещата.

# 3 732
  • Куциндрел
То в старата версия не бях се абонирала за Алтернативата, ама в новата се оказа, че съм. И след като започах да получавам нотификации за странни теми, рових из настройките и се разабонирах.

# 3 733
Ами то, сакън да не пишеш в някоя тема. Веднага се оказваш абониран за целия раздел в новата версия!

# 3 734
Когато пишеш в дадена тема, ти излизат новите отговори само в нея. Просто си включила следене на целия раздел, затова ти излизат и нови теми. На мен ми излизаха нови теми от Клюкарника, промених си настройките и вече не получавам известие за тях.

Общи условия

Активация на акаунт